• Hem
  • Erik Sparring
  • V75 Åby 13 augusti, vilken dag det blir, kan vi avsluta med en fin påse pengar?

V75 Åby 13 augusti, vilken dag det blir, kan vi avsluta med en fin påse pengar?

God förmiddag travälskare,

Vilken dag vi har framför oss! Åby, finaler, kanonväder och jackpot på V75, det blir en svårslagen eftermiddag för de som har möjlighet att uppleva tävlingarna på plats. Själv gör jag en insats på Rättvik ikväll, kan knappast mätas med eftermiddagens tävlingar men det blir säkert en fin avslutning på denna travdag.

Åter till Åby, vi kan nog vänta oss flera riktiga kanonprestationer i eftermiddag. Hästarna har ändå kvalificerat sig till final och några sticker förvisso ut men det är annars jämt mellan individerna. Det kan bli små saker som avgör i slutändan och därför tror jag att flertalet lågprocentare kan slå till. Nästan varenda tips jag tagit del av i veckan spikar Redén/Kihlström i ett eller två lopp, jag tänker därför jaga större värde och gardera både 6 Faeza Zet i V75-4 samt 1 Hail Mary i V75-7. Kan tyckas dumt, men vinner båda dessa och inget större händer i de andra loppen kan vi nästan räkna med ny jackpot kommande vecka.

Omgångens spikförslag

5 Charliebrown Effe i V75-5 står visserligen i 50 % just nu, men utan förlusten senast hade siffrorna sannolikt varit ännu högre. Då fick man lite trafikproblem och kusken ville inte gå för tidigt ut i spåren, när man väl tog initiativet var det för långt fram men hästen flög fram som en kanon. Idag gör man inte samma misstag, toppspår, kan bli svar om spets men jag är inte särskilt orolig ändå.

4 Parveny i V75-3 är visserligen betrodd (45 %), men här står ledningen tidigt inskrivet i programmet och där har (mig veterligen) hästen aldrig förlorat. Conrad kommer få jobba med 9 Hidalgo Heldia här och galopprisken är icke att förglömma, jag tror det kan bli för tungt hela vägen fram. Att låsa på dessa är iskallt, övriga i loppet är nästintill ospelade, smäller det till här kommer mååånga kliva av, värt att ta fasta på om man jagar stora pengar.

En mer spelvärd spik kanske kan vara 5 Akilles Face? Slagen på linjen senast av favoriten 10 Seven Nation Army. Även här står det spets i programmet och Adrian kommer köra dit, kostar det inte för mycket har vi goda chanser att jaga in denna till skaplig procent (19 i nuläget). Även denna är obesegrad i spets.

11 Unico Broline tar hem V75-1 om det klaffar lite på vägen, hästen imponerar gång på gång och gick i mål med sparat senast, här garderar många i onödan, jag tar ställning direkt på en kupong.

Skrällar

1 Midnight Special i V75-3 kan få en riktigt fin resa i rygg på favoriten här, stallet tycker ha känns bättre än senast, med open stretch på upploppet kanske man visar sig vara bäst tillslut, 5 %, fynd !

6 Natorp Bo är lite väl bortglömd i inledningen, har riktigt vassa avslutningar, tidig vid gardering.

5 Finndals Chasseur är alldeles för lite spelad i V75-2, gått riktigt bra på sistone, toppspår, tränaren är riktigt uppåt och nu har man ändrat till amerikansk vagn, MYCKET TIDIG ! 5 %.

1 Hail Mary är ett undantagsfenomen, jag vet, men spelmässigt är hästen alltid superbetrodd. Det är inga duvungar att tampas med i dessa storlopp och jag plockar med några bakom. 6 Always Ek är nu nedstruken till spår 5, fått ett lopp i kroppen och gjort fina prestationer på Vincennes tidigare. Gocciadoro har överraskat förr och idag tänker jag vara med på tåget ! 8 Brother Bill höll på att plocka ned självaste Don Fanucci Zet senast, spåret blev mindre bra men med lite tur på resan kan spurten bita bra igen!? Jag tar med några till därbakom, ruggigt bra betalt om något händer efter vägen och 11 Moni Viking eller 12 Milligans School får chansen.

Ha en riktigt fin dag i solen och varmt välkomna att hänga med på en andel!Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips