V86 Solvalla/Jägersro 10 oktober 2018 » 9 okt. | Emelie -…
  • Hem
  • Emelie
  • V86 Solvalla/Jägersro 10 oktober 2018
Legolasbet P76 - Travstugan

V86 Solvalla/Jägersro 10 oktober 2018

V86 Solvalla/Jägersro
Start 20:30

Premiär av Emelies Combo. Missa inte att säkra dig andel på 181:- 
(som analysen bygger på)
https://tillsammans.atg.se/inb...

Systemet innehåller en spik och 4 hästar i resterande lopp på V86. 
(Utöver Emelies Combo finns även två andra system på 50: och 132:-
)

V86-1
2 Othello Victory kommer laddas mot ledningen och är hästen att slå från tät. Ledningen är ett plus på Jägersro och från spets är risken stor att han kan rinna undan.

7 Tycoon Conway Hall är van tuffare motstånd men lite tveksam form. Räknas ändå tidigt på tidigare meriter och tål att göra en del grovjobb själv.

6 Rajah Press är väldigt startsnabb och kanske utmanar Othello Victory om spets och har vunnit 7/13 från spets.

1 Triton Neergård har ett spännande utgångsläge och räknas tidigt.

V86-2
9 Stoneisle Ocean är segervan och tål att göra en del grovjobb själv. 

3 Linda’s Girl har visat lite dunkel form senaste tiden men har ett passande utgångsläge.
Når hon ledningen kan hon vara segraren i loppet. 

5 Dealwithakiss har fått ett lopp i kroppen och räknas också tidigt.

1 Must Have har ett intressant utgångsläge och har vunnit 2/4 från spets.

V86-3
5 Nolimitjimmit vann senast som betrodd favorit på V86 och bör ha bra segerchans igen, dock segerlös på distansen efter två försök. Han har gått med oryckta tussar i de två senaste starterna, så det finns en extra växel.  (Spikas på Emelies V86) 

7 Peakster galopperade senast och har ett litet krångligt utgångsläge men är ändå första utmanaren till NolimitJimmit. 

2 Powderfinger är snabb ut och målet är att köra i spets. Det blir även första starten barfota runt om och jänkarvagn. Peters bästa chans i omgången.

1 The Muffin Man kan öppna ganska bra och har vunnit 3/4 från spets. Men rygg ledaren eller lucka funkar också.

V86-4
3 One For You är en finsk gäst med positiva tongångar från tränaren. Barfota runt om och startsnabb. One For You känns bättre än någonsin i träningen och kommer förmodligen köras i spets.

11 Charlock Wiking blev struken inför förra starten (14 dagar sedan). Har inte startat på 4.5 månader och lär inte köras allt för offensivt. Det är fin häst som kan utmana om segern på sin grundkapacitet vid tempo och kan få bra ryggar.

5 Macelleria har gjort två bra starter för Stig H och verkar kunna göra en del själv i loppen och kanske körs fram tidigt i dödens. Utmanar säkert om tätplatserna. 

8 Maximus M.M. startar med intressanta utrustningsändringar bike och barfota. Passas!

V86-5
3 Stonewashd Diamant är Peter Untersteiners val av tre starthästar och är den med bäst chans. Kan öppna bättre än senast när hon var ute i ett Breeders Crown lopp i Berlin.

2 Absolute Gehör är given andrahäst i loppet, speciellt med spännande ändringar (Stängt huvudlag). Startsnabb och körs i spets. 

4 Tour Knight är intressant. Kördes offensivt sist och det blev lite väl tufft för henne, höll ganska bra ändå. Hon är obesegrad med Henriette Larsen i sulkyn och jag vill höja en varning för henne. 

9 Lonely Star är en riktig skräll att se upp för, bra spurtare och får hon loppet så kan detta vara en riktig rensare.

V86-6
Spikar 11 Esprit Sisu som går ner i klass och ska normalt sett runda fältet på sin kapacitet trots tillägg. Avslutade bra som trea i uttagningslopp till derbyt.

V86-7
14 Bandit Brick är en riktig segermaskin från Danmark och befogad favorit. Bakspår på tillägg känns sådär och han kommer från en galopp i senaste starten.

12 Toddler är en jättefin häst som har ett bra spår från tillägg och förhoppningsvis få överta spets.

13 Gute Band är en bra spurtare och kanske kan få fin draghjälp av Bandit Brick under sista varvet.

10 Cashback Pellini har visat förut att han klarar distansen och har varit ute i ganska tuffa lopp.

V86-8
5 Thelma de Glatigne är given spetsfavorit men kommer kanske släppa spets men får hon luckan så kan hon vara vinnaren. Uppdatering - 5 Thelma de Glatigne kommer inte till start och jag ersätter strecket med 2 Auto Relight.

12 Leader Brodde har vunnit 4/6 på hösten. Vann förvisso ett ganska billigt lopp senast men med lite körning i loppet så kan han bli farlig.

3 Cargo Door ska köras barfota runt om och är därmed att räkna med i segerstriden.
Har vunnit 3/3 från spets och barfota balansen är nog till stor fördel.

1 Djorkaeff Sisu har gjort det jättebra från jobbiga lägen det sista. Han är ingen blixt från start men löser det sig är han med på målfotot.

Lycka till! 

// Emelie

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Tjabba Tjena Hallå V86 igår (onsdag) slutade med 7 rätt och återigen plus i kassan. Denna gång fyrdubblade man sin insats i mitt system Stenbergs A ... Läs travtips

Kan det bli bättre? 4 raka dagar med V75 och det startar på Gävle.  Umåker levererade 2 av mina 3 system 7 rätt och nu är det toppen banor (för ... Läs travtips

Påskhelgens V75-yra inleds på Gävletravet denna torsdag kväll. Spikarna är två starka mot slutet! Din andel löser du här! SPIKARNA: I V75-6 ... Läs travtips

Dags för torsdagens V75, sedan rullar det på fram till söndagen när vi avslutar med V75 Spring Race jackpot. Jag kommer spela torsdag, fredag och ... Läs travtips

Ett sprinterlopp för fina hästar sedan ett diamantstoförsök med spårtrappa består Dubbeln av under torsdagen.Avd1: 6 Disco Volante tror jag får ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips