V86 Solvalla/Åby 12 september

V86 Solvalla/Åby
Start 20:30

Missa inte att säkra dig andel på 132kr (som analysen bygger på)
https://tillsammans.atg.se/inb...

V86-1
3 Tahiti Lady är min förstahäst i loppet. Jag tror hon kan sitta i spets och är hästen att slå. Gynnas av körspö på Åby. 11 Cheerful Rivner är säkert bästa hästen i loppet men har ett svårt utgångsläge. Men bra nog att vinna ändå. 12 Stardust Melody har höjt sig med jänkarvagn och blir bättre för varje start. 

V86-2
Streckar två spetshästar. 3 Karissa Bo har gjort det väldigt bra i sina starter i Sverige. Är snabb ut och har en bra chans. Men 7 Maximums M.M. är förmodligen ännu snabbare och kanske snuvar Karissa Bo på ledningen. Återkommer efter sjukdom men är väl förberedd.

V86-3
Jag förlitar mig på att Goop eller Jörgen är först över mållinjen. 6 Darling Harbour har gått mycket bättre tider och är ett tänkbart spikförslag. Men vill ändå ha med 1 Topspin som är under utveckling och fått ett lopp i kroppen efter vila.

V86-4
Jag hoppas inte på en kraschlandning utan att 4 Jas ska koppla in efterbrännkammaren och susa ifrån fältet på upploppet. Har bara gjort en start bakom bil förut men ska testas före loppet. Men hästen är travsäker och kan öppna ganska bra och kan sitta i spets in i första kurvan och sen blir han inte lätt att plocka ned. Spik!

V86-5
Ett Stayerlopp över 3140. Min förstahäst är 12 Victory Kåsgård som verkligen har toppform och hade kanske varit en sund spik om det inte vore för just distansen eftersom han kan bli för ambitiös i loppen. 2 Martin De Bos hängde med hyfsat i ett Derbykval sist och Petri Puro har ganska höga tankar och kommer han till spets så kommer den köras där tror jag. 4 Mellby Diamant låter det uppåt på från stall Goop och det känns som den utvecklas åt rätt håll i den nya regin. En liten halvskräll får plats också och det är 11 Explosiv Merlot som är den som gynnas mest av lång distans. Är stänkrädd och tidigt avancemang är nog väldigt troligt. Är bra nog att vinna loppet om allt fungerar för honom aktionsmässigt.

V86-6
Låser loppet på tre hästar som är huvudet högre. 7 Jairo är härdad i mycket tuffare lopp än detta och är formen något sådär bra så är det en toppchans. Men stallet verkar ligga lite lågt så jag plockar med två hästar till. 10 Qahar Q.C. lever främst på sin styrka och räknas tidigt. 4 Global Trust sitter förmodligen i spets och är hästen att slå. Han var lite hetsig förut men har kastrerats under uppehållet och det kan göra honom mycket lugnare och kapacitet finns.

V86-7
Detta känns som ett ganska öppet lopp och det är svårt att skilja i ranking. Men min förstahäst är 8 Kash Brodda. Är hon fräsch och fin så kan det räcka långt ändå. 2 Swish Lane kommer också tillbaka efter vila men samma sak gäller på henne också. Är hon bara fräsch så är hon jättebra. 11 Dear Friend har dokumenterad form och måste räknas tidigt. Tråkigt utgångsläge men kommer säkert vara med där framme. 

V86-8
9 Global Unprotected är en segerstaplare som återkommer efter vila och är förmodligen inte på topp men måste ändå rankas etta. Är han fräsch och fin så kommer han vara med på linjen på ren grundkapacitet. 3 Aperfectdream har ett perfekt utgångsläge i och med sin startsnabbhet och är absolut den hetast av dom två som stall Bergh har med. Men måste ändå plocka med 11 Logo Light som det känns som utveckling pekar uppåt på. Snällt lopp att vänta men det kan lösas sig ändå och då blir han farlig.

Utöver dessa system finns även Emelies Guldgruva samt Emelies Lilla V86 som är oberoende av Emelies V86!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är från Solänget vi hämtar torsdagens lunch-V4 och i avslutningen kan det bli en kul duell!V4-1 Det är dags för karriärens femte start för 7 ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips