V86 Solvalla/Jägersro 19 september 2018 » 18 sep. | Emelie -…
  • Hem
  • Emelie
  • V86 Solvalla/Jägersro 19 september 2018

V86 Solvalla/Jägersro 19 september 2018

V86 Solvalla/Jägersro
Start 20:30

Missa inte att säkra dig andel på 132kr (som analysen bygger på)
https://tillsammans.atg.se/inb...

V86-1
Inleder omgången med spik på 3 Comanche Moon som har utvecklats stadigt sedan han kom till Joakim Lövgren. Presterade bra även hos Conrad men känslan är att han blivit något jämnare. Här har han ett perfekt utgångsläge och i kraft av sin startsnabbhet kan han sitta i spets och kommer bli mycket svårslagen. 

V86-2
4 Magic Cash är hästen med högst kapacitet i fältet. Men har galopperat en hel del förut och bakom är det vidöppet. Streckar hela fältet och hoppas på skräll.

V86-3
3 Get Ready On Tour har spetsläge och kommer utrustas med helstängt huvudlag. Troligtvis kommer han laddas ordentligt innan start och i spets blir han väldigt svår att besegra. Men kommer även betala för 6 NoLimitJimmit som har visat mer startsnabbhet och kanske kan ta sig förbi Get Ready On Tour på dokumenterad form.

V86-4
Ett öppet och lågklassigt lopp. Helgarderar hela fältet och hoppas på storskräll.

V86-5
Det är två hästar som sticker ut men kommer även att betala för två skrällar på systemet.
3 Norton Commander är en mycket fin talang från Stall Lugauer som visat fina fartresurser, svårslagen från spets. 5 DontbreakthebankÅs är också en stor talang var blek i sin comeback senast men kommer nog gå framåt kraftigt med det loppet i kroppen. Även han kan öppna bra bakom bilen. Jag vill även lyfta fram 9 Staro Leonardo som varit ute i tuffa gäng. Han kommer med all sannolikhet göra ett kanonlopp felfritt och kan absolut utmana ovannämnda duo.

V86-6
6 Mon Etoile är en segervan häst som gjort många bra lopp i Sverige. Gjorde en klart bra comeback och är ett tänkbart spikförslag. 7 Eldorado B. har varit ute i tuffare gäng än detta och Torbjörn har vunnit med honom förut. Har visat sig öppnat bra i voltstart och kanske kan köra sig till ledning tidigt i loppet. Låser loppet med två streck.

V86-7
9 Vincent As är nog fältets bästa häst, men måste köras på säkerhet första biten och hamnar nog långt bak. Men i normala fall blir han svår att stå emot övriga. 2 Tim Frontline har ett bra läge och formen verkar vara på topp. Galopp till synes med krafter kvar senast. Sitter bra till i andraspår med en gång och kommer utmana om segern.

V86-8
Avslutar omgången med spik på 11 Mattie som är van att möta lite tuffare motstånd. Medveten om kort distans och bakspår men känns som en undantagshäst och räknar med att Jorma kör i tid och kliver förbi samtliga under slutrundan. 

Utöver Emelies V86 finns även Emelies Guldgruva samt Emelies Lilla V86 som är oberoende av Emelies V86. 

Lycka till!

// Emelie

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V86 på huvudstadsbanan Solvalla, med ett par favoriter i fara?!?!? Solvalla från start till mål med veckans V86a! Proppen höll för trycket och satte ... Läs travtips

V86 1 9 Mellby Free vann årsdebuten på ett mycket övertygande sätt då hon vann Stoeliten under Elitloppshelgen, en stjärna i Björn Goops stall och ... Läs travtips

V86 och jackpott, kan det bli mycket bättre? Ja, såklart det kan. Vi ska ju sätta åttan tillsammans! Härliga tävlingar att vänta och formen är ... Läs travtips

Som traditionen gör sig gällande är det från Kalmar vi åter får uppleva Midsommarhelgens V75-omgång.Omgången innehåller några profiler som blir ... Läs travtips