• Hem
  • Emelie
  • V86 Solvalla/Jägersro 19 september 2018

V86 Solvalla/Jägersro 19 september 2018

V86 Solvalla/Jägersro
Start 20:30

Missa inte att säkra dig andel på 132kr (som analysen bygger på)
https://tillsammans.atg.se/inb...

V86-1
Inleder omgången med spik på 3 Comanche Moon som har utvecklats stadigt sedan han kom till Joakim Lövgren. Presterade bra även hos Conrad men känslan är att han blivit något jämnare. Här har han ett perfekt utgångsläge och i kraft av sin startsnabbhet kan han sitta i spets och kommer bli mycket svårslagen. 

V86-2
4 Magic Cash är hästen med högst kapacitet i fältet. Men har galopperat en hel del förut och bakom är det vidöppet. Streckar hela fältet och hoppas på skräll.

V86-3
3 Get Ready On Tour har spetsläge och kommer utrustas med helstängt huvudlag. Troligtvis kommer han laddas ordentligt innan start och i spets blir han väldigt svår att besegra. Men kommer även betala för 6 NoLimitJimmit som har visat mer startsnabbhet och kanske kan ta sig förbi Get Ready On Tour på dokumenterad form.

V86-4
Ett öppet och lågklassigt lopp. Helgarderar hela fältet och hoppas på storskräll.

V86-5
Det är två hästar som sticker ut men kommer även att betala för två skrällar på systemet.
3 Norton Commander är en mycket fin talang från Stall Lugauer som visat fina fartresurser, svårslagen från spets. 5 DontbreakthebankÅs är också en stor talang var blek i sin comeback senast men kommer nog gå framåt kraftigt med det loppet i kroppen. Även han kan öppna bra bakom bilen. Jag vill även lyfta fram 9 Staro Leonardo som varit ute i tuffa gäng. Han kommer med all sannolikhet göra ett kanonlopp felfritt och kan absolut utmana ovannämnda duo.

V86-6
6 Mon Etoile är en segervan häst som gjort många bra lopp i Sverige. Gjorde en klart bra comeback och är ett tänkbart spikförslag. 7 Eldorado B. har varit ute i tuffare gäng än detta och Torbjörn har vunnit med honom förut. Har visat sig öppnat bra i voltstart och kanske kan köra sig till ledning tidigt i loppet. Låser loppet med två streck.

V86-7
9 Vincent As är nog fältets bästa häst, men måste köras på säkerhet första biten och hamnar nog långt bak. Men i normala fall blir han svår att stå emot övriga. 2 Tim Frontline har ett bra läge och formen verkar vara på topp. Galopp till synes med krafter kvar senast. Sitter bra till i andraspår med en gång och kommer utmana om segern.

V86-8
Avslutar omgången med spik på 11 Mattie som är van att möta lite tuffare motstånd. Medveten om kort distans och bakspår men känns som en undantagshäst och räknar med att Jorma kör i tid och kliver förbi samtliga under slutrundan. 

Utöver Emelies V86 finns även Emelies Guldgruva samt Emelies Lilla V86 som är oberoende av Emelies V86. 

Lycka till!

// Emelie

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är en tämligen öppen lunchomgång på Mantorpstravet denna torsdag. Spiken faller in på en som lyckligtvis agerar livvakt åt systemet! V4-1 Med ... Läs travtips

Norrländska banorna fortsätter med tema "midnattstrav" när torsdagens V64 inleds klockan 21:06 med Midnight Race!Jag drar in tre(!) spikar och ... Läs travtips

Dannero kör verkligen midnattstrav med Dagens Dubbel som startar 22.31 och V64 startar 21:06. Det är roliga tävlingen och det kan vara en härlig ... Läs travtips

Innan alla börjar dansa runt Midsommarstången ska det avverkas en V64:a!V64-3 Omgångens jättefavorit ska ses med mycket god segerchans Öystein ... Läs travtips

Traditioner står sig starka och som alltid är det Kalmar som arrangerar V75 under Midsommarhelgen!Notera att omgången körs på söndagen.V75-1 9 Rossi ... Läs travtips

V75 Som vanligt tar vi oss till Kalmar efter lite midsommarfirande så det är alltså V75 på Söndag denna gång. Efter många favoriter senast så har ... Läs travtips