V86 Bergsåker/Solvalla 5 september 2018 » 5 sep. | Emelie -…
  • Hem
  • Emelie
  • V86 Bergsåker/Solvalla 5 september 2018

V86 Bergsåker/Solvalla 5 september 2018

V86 BERGSÅKER/SOLVALLA
Start 20:30

Missa inte att säkra dig andel på 132kr (som analysen bygger på)
https://tillsammans.atg.se/inb...

V86-1
Inleder första avdelningen med en chansspik på 3 Rocky Tilly med Oskar J Andersson i Sulkyn. Siktas mot ledningen och är hästen att slå från tät. Rycktussar för första gången som förhoppningsvis ska ge god effekt. 

V86-2
I andra avdelningen så tror jag det är dags för 9 Baron d'Inverne som visat fin form ett tag. Har fått bra spår och kommer hamna bra på det. 2 Brothers In Am kommer förmodligen sitta i spets ganska omgående och köras där. Men blir det tempo i loppet så tror jag dock han får svårt att stå emot min tipsetta. 3 Largo tror jag gynnas av täta starter och han måste räknas tidigt.

V86-3
2 Marciano är min förstahäst i loppet. Har alltid visat bra kapacitet. Skulle han komma till ledningen så är det en toppchans. 5 Scarpia visade att formen är på gång igen när han vann senast med krafter kvar. 10 Ditty Bopper var ganska blek senast men det kan ha varit så att hon bara hade en dålig dag. Jag ger henne en chans till för starten innan så var hon riktigt fin och hon har fart att vinna detta loppet.

V86-4
Min förstahäst är storfavoriten 3 Robloxia. Men tycker ändå att 68 % i en jackpot-omgång är lite för mycket. Varit ute i ganska enkla gäng och det brukar bli tuffare inom V86/V75 så jag kommer gardera. 12 Nunna har varit borta sen i mars men Björn Goop har bra stallform och hon gör säkert ett bra lopp. 3 % i dagsläget.

V86-5
I femte avdelningen så är det två hästar som sticker ut i procenten. 5 Bork Faxa ska lättas i balansen men vill köras i ryggar, får hon ett sådant lopp så är hon garanterat med på målfotot. 
2 Pyckolina gick ett bra lopp senast och formen verkar vara på topp och från ledningen räknas hon tidigt. Garderar med några till och vill framförallt varna för 7 Moddelina som ska lättas i balansen och jänkarvagn och 2% är intressant

V86-6
Spikar 13 Marvelous som har gjort tre starter i nuvarande regi. Har bara gjort bra prestationer. Det är alltid tufft med bakspår men han tål att gå lite i spåren. 

V86-7
Min förstahäst är 8 My Dream Art  som verkar ha stabiliserats sedan han kom till Jörgen Westholm och senast var han ute i ett Derbykval där Who's Who vann. Avslutade som fyra och går ner i klass här. Men vågar ändå inte riktigt lita fullt ut på honom i och med hans tidigare osäkra tendenser och garderar även honom. 6 Golden Delicious ska eventuellt  testas med jänkarvagn för första gången och detta är mycket intressant och faller det väl ut så kan detta vara segraren i detta loppet till en låg streckprocent. 9 Doyoucash In har ett bra spår och med klaff på loppet så ska han räknas med chans.

V86-8
Avslutar omgången med ett lås. 6 Tahiti Journey har visat jättefin form det sista. Galoppen senast ska man nog inte ta för hårt på då hon inte visat sig vara osäker annars. Kommer nog försöka att få överta spets här efter ett tag och då har hon ett jättebra chans. Vill ändå ha med 11 Stonewashd Diamant som är från ett stall i form och jag tror detta kan vara bästa hästen i avdelningen och kanske rundar hela fältet.

Utöver dessa system finns även Emelies Lilla V86 och Emelies Guldgruva som är oberoende av Emelies V86.

Lycka till!

/ Emelie

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Petri Puro selar åter ut sin Burning Man som jag den här gången tror strider om det igen. Senast föll Burning Man i galopp på V75 där han ... Läs travtips

V75 kommande helg körs från norska Momarken.Här är tidiga analysen av omgången, med bland annat Pastore Bob!V75-1 2 Moruga är bättre än vad han ... Läs travtips

Förra lördagen spelade vi in drygt 30.000kr på mina andelar och en fin slant tillbaka.  Denna helgen siktar vi riktigt högt. Jag har plöjt ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips