• Hem
  • V86 Kalmar 6/6 2018

V86 Kalmar 6/6 2018

V86 Kalmar

Missa inte att säkra dig andel för 125kr (som analysen bygger på) https://tillsammans.atg.se/utl...

Jag spikar följande V86-5
9 Uappa di Azzurra

V86-1
Jag inleder första avdelningen med ett starkt lås. 3 Keycard är troliga ledaren och kan mycket väl spåra runt om rankar därför femåringen etta. 12 Mulligan är bästa hästen i fältet men vågar inte chansa på att hon hinner plocka in på tillägg. Vill man spela "safe" kan man också plocka med 6 Sharp Dream.

V86-2
Jag tror väldigt mycket på 10 Elliot Coger urstark och trivs bra över distansen rankar etta. Men det är snabba sommarbanor så vill plocka med några till. 6 Youngblood Pellini kan hamna bra på det direkt från Springspår. 8 Rodick Broline har tre segrar över distansen och utvecklas hela tiden. 1 Gaya di Quattro har bättre form än raden visar och blir farlig med lucka. 

V86-3
4 VästerboontheNews tar troligtvis spets och är hästen att slå. Varit i från lite så har nog ingen toppform för dagen därför dubblar jag också med 5 Monark Newmen som visat fina fartresurser. Med två lopp i kroppen är formen uppåt. 

V86-4
Ett öppet stolopp och jag streckar på och hoppas få in en kantboll.
6 Je t'Aime Lucky har varit ute i en del tuffa lopp och är härdad rankar etta.
9 Veroni har styrka för att runda samtliga. 12 Zolicia är i bra form och värd ett streck trots sitt utgångsläge. 5 Strawberry Daiquiri tävlade barfota i Lindesberg senast och avslutade starkt som knappt slagen två av Galante Olandese.

V86-5
Spikar 9 Uappa di Azzurra i Monté som är obesegrad efter två Montélopp. Femåringen mötte sju av motståndarna i onsdags och vann lätt utvändigt om ledaren. Stephanie J Werder är en bra ryttare och jag tror det är bra segerchans.

V86-6
Ett flertal hästar som sticker ut i statistiken med hög galoppfrekvens och då kan det vara bra att gardera. (1-5-8-9-11) är hästarna med hög galoppfrekvens i senaste 10 starterna. 3 Mellby Glader är obesegrad i ledningen efter ett försök. 11 Night Brodde var ute i stentufft  årgångslopp under Elitloppshelgen och ska räknas tidigt. 9 Neon Hagh är med i segerstriden felfri och kommer med två raka.

V86-7
8 Cashback Pellini går bra varje gång men utgångsläget kan häxa lite löser det sig så är det klar förstahäst. 3 Wingait Erik har siktas hit och tränaren är optimist. 11 Uccello Jet har ruggig fart och felfri är femåringen tidig. 4 Baja Rosa Akema är snabb ut och ska ses som en outsider. 10 Aramis Amok är tuff och kommer med två raka segrar i enklare gäng. 1 Cash Valley har bra läge tänkbar skräll.

V86-8
Det här loppet ser intressant ut på förhand. Omgångens största favorit 7 Spartak Face har tre segrar och en andraplats. Men en häst som endast gjort fyra starter är värd att gardera. Andraplatsen kom från spår 10 och först över mållinjen var 2 Celsius Evo som Veijo håller väldigt högt. Jag kommer därför låsa på detta system.

// Emelie

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Färjestad sätter igång V64-veckan. Och väl på hemmabanan är Björn Goop och dominerar. V64-1 Han gladde mig väldigt senast, den urstarke 8 Ready ... Läs travtips