• Hem
  • V86 Bergsåker/Solvalla 14 november 2018

V86 Bergsåker/Solvalla 14 november 2018

V86
Bergsåker/Solvalla

Missa inte att säkra din andel på 132:- (som analysen bygger på)
https://tillsammans.atg.se/inb...

V86-1
Inleder omgången med chansspik på 3 Queer Fish från ett bra utgångsläge. Jag går mycket på statistik här och ser att han är klart bäst över den aktuella distansen. Troligtvis kommer han till ledningen och då stiger segerchansen men oavsett så har han ändå distansen till sin fördel i slutändan.

V86-2
5 Patricia Zaz är min förstahäst i loppet. Det låter väldigt positivt från stallet. Men jag vill ändå gardera med några motbud främst 7 Orkide Skift som har 1/1 på distansen och trivs någorlunda på Solvalla. 4 Uappa Di Azzurra trivs med täta starter och har en vass speed. 

V86-3
Montélopp och jag streckar på. 15 Order To Fly är bästa hästen och går ner i klass och verkar trivas med ryttare på ryggen. Vann dessutom SM. Senast han startade i voltstart blev det galopp (2.5 år sedan). Det är ändå värt att notera på en 56% i en jackpot-omgång och 13 andra hästar att runda. 15 Order To Fly har tidigare startat tre gånger på aktuell bana fast i sulky och förlorat samtliga lopp.

V86-4
3 Copertino V.W. duger bra i klassen och är min förstahäst i loppet. 10 Åsens Boggie väntar fortfarande på karriärens första seger men har gått bra i skymundan. 5 Victoria Viking är något ojämn i sina prestationer men räknas på en bra dag. 

V86-5
Ett ganska öppet lopp och här kan vi plocka in skrällen i omgången. 6 Mellby Entre har 0/7 på distansen och 0/2 med kusken. 

V86-6 
7 Jaques Noir är min förstahäst i loppet och blir dessutom kuskförstärkt med Örjan i sulkyn. 6 Glenn Boko är favorit men han har aldrig vunnit över distansen på sju försök. 3 Einstein Sisu räknas tidigt från ett passande utgångsläge. 4 Farouk B.R. har bra statistik men är något svårbedömd för dagen. 

V86-7
Spikar 4 Chapter N.Deo som har genomgående bra statistik och når han ledningen är mycket vunnet. Omgångens bästa vinstchans!

V86-8
Det känns som loppet står mellan två ekipage. 1 Rafale D`Inverne har segrat i 4/5 starter i regi Martinsson. Oklart om hon kan hålla upp ledningen men räknas om det löser sig. 5 Cheerful Rivner möter lite enklare motstånd och ska räknas mycket tidigt. 

Utöver EMELIES V86 finns även VÄRMLANDSKARAMELLEN och EMELIES LILLA V86. 
Värmlandskaramellen tippar jag ihop med Jonas och preliminär rad ligger ute där också.

Lycka till! 

// Emelie

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V75 på "hemmaplan" och äntligen lite mera #norrlandstrav! Våren på g i södra delarna av landet, vintern försöker bita sig kvar i norr och snart är ... Läs travtips

V75 från Bergsåker den här lördagen. Stall Timo Nurmos kommer med flera segerchanser till omgången, men spikarna hittar jag på annat håll. V75-1 ... Läs travtips

Då var det dags för V75 igen, en omgång som återigen är klurig och jag tror det kan bli hög utdelning. Jag kommer gå emot de stora favoriterna och har ... Läs travtips