• Hem
  • Emelie
  • V86 Jägersro/Solvalla 21 november 2018

V86 Jägersro/Solvalla 21 november 2018

V86
Jägersro/Solvalla

Missa inte att säkra din andel på 132:- (som analysen bygger på)
https://tillsammans.atg.se/inb...

V86-1
12 Dontbreakthebankås var ganska blek senast men fick en tuff resa. Hästen är kapabel i grunden och är ensam om att ha segrat på V75 i fältet. Han kan öppna bra i voltstart om Adrian lyckas fint i starten kan han plocka in meter ganska tidigt. Kanske får överta?. 2 Hennesy Boko utmanar främst från framspår om han lyckas undvika galopp. 13 Vakse Viggo är svår att sätta in mot Svenska hästar men har vunnit på bra sätt  vid segrarna på slutet och kan vara farlig att glömma bort.

V86-2
8 Minnestads El Paso är bästa hästen men har ett tråkigt utgångsläge. Har även varit förkyld efter senaste starten och formen är nog inte på topp. 1 Barbara L.Hanover är bra nog att utmana om hon behagar att gå felfritt. Jag tror att 3 Talassio eller 7 Ma Running sitter i spets och den som gör det blir inte så lätt att plocka ned. Sistnämnda visade fin form senast.

V86-3
Denna gång tror jag inte att någon svarar ut 5 Norton Commander och spårar nog runt om.
Det finns alltid en risk att ett sådant mördarlopp han fick senast kan sitta i benen. Men känslan är ändå att hästen utvecklas hela tiden och tar till sig loppen på rätt sätt. Spik på 5 Norton Commander.

V86-4
9 Quite Nice har formen på topp och räknas tidigt. 7 Mrs Lindy är bästa hästen och går ner i klass och det kan visa sig att hon bara är bäst. 5 Butterfly Ima har också varit ute i tuffa gäng sista tiden och kanske har fått lite hårdhet. Varning för 11 Lady Zappa som får Björn Goop upp igen. Detta är en väldigt lättplacerad och snabb häst som förvisso inte vinner så ofta. Men ser formstark ut som b.la. för tre starter sedan var nära att ta skalpen av Track Angle.

V86-5
3 Vincent As har toppform och verkar trivas över den aktuella distansen och oavsett löpningsförlopp så är det toppchans. Spik på 3 Vincent As. 

V86-6 
Sticker ut hakan lite i här och rankar 10 Bobo som förstahäst i loppet. Har fått två lopp i kroppen efter lång vila och nu hoppar Örjan upp i sulkyn. 3 Editor öppnade bra senast och kan sitta i spets. 5 Freddie Islet har fått lopp i kroppen  efter lång vila och har också fin fart. 6 Kent's Laddie är en treåring som går ut mot äldre hästar. Men har bra kunnande och fungerar han så utmanar han om segern. Måste varna för en häst också, 7 Wrongdoer visade väldigt fint kunnande i mitten och slutet på september med två vinster i rad.

V86-7
Låser loppet på tre fina hästar med form. 2 Sobel Conway sitter nog i spets och leder kanske loppet runt om. 4 Dolan Spring är en riktig klasshäst som vinner mycket lopp och kan utmana speciellt om det blir högt tempo på loppet. 10 Velvet Gio har toppform och är farlig vid tempo på loppet.

V86-8
9 He's Marvelous är bästa hästen och tänkbart spikförslag, kan dock galoppera.  3 Lövdala Principito går bra tider mest hela tiden och nu får han Örjan i sulkyn för första gången och kan ge bra effekt.

Mina system till onsdagens omgång är följande:
- EMELIES V86 132kr
- EMELIES LILLA V86 50kr
- VÄRMLANDSKARAMELLEN (tillsammans med Jonas) 275kr

Lycka till!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är en tämligen öppen lunchomgång på Mantorpstravet denna torsdag. Spiken faller in på en som lyckligtvis agerar livvakt åt systemet! V4-1 Med ... Läs travtips

Norrländska banorna fortsätter med tema "midnattstrav" när torsdagens V64 inleds klockan 21:06 med Midnight Race!Jag drar in tre(!) spikar och ... Läs travtips

Dannero kör verkligen midnattstrav med Dagens Dubbel som startar 22.31 och V64 startar 21:06. Det är roliga tävlingen och det kan vara en härlig ... Läs travtips

Innan alla börjar dansa runt Midsommarstången ska det avverkas en V64:a!V64-3 Omgångens jättefavorit ska ses med mycket god segerchans Öystein ... Läs travtips

Traditioner står sig starka och som alltid är det Kalmar som arrangerar V75 under Midsommarhelgen!Notera att omgången körs på söndagen.V75-1 9 Rossi ... Läs travtips

V75 Som vanligt tar vi oss till Kalmar efter lite midsommarfirande så det är alltså V75 på Söndag denna gång. Efter många favoriter senast så har ... Läs travtips