V86 Solvalla/Åby 26 september 2018 » 25 sep. | Emelie - Travstugan.se

V86 Solvalla/Åby 26 september 2018

V86 Åby/Solvalla
Start 20:30

Missa inte att säkra dig andel på 132:- (som analysen bygger på)
https://tillsammans.atg.se/inb...

V86-1
3 Västerbo Exact passar på distansen och gjorde en bra comeback i förra starten och formen bör vara bättre till denna starten. Är såpass snabb ut att han kommer hamna bra på det. Kan bli rygg ledaren och med Open Stretch så är han en allvarlig segerkandidat. 5 Breidabliks Nubbe är på gång igen och formen närmar sig för varje start. Går bra på distansen och kommer laddas mot tät. 

V86-2
Spikar årets vinnare av Elitloppet 6 Ringostarr Treb som är en klass för sig. Är nog omgångens bästa vinstchans. 

V86-3
Ett Montélopp och förstahästen är 6 Viking Olympic. Avslutade snabbt i förra montéstarten och har en bra chans här. 8 Whisky Akema gör debut i monté och det är väldigt intressant. Min känsla är att han kommer göra en bra prestation. Speciellt med Sveriges bästa montéryttare Sofia Adolfsson. Tänkbart skrällbud 1 Tiptoe som ska starta barfota runt om för första gången på tre år och bra läge. Uppenbaras luckan så kan spurten bita ordentligt.

V86-4
Låser avdelning fyra med 5 Charlock Wiking och 1 Freddie Silvåkra. Det bli troligtvis lite körning om spets men känslan är att Björn släpper till Magnus. Jag tror inte någon kan slå Charlock bakifrån men skulle luckan uppenbaras för Freddie Silvåkra så har den formen på topp och kan speeda förbi. Uppdatering: 5 Charlock Wiking är struken och jag spikar 1 Freddie Silvåkra istället som borde ha bra chans.

V86-5
5 Zanzibar Effe är ännu en fin häst med bra kapacitet från Jerry Riordans stall. Ser lite knölig ut i stilen i slutet av sina lopp men kommer nog bli bättre och bättre med tiden. 1 Felix Am har väl inte visat startsnabbhet förut men nu har han läget och tror Adrian kommer köra det som går för att försvara spetsen. Bra chans om det lyckas.

V86-6
6 Park View är en fin gäst från Frode Hamres stall är segervan och startsnabb. 10 Versailles U.S. verkar ha väldigt hög kapacitet men inte helt stabil och har galopperat en del. Blir nog bättre på den fronten och har visat sig vara rejäl, ärlig och felfri utmanar han om segern. 11 Thought Hanover slog till med Svenskt rekord i senaste starten och måste självklart räknas här också.

V86-7
6 Peakster mötte övermakten i kanonen Bandit Brick men var mycket spelad och här finns ingen sådan motståndare. Lär köras offensivt och nås spets är det en toppchans. 11 Randemar R.D. är en jättefin häst från Peter Untersteiner som det snart måste lossa för. Distansen passar och även bakspår. Går nog felfritt och räknas tidigt. 1 Super Steve möter tuffare motstånd men är startsnabb och rygg på Peakster behöver inte vara fel och får den lifta med i dennes rygg fram till upploppet så kommer den vara med på målfotot.

V86-8
Avslutar omgången med ett lås. 2 Hawk Cliff har inte vunnit på länge men nu blir det Björn Goop upp och kan kanske köras till spets och jag tror han har en bra chans att avgå med segern. 3 Ginotonic såg väldigt fin ut i senaste starten från omöjligt läge. Bra spår här och formen verkar vara väldigt bra och är säkert med på målfotot. Uppdatering: Eftersom 5 Charlock Wiking  blev struken så kompletterar jag sista avdelningen med 7 Auto Relight som har toppform samt 12 Lövdala Principito med Emilia Leo. Senaste känslan lägger även till 1-5-6-10.

Jag har följande tre system på V86
Emelies V86 (analysen)
Emelies Lilla V86 (oberoende av analysen)
Emelies Guldgruva (oberoende av analysen)

Lycka till! 
// Emelie

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V86 på huvudstadsbanan Solvalla, med ett par favoriter i fara?!?!? Solvalla från start till mål med veckans V86a! Proppen höll för trycket och satte ... Läs travtips

V86 1 9 Mellby Free vann årsdebuten på ett mycket övertygande sätt då hon vann Stoeliten under Elitloppshelgen, en stjärna i Björn Goops stall och ... Läs travtips

V86 och jackpott, kan det bli mycket bättre? Ja, såklart det kan. Vi ska ju sätta åttan tillsammans! Härliga tävlingar att vänta och formen är ... Läs travtips

Som traditionen gör sig gällande är det från Kalmar vi åter får uppleva Midsommarhelgens V75-omgång.Omgången innehåller några profiler som blir ... Läs travtips