V86 Boden 8 augusti 2018 » 8 aug. | Emelie - Travstugan.se

V86 Boden 8 augusti 2018

V86 Boden 
Start 19:20

Missa inte att säkra dig andel på 125kr (som analysen bygger på) 
https://tillsammans.atg.se/utl...
(Utöver detta system finns även Emelies Lilla V86 för 50kr/andel samt Emelies Guldgruva 550kr/andel som är oberoende av analysen. Jag ansvarar även för Barncanerfonden för 25kr/andel denna vecka.

V86-1
Jag inleder första avdelningen med spik på 9 Master Blaster som är bästa hästen i fältet. Övertygat i sina starter och har fyra segrar på fem starter. 

V86-2
Loppet känns lite svårlöst ut på förhand. 10 Jetline är min klara förstahäst eftersom att han går ner i klass. Riskerar dock att hamna långt bak för han måste tas försiktigt i voltstart men blir det bara lite körning i loppet så biter hans spurt väldigt bra.
Tror det blir bra tempo i loppet för 2 Falcon W.F. är en häst som måste köras i hårt jämnt tempo för att komma till sin rätt. Min andrahäst i loppet är 5 Ovicii som verkligen tänt till med ny vagn, körs barfota igen och är segerfarlig felfri. 9 Don Draper har tagit två segrar i enklare gäng efter vila. Detta är en häst som kan en hel del om den är fräsch.

V86-3
5 Global Ultimate är min klara förstahäst i loppet. Bra kusk, jänkarvagn, barfota. Det avviseras även rycktussar för första gången. Det känns väldigt intressant och kan vara en bra chansspik. Gick med jänkarvagn och utan skor näst senast och hade förmodligen vunnit försöket till Diamantstoet utan strul i loppet! Men väljer ändå att gardera med några motbud på systemet.
3 Västerbo Daiquiri
får Ulf Ohlsson upp i sulkyn och hon har gått bra i tuffa lopp på Solvalla och det brukar ge en tuffhet som kan visa sig vara utslagsgivande här. Tränaren tror hon kan öppna ganska bra och får hon spets så blir hon väldigt svår att plocka ned. Vill även varna för 12 Fröken Sting som var ute i tufft lopp senast och möter lite enklare nu. Är fartfylld och kommer hon bra på det så kan det gå undan på upploppet.

V86-4
2 Hesiod är min klara förstahäst. Perfekta förutsättningar och släpper bara 1 Pharaon face ledningen till Hesiod så ska detta vara en bra chans. Tänkbart spikförslag och Ulfs bästa chans i omgången. Men låser loppet med 6 Mr Golden Quick som kan bli tuff att stå emot på upploppet om den går barfota. 

V86-5
1 Crown Prince W.W har blivit väldigt stor favorit. Går han felfri så har han absolut bäst kapacitet i fältet. Men frågan är om han kommer sköta sig eftersom han visat osäkra tendenser och är en orutinerad häst. Har han en "galoppdag" så kan man fälla honom enkelt. Varning för 10 Klammer som är härdad i tuffa gäng och med endast 10 hästar i fältet så kan han komma bra på det fast han har tillägg.

V86-6
Min förstahäst är 2 Chintana Bananas på formintryck. Men loppet känns något öppet och jag streckar på lite. 

V86-7
Min förstahäst är 3 From The Mine. Om det aviseras barfota runt om, då tror jag den blir mycket svårslagen. Oavsett så är han startsnabb och har gått i spets 12 gånger och vunnit 7. Har visat bra form det sista och jag tycker att spelvärdet är högt på honom idag. 8% på honom just nu. Men garderar med 2 Loke Survive som visat fin form det sista och har bra kapacitet

V86-8
Avslutar sista avdelningen med ett lås. 5 Magnifik Brodde är startsnabb och kommer nog till ledningen. Har 13 segrar på 18 starter från just den positionen och taktiken är given. Men låser loppet på 4 Super Ariel som är väldigt bra. Vann sto-SM för fem starter sedan. Stentuff märr och kan bli jobbig att stå emot på upploppet.

Lycka till!

// Emelie

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V75 kommande helg körs från norska Momarken.Här är tidiga analysen av omgången, med bland annat Pastore Bob!V75-1 2 Moruga är bättre än vad han ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips