V86 Bergsåker/Solvalla 17 oktober 2018 » 17 okt. | Emelie -…
  • Hem
  • Emelie
  • V86 Bergsåker/Solvalla 17 oktober 2018

V86 Bergsåker/Solvalla 17 oktober 2018

V86 Bergsåker/Solvalla
Start: 20.30

Missa inte att säkra din andel på 181:-
(Emelis Combo bygger på en spik och 4 hästar i resterande lopp.)
https://tillsammans.atg.se/inb...

Utöver Emelies Combo finns även Emelies V86 samt Emelies Lilla V86 som kan skilja sig åt.

V86-1
2 From The Mine är startsnabb och formen är bättre än vad raden visar. Bra segerchans från ledningen. 6 Mellby Emeralds har bra form och tränaren är optimistisk, kan bli ett annat huvudlag oavsett så räknas han tidigt. 1 Nikki Celeber är också en spetskandidat och formen är fin.

V86-2
2 Knifetown Winner är spetsfavorit. Björn Goop upp och det är väldigt intressant. 4 High Glider är en häst som Redén har höga tankar om och han kanske bara går ut och städar av dessa fast han har varit ifrån tre månader. Mycket tidig på alla kuponger. Har en känsla av att det kan bli lite tempo i loppet och då måste 9 Umaticaya räknas. 8 M.T. Insider räknas om han lyckas ta sig till spets.


V86-3
Det känns som det står mellan 2 Lome Brage och 5 Månprinsen A.M. där Jan-Olov Persson är optimistisk angående Lome Brages chanser. Månprinsen A.M. kan få en besvärlig start från knöliga femtespår i volt och kan tappa viktiga meter i start och det kan bli tufft över 1640m. Men självklart räknas båda med chans.

V86-4
8 Moses är fältets mest kapabla häst och står bra inne i klassen, dåligt spår men kan nog vinna även med tufft lopp. Liten varning för 6 Åsens Boggie som körts snällt i loppen, nu barfota runt om för första gången. Se upp! 1 Enge Barack ser fin ut men galopperar en del, farlig felfri från bra spår.

V86-5
4 Global Withdrawl ser ut att ha en bra uppgift. Genomgående bra statistik och i spets blir han svårslagen. Omgångens bästa spik!

V86-6
7 Cactus gjorde ett fint lopp senast och åkte dit på målfoto. Det kan vara klokt att gardera även den här gången med unga hästar. 9 Ottens Flamma är en bra spurtare och är en rolig outsider. 5 Idun A'lir har två raka vinster i fin stil och utvecklas fint, möter tuffare hästar men är ett måste på kupongen. 3 Fast Moving Cash går framåt hela tiden och det känns som detta kan bli ett bra sto på sikt.

V86-7
Nu äntligen verkar spelarna börja förstå vilken fin häst 15 Under The Counter är och hon kommer säkert göra ett lika fint sista varv igen. 14 Millie Millionaire var tvåa sist efter Under The Counter men gjorde ett riktigt bra lopp och måste räknas tidigt, känslan är att positionerna kommer avgöra under sista varvet.

V86-8
2 Eldorado Mearas var bra vid förra starten när han segrade på Åby. Är inte så snabb ut men från detta spår så får han ett bra lopp och är för mig klar förstahäst. 9 Green Keeper U.S. är en fin häst som säkert kommer vara med på målfotot. 6 Load Relief kan vara en rolig kantboll. Morten Waage har fin form på stallet och är egentligen inte sämre än någon annan. 

Lycka till!

// Emelie

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Det är mycket fin klass från Bergsåker denna torsdag kväll. Tidigare hemmatränaren hoppas jag visar musklerna direkt i V64-1!Muscle Hustle ... Läs travtips

Från Axevalla är det V75 som gäller under lördagen. Trippeltravets andra dag på Skaraslätten och här går Martin Engström igenom V75-lördagen! Våra ... Läs travtips

V75 1 7 Randemar R.D gjorde det bra som 2:a bakom Zalie Gar senast och formen är på topp. Är snabb i voltstart. 10 Pastor Power såg smällfin ut ... Läs travtips

På söndagen är det fyraåriga stonas stora dag. Stochampionatet 2019 ska avgöras och i övrigt fin klass på omgången!Din andel hittar du ... Läs travtips