• Hem
  • V86 Solvalla/Jägersro 31 oktober 2018

V86 Solvalla/Jägersro 31 oktober 2018

V86 Jägersro/Solvalla
Start: 20.30

Missa inte att säkra dig andel på 132:- (som analysen bygger på).
https://tillsammans.atg.se/inb...

Jag hoppas och tror att Untersteiner är nyckeln i omgången och spikar därför Johan och Peter i två av loppen på systemet.


V86-1
Inleder omgången med chansspik på 3 Com Milton med Johan Untersteiner. Här har han bra spetschans och är hästen att slå. 

V86-2
11 Lexington Hall är en av storfavoriterna i omgången. Har dock ett tufft utgångsläge och gardering känns ändå motiverat. 10 Logo Light besitter bra kapacitet och vann från ett tufft utgångsläge på V75 i augusti. 7 Hossiana Boko har suttit fast sista starterna och är värd att passa. 

V86-3
Chansspikar även 5 Casual Rain med Peter Untersteiner som går ner i klass. Lite spännande utrustningsändringar halvstängt huvudlag samt rycktussar för första gången. 

V86-4
8 Fireracker har inlett med två segrar på två starter. Nu är det tuffare motstånd och dåligt utgångsläge. Plockar med några utmanare från bättre spår. 1 Ninepoints Lover kan sitta i ledningen och då blir han en tuff nöt att knäcka. 3 Amper verkar vara en talang från stall Wallman och räknas tidigt. 

V86-5
10 Beautiful Kiss har gått bra i Danmark och har en seger på tre försök i Sverige. Det var just på Jägersro som vinsten kom. Men det var i ett förhållandevis ganska ihåligt lopp. Så gardering känns given. 3 Vischio Bianco är en bra utmanare som har form och bra läge. 9 Volt di Ruggero går bra för det mesta och kanske kan få ett bra lopp härifrån.

V86-6
Min förstahäst är 2 Wrongdoer. Jag tror han kan sitta i spets ganska tidigt och då blir han jobbig att plocka ner för övriga. 11 Grand Illusion var fin i ny regi i förra starten och kan vara ännu bättre nu.

V86-7
Låser loppet med 4 Nonstop Cheri som har bra statistik och är hästen att slå. 7 Stonewash Diamant är stark och tål att göra en del grovjobb. 

V86-8
Ett ganska öppet stolopp avslutar omgången och jag streckar samtliga ekipage på systemet. Hoppas på storskräll!

Förutom Emelies V86 så finns även Emelies Combo som bygger på en spik och 4 hästar i resterande lopp samt Emelies Lilla V86 som kan skilja sig från Emelies V86.

Lycka till!
// Emelie

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V75 från nationalbanan Solvalla nästkommande lördag. Omgången håller fin klass - åter är Erik den som fastnar på näthinnan.V75-15 Vikens Preacher ... Läs travtips