• Hem
  • Emelie
  • V86 Solvalla/Jägersro 31 oktober 2018

V86 Solvalla/Jägersro 31 oktober 2018

V86 Jägersro/Solvalla
Start: 20.30

Missa inte att säkra dig andel på 132:- (som analysen bygger på).
https://tillsammans.atg.se/inb...

Jag hoppas och tror att Untersteiner är nyckeln i omgången och spikar därför Johan och Peter i två av loppen på systemet.


V86-1
Inleder omgången med chansspik på 3 Com Milton med Johan Untersteiner. Här har han bra spetschans och är hästen att slå. 

V86-2
11 Lexington Hall är en av storfavoriterna i omgången. Har dock ett tufft utgångsläge och gardering känns ändå motiverat. 10 Logo Light besitter bra kapacitet och vann från ett tufft utgångsläge på V75 i augusti. 7 Hossiana Boko har suttit fast sista starterna och är värd att passa. 

V86-3
Chansspikar även 5 Casual Rain med Peter Untersteiner som går ner i klass. Lite spännande utrustningsändringar halvstängt huvudlag samt rycktussar för första gången. 

V86-4
8 Fireracker har inlett med två segrar på två starter. Nu är det tuffare motstånd och dåligt utgångsläge. Plockar med några utmanare från bättre spår. 1 Ninepoints Lover kan sitta i ledningen och då blir han en tuff nöt att knäcka. 3 Amper verkar vara en talang från stall Wallman och räknas tidigt. 

V86-5
10 Beautiful Kiss har gått bra i Danmark och har en seger på tre försök i Sverige. Det var just på Jägersro som vinsten kom. Men det var i ett förhållandevis ganska ihåligt lopp. Så gardering känns given. 3 Vischio Bianco är en bra utmanare som har form och bra läge. 9 Volt di Ruggero går bra för det mesta och kanske kan få ett bra lopp härifrån.

V86-6
Min förstahäst är 2 Wrongdoer. Jag tror han kan sitta i spets ganska tidigt och då blir han jobbig att plocka ner för övriga. 11 Grand Illusion var fin i ny regi i förra starten och kan vara ännu bättre nu.

V86-7
Låser loppet med 4 Nonstop Cheri som har bra statistik och är hästen att slå. 7 Stonewash Diamant är stark och tål att göra en del grovjobb. 

V86-8
Ett ganska öppet stolopp avslutar omgången och jag streckar samtliga ekipage på systemet. Hoppas på storskräll!

Förutom Emelies V86 så finns även Emelies Combo som bygger på en spik och 4 hästar i resterande lopp samt Emelies Lilla V86 som kan skilja sig från Emelies V86.

Lycka till!
// Emelie

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är en tämligen öppen lunchomgång på Mantorpstravet denna torsdag. Spiken faller in på en som lyckligtvis agerar livvakt åt systemet! V4-1 Med ... Läs travtips

Norrländska banorna fortsätter med tema "midnattstrav" när torsdagens V64 inleds klockan 21:06 med Midnight Race!Jag drar in tre(!) spikar och ... Läs travtips

Dannero kör verkligen midnattstrav med Dagens Dubbel som startar 22.31 och V64 startar 21:06. Det är roliga tävlingen och det kan vara en härlig ... Läs travtips

Innan alla börjar dansa runt Midsommarstången ska det avverkas en V64:a!V64-3 Omgångens jättefavorit ska ses med mycket god segerchans Öystein ... Läs travtips

Traditioner står sig starka och som alltid är det Kalmar som arrangerar V75 under Midsommarhelgen!Notera att omgången körs på söndagen.V75-1 9 Rossi ... Läs travtips

V75 Som vanligt tar vi oss till Kalmar efter lite midsommarfirande så det är alltså V75 på Söndag denna gång. Efter många favoriter senast så har ... Läs travtips