• Hem
  • Emelie
  • V86 Bergsåker/Solvalla 14 november 2018

V86 Bergsåker/Solvalla 14 november 2018

V86
Bergsåker/Solvalla

Missa inte att säkra din andel på 132:- (som analysen bygger på)
https://tillsammans.atg.se/inb...

V86-1
Inleder omgången med chansspik på 3 Queer Fish från ett bra utgångsläge. Jag går mycket på statistik här och ser att han är klart bäst över den aktuella distansen. Troligtvis kommer han till ledningen och då stiger segerchansen men oavsett så har han ändå distansen till sin fördel i slutändan.

V86-2
5 Patricia Zaz är min förstahäst i loppet. Det låter väldigt positivt från stallet. Men jag vill ändå gardera med några motbud främst 7 Orkide Skift som har 1/1 på distansen och trivs någorlunda på Solvalla. 4 Uappa Di Azzurra trivs med täta starter och har en vass speed. 

V86-3
Montélopp och jag streckar på. 15 Order To Fly är bästa hästen och går ner i klass och verkar trivas med ryttare på ryggen. Vann dessutom SM. Senast han startade i voltstart blev det galopp (2.5 år sedan). Det är ändå värt att notera på en 56% i en jackpot-omgång och 13 andra hästar att runda. 15 Order To Fly har tidigare startat tre gånger på aktuell bana fast i sulky och förlorat samtliga lopp.

V86-4
3 Copertino V.W. duger bra i klassen och är min förstahäst i loppet. 10 Åsens Boggie väntar fortfarande på karriärens första seger men har gått bra i skymundan. 5 Victoria Viking är något ojämn i sina prestationer men räknas på en bra dag. 

V86-5
Ett ganska öppet lopp och här kan vi plocka in skrällen i omgången. 6 Mellby Entre har 0/7 på distansen och 0/2 med kusken. 

V86-6 
7 Jaques Noir är min förstahäst i loppet och blir dessutom kuskförstärkt med Örjan i sulkyn. 6 Glenn Boko är favorit men han har aldrig vunnit över distansen på sju försök. 3 Einstein Sisu räknas tidigt från ett passande utgångsläge. 4 Farouk B.R. har bra statistik men är något svårbedömd för dagen. 

V86-7
Spikar 4 Chapter N.Deo som har genomgående bra statistik och når han ledningen är mycket vunnet. Omgångens bästa vinstchans!

V86-8
Det känns som loppet står mellan två ekipage. 1 Rafale D`Inverne har segrat i 4/5 starter i regi Martinsson. Oklart om hon kan hålla upp ledningen men räknas om det löser sig. 5 Cheerful Rivner möter lite enklare motstånd och ska räknas mycket tidigt. 

Utöver EMELIES V86 finns även VÄRMLANDSKARAMELLEN och EMELIES LILLA V86. 
Värmlandskaramellen tippar jag ihop med Jonas och preliminär rad ligger ute där också.

Lycka till! 

// Emelie

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är från Solänget vi hämtar torsdagens lunch-V4 och i avslutningen kan det bli en kul duell!V4-1 Det är dags för karriärens femte start för 7 ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips