V86 Solvalla/Jägersro 31 oktober 2018 » 30 okt. | Emelie -…
  • Hem
  • Emelie
  • V86 Solvalla/Jägersro 31 oktober 2018

V86 Solvalla/Jägersro 31 oktober 2018

V86 Jägersro/Solvalla
Start: 20.30

Missa inte att säkra dig andel på 132:- (som analysen bygger på).
https://tillsammans.atg.se/inb...

Jag hoppas och tror att Untersteiner är nyckeln i omgången och spikar därför Johan och Peter i två av loppen på systemet.


V86-1
Inleder omgången med chansspik på 3 Com Milton med Johan Untersteiner. Här har han bra spetschans och är hästen att slå. 

V86-2
11 Lexington Hall är en av storfavoriterna i omgången. Har dock ett tufft utgångsläge och gardering känns ändå motiverat. 10 Logo Light besitter bra kapacitet och vann från ett tufft utgångsläge på V75 i augusti. 7 Hossiana Boko har suttit fast sista starterna och är värd att passa. 

V86-3
Chansspikar även 5 Casual Rain med Peter Untersteiner som går ner i klass. Lite spännande utrustningsändringar halvstängt huvudlag samt rycktussar för första gången. 

V86-4
8 Fireracker har inlett med två segrar på två starter. Nu är det tuffare motstånd och dåligt utgångsläge. Plockar med några utmanare från bättre spår. 1 Ninepoints Lover kan sitta i ledningen och då blir han en tuff nöt att knäcka. 3 Amper verkar vara en talang från stall Wallman och räknas tidigt. 

V86-5
10 Beautiful Kiss har gått bra i Danmark och har en seger på tre försök i Sverige. Det var just på Jägersro som vinsten kom. Men det var i ett förhållandevis ganska ihåligt lopp. Så gardering känns given. 3 Vischio Bianco är en bra utmanare som har form och bra läge. 9 Volt di Ruggero går bra för det mesta och kanske kan få ett bra lopp härifrån.

V86-6
Min förstahäst är 2 Wrongdoer. Jag tror han kan sitta i spets ganska tidigt och då blir han jobbig att plocka ner för övriga. 11 Grand Illusion var fin i ny regi i förra starten och kan vara ännu bättre nu.

V86-7
Låser loppet med 4 Nonstop Cheri som har bra statistik och är hästen att slå. 7 Stonewash Diamant är stark och tål att göra en del grovjobb. 

V86-8
Ett ganska öppet stolopp avslutar omgången och jag streckar samtliga ekipage på systemet. Hoppas på storskräll!

Förutom Emelies V86 så finns även Emelies Combo som bygger på en spik och 4 hästar i resterande lopp samt Emelies Lilla V86 som kan skilja sig från Emelies V86.

Lycka till!
// Emelie

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips