V86 Eskilstuna 15 augusti 2018

V86 Eskilstuna
Start 19:20

Missa inte att säkra dig andel på 125kr (som analysen bygger på) 
https://tillsammans.atg.se/utl...

Utöver detta system finns även Emelies Guldgruva och Emelies Lilla V86 som kan skilja sig med spikar och gardering. En systembeskrivning finns alltid tillgänglig till varje system.

V86-1
Ett ganska öppet lopp inleder V86. 2 Ronzon Face och 4 Aperfectdream besitter högst kapacitet i fältet. Men finns risk för strul för ovannämnda duon. Tänkbar skräll 6 Puketorps Julius har tre av fyra segrar från spets och trivs på Eskilstuna. Ska lättas i balansen och spetshästen vinner till 45%. 

V86-2
Min förstahäst är 6 Farlander Am och spikas på systemet. Farlander Am har två segrar på tre starter och har imponerat. Det är debut med framspår bakom bilen men både kusk och häst är snabba bakom bilen. Motbud främst 11 Alfred Zonett som är en toppstammad treåring som gör debut för Robert Bergh men läget sätter ner chanserna.

V86-3
Min förstahäst är 7 Charrua Forlan och spikar på systemet. Charrua Forlan är en mycket bra häst som tål att göra grovjobb själv. Risken är stor att han får ett tufft lopp utvändigt om ledaren. Men han trivs på Eskilstuna och möter lite lättare motstånd. 

V86-4
Min förstahäst är 14 Ridgehead Melanie och kan vara ett tänkbart spikförslag i omgången.
14 Ridgehead Melanie är fältets bästa häst och tål tuffa upplägg. Enklare motstånd nu men risken finns att det kan strula från utgångsläget. 13 Incora Zon har två lopp i kroppen och blir kuskförstärkt med Jepson i sulkyn för första gången. Intressant. 

V86-5
Min förstahäst är 1 Mega Star som startar med perfekta förutsättningar. Mega Star har bra kapacitet för klassen och formen på topp. 2 One Two Beat var blek senast men fanns förklaringar enligt tränaren. Men har bra statistik över kort distans och räknas tidigt. Ett tänkbart skrällbud 11 Vida Loca Bi som imponerade under förra säsongen. Har tre lopp i kroppen och formen börjar närma sig.

V86-6
Min förstahäst är 7 Code Bon som har inlett sin norska karriär riktigt bra med sex segrar på sju starter. Jag spikar på systemet. Det är debut på Svensk mark men tål att göra grovjobb själv.
I Norge är det inte tillåtet att ha körspö, vilket är en plusfaktor i Sverige. 

V86-7
Det känns som loppet står mellan tre hästar på förhand. 3 Vise As är min förstahäst som varit riktigt bra i sina två senaste starter. Jag väljer dock att gardera eftersom Vise As har en tendens att bli het i loppen och hon möter bra motstånd. 4 Raja Ribb vann Sommartravets final senast med 300.000kr i första pris. Raja Ribb är tuff och verkar trivas väldigt bra med barfotabalans.
2 Tropicana Ås
kan få loppet i draget på Vise As och Raja Ribb och hon har en fin spurt som kan fälla avgörande.

V86-8
Ett ganska öppet loppet avslutar V86. Min förstahäst är 4 Thema De Glatigne på formintryck. Trivs på Eskilstuna och har tagit sina tre senaste vinster från tät och är hästen att slå. 7 Veio har fina meriter från Italien och har bra kapacitet. Ett tänkbart skrällbud 1 Prince Tanic är en stark spurtare. Taktiken är att köra offensivare inför ikväll för hitta ut och blir farlig vid fritt på upploppet.

Lycka Till!

// Emelie

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är en tämligen öppen lunchomgång på Mantorpstravet denna torsdag. Spiken faller in på en som lyckligtvis agerar livvakt åt systemet! V4-1 Med ... Läs travtips

Norrländska banorna fortsätter med tema "midnattstrav" när torsdagens V64 inleds klockan 21:06 med Midnight Race!Jag drar in tre(!) spikar och ... Läs travtips

Dannero kör verkligen midnattstrav med Dagens Dubbel som startar 22.31 och V64 startar 21:06. Det är roliga tävlingen och det kan vara en härlig ... Läs travtips

Innan alla börjar dansa runt Midsommarstången ska det avverkas en V64:a!V64-3 Omgångens jättefavorit ska ses med mycket god segerchans Öystein ... Läs travtips

Traditioner står sig starka och som alltid är det Kalmar som arrangerar V75 under Midsommarhelgen!Notera att omgången körs på söndagen.V75-1 9 Rossi ... Läs travtips

V75 Som vanligt tar vi oss till Kalmar efter lite midsommarfirande så det är alltså V75 på Söndag denna gång. Efter många favoriter senast så har ... Läs travtips