V86 Solvalla/Åby 26 september 2018

V86 Åby/Solvalla
Start 20:30

Missa inte att säkra dig andel på 132:- (som analysen bygger på)
https://tillsammans.atg.se/inb...

V86-1
3 Västerbo Exact passar på distansen och gjorde en bra comeback i förra starten och formen bör vara bättre till denna starten. Är såpass snabb ut att han kommer hamna bra på det. Kan bli rygg ledaren och med Open Stretch så är han en allvarlig segerkandidat. 5 Breidabliks Nubbe är på gång igen och formen närmar sig för varje start. Går bra på distansen och kommer laddas mot tät. 

V86-2
Spikar årets vinnare av Elitloppet 6 Ringostarr Treb som är en klass för sig. Är nog omgångens bästa vinstchans. 

V86-3
Ett Montélopp och förstahästen är 6 Viking Olympic. Avslutade snabbt i förra montéstarten och har en bra chans här. 8 Whisky Akema gör debut i monté och det är väldigt intressant. Min känsla är att han kommer göra en bra prestation. Speciellt med Sveriges bästa montéryttare Sofia Adolfsson. Tänkbart skrällbud 1 Tiptoe som ska starta barfota runt om för första gången på tre år och bra läge. Uppenbaras luckan så kan spurten bita ordentligt.

V86-4
Låser avdelning fyra med 5 Charlock Wiking och 1 Freddie Silvåkra. Det bli troligtvis lite körning om spets men känslan är att Björn släpper till Magnus. Jag tror inte någon kan slå Charlock bakifrån men skulle luckan uppenbaras för Freddie Silvåkra så har den formen på topp och kan speeda förbi. Uppdatering: 5 Charlock Wiking är struken och jag spikar 1 Freddie Silvåkra istället som borde ha bra chans.

V86-5
5 Zanzibar Effe är ännu en fin häst med bra kapacitet från Jerry Riordans stall. Ser lite knölig ut i stilen i slutet av sina lopp men kommer nog bli bättre och bättre med tiden. 1 Felix Am har väl inte visat startsnabbhet förut men nu har han läget och tror Adrian kommer köra det som går för att försvara spetsen. Bra chans om det lyckas.

V86-6
6 Park View är en fin gäst från Frode Hamres stall är segervan och startsnabb. 10 Versailles U.S. verkar ha väldigt hög kapacitet men inte helt stabil och har galopperat en del. Blir nog bättre på den fronten och har visat sig vara rejäl, ärlig och felfri utmanar han om segern. 11 Thought Hanover slog till med Svenskt rekord i senaste starten och måste självklart räknas här också.

V86-7
6 Peakster mötte övermakten i kanonen Bandit Brick men var mycket spelad och här finns ingen sådan motståndare. Lär köras offensivt och nås spets är det en toppchans. 11 Randemar R.D. är en jättefin häst från Peter Untersteiner som det snart måste lossa för. Distansen passar och även bakspår. Går nog felfritt och räknas tidigt. 1 Super Steve möter tuffare motstånd men är startsnabb och rygg på Peakster behöver inte vara fel och får den lifta med i dennes rygg fram till upploppet så kommer den vara med på målfotot.

V86-8
Avslutar omgången med ett lås. 2 Hawk Cliff har inte vunnit på länge men nu blir det Björn Goop upp och kan kanske köras till spets och jag tror han har en bra chans att avgå med segern. 3 Ginotonic såg väldigt fin ut i senaste starten från omöjligt läge. Bra spår här och formen verkar vara väldigt bra och är säkert med på målfotot. Uppdatering: Eftersom 5 Charlock Wiking  blev struken så kompletterar jag sista avdelningen med 7 Auto Relight som har toppform samt 12 Lövdala Principito med Emilia Leo. Senaste känslan lägger även till 1-5-6-10.

Jag har följande tre system på V86
Emelies V86 (analysen)
Emelies Lilla V86 (oberoende av analysen)
Emelies Guldgruva (oberoende av analysen)

Lycka till! 
// Emelie

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är en tämligen öppen lunchomgång på Mantorpstravet denna torsdag. Spiken faller in på en som lyckligtvis agerar livvakt åt systemet! V4-1 Med ... Läs travtips

Norrländska banorna fortsätter med tema "midnattstrav" när torsdagens V64 inleds klockan 21:06 med Midnight Race!Jag drar in tre(!) spikar och ... Läs travtips

Dannero kör verkligen midnattstrav med Dagens Dubbel som startar 22.31 och V64 startar 21:06. Det är roliga tävlingen och det kan vara en härlig ... Läs travtips

Innan alla börjar dansa runt Midsommarstången ska det avverkas en V64:a!V64-3 Omgångens jättefavorit ska ses med mycket god segerchans Öystein ... Läs travtips

Traditioner står sig starka och som alltid är det Kalmar som arrangerar V75 under Midsommarhelgen!Notera att omgången körs på söndagen.V75-1 9 Rossi ... Läs travtips

V75 Som vanligt tar vi oss till Kalmar efter lite midsommarfirande så det är alltså V75 på Söndag denna gång. Efter många favoriter senast så har ... Läs travtips