V86 Bergsåker/Solvalla 7 mars

V86 Bergsåker/Solvalla

Förra veckan satt Värmlandskaramellen för andra veckan i rad! Både Jonas och min form är bra på V86!

Eftersom det är Jackpot ikväll har jag öppnat upp jackpot-systemet med endast fem andelar så alla får en chans att vara med. Detta system tippas mellan kl: 17-19 så håll utkik.

Missa heller inte att säkra dig andel på 50-132 kr (som analysen bygger på); https://tillsammans.atg.se/utl... 

V86-1 

1 From The Mine har passande förutsättningar och goda chanser att spåra runt om. Det är hästen att slå. Värsta konkurrenterna slår i underläge och denna gång åker även jänkarvagnen på. Omgångens bästa spik!

V86-2 

3 Dream Lane har varit ifrån lite inför detta, men rapporterna från stallet är positiva. I en relativt svår omgång väljer jag att spika eftersom det är hästen att slå från spets. 

V86-3 

Ett öppet lopp på förhand och jag rekommenderar att strecka på. 2 Mjölner Brun har lottats till ett perfekt utgångsläge, dock är kusken segerlös på 40 uppsittningar i år och jag rankar därför ner ekipaget. 5 Tin Gnist trivs över distansen och har bra fart men är något osäker. 8 Elsas Faks trivs på Bergsåker och har ett rejält slutvarv att tillgå. 9 Griffin har en vass speed och kan fälla många till slut. 

V86-4 

Förstahästen är 7 Windy Cindy som har god chans att nå ledningen. 11 Beautiful Bacardi har fint kunnande i grunden men tränaren ligger lågt. 9 Under The Counter går ner i klass och tål en del grovjobb. 

V86-5 

Ett fyraåringslopp och jag gör det enkelt för mig. Streckar samtliga åtta hästar och hoppas på skräll. 5 Coogan har sett mycket fin ut i USA men formen är svårbedömd för dagen. 2 Mr Matjes galopperade som favorit senast men siktas återigen mot ledningen och är hästen att slå från tät. 7 Diamonds Lucky har lopp i kroppen. 8 Empire Garbo ska utrustas med rycktussar för första gången. 

V86-6 

Förstahästen är 11 Unique Findings som startar med fin form. Femåringen är stark och trivs över distansen. Ekipaget har fin statistik tillsammans och det kan vara så enkelt som att de tar sin andra seger ihop. 3 My Dream Art kan öppna bra. Sitter nog i tät och ska sedan slås.

V86-7 

2 Vic de Luxe är förstahästen på läget och har dessutom slagit värsta konkurrenten tidigare. Jag väljer att låsa med 9 Roger America som har bra form för dagen. Känns som ett starkt lås.

V86-8 

5 Hochthereitis Sox gav ett formintryck senast. Han är snabb och kan fälla samtliga. Men Örjan känns fortfarande lite "kall" för dagen och jag garderar. 6 Duke of Mearas är vass på speed och är värd att ta med. 10 Unaffected Laugh vann med tussarna kvar senast och med klaff kan hon blanda sig in i segerstriden. 

Gillar ni mina tankar tveka inte att haka på med en andel eller två!

// Emelie

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Ikväll körs det tävlingar på Mantorp. Jag har hittat ett platsbud som spelas!Det är sällan enkelt att ta in längder när man startar från bakspår ... Läs travtips

Finalomgång på Solvalla som gäller och således sport av mycket hög klass!Här är första tanken kring lördagens V75-omgång.V75-andelarna hittar du ... Läs travtips