V86 Bergsåker/Solvalla 11 april

V86 Bergsåker/Solvalla 

Missa inte att säkra dig andel på 132kr (som analysen bygger på); 
(OBS! Mina andra system kan skilja sig åt beroende på omgången)
https://tillsammans.atg.se/utl...

V86-1

Månprinsen A.M
spikades på Romme på samtliga system och han fullkomligt krossade motståndet. Denna gång möter han några av motståndarna igen. Jag kommer spika Månprinsen på detta system för jag tror att han bara är bäst igen. Ska man gardera så är det främst 7 Tangen Haap som denna gång står 20m bättre till och är hästen att slå från tät.

V86-2

5 Upstream
återkommer efter vila och gör årsdebut men är van att möta tuffare motstånd. Det är bästa hästen i fältet men kanske behöver lopp i kropp. Men rankar honom etta på grundkapaciteten. 2 Autobahn är startsnabb men gör också årsdebut troligtvis sitter han i ledningen och är hästen att slå eventuellt barfota runt om och då är han given. 3 Hochthereitis Sox har form och måste passas eftersom varken Upstream eller Autobahn har bevisad form så är han en tidig utmanare kuskminus dock med Haugstad. Örjan verkar ha fortsatt problem med ryggen.

V86-3

2 Ditty Bopper
är min förstahäst och Ulf Ohlsson har bra form för dagen. Det är en tänkbar spik men jag kommer gardera lite på detta system. 11 Papiljotte är stallkamrat till Ditty Bopper som senast vann i sin comeback möjligtvis att han handikappas lite från sitt utgångsläge då är han är bäst i ledningen men löser det sig är han med i segerstriden. 4 Cash Mearas är kapabel men har problem med galopper men bra i ljusa stunder visat tidigare att hon behärskar spår 4 i volt. 3 Melizza Girl går ned i klass och är tidig vid gardering i skrivandes stund 1%. 7 Raclette blandar och ger i sina prestationer men har visat höga toppar. 

V86-4

12 Champion Chip
vann enkelt senast då ryckte man också alla skorna. Har bra chans trots sitt utgångsläge. Oskar J är en av de bästa lärlingarna och förmodar att han är offensiv i sitt upplägg. 9 Roofer går ned i klass och står bra inne i loppet har en vass avslutning.
10 Prediction är egentligen som bäst på kort distans men det är bra rapporter från stallet.
2 Västerbo Tristan siktar på ledningen senast utrustades han med rycktussar för första gången men kusken ryckte dem aldrig kan eventuellt bli aktuellt inför denna start. (Västerbo Tristan är struken ersätter med 11 Zoom Zoom istället.)

V86-5

13 Beau Mec
är van att möta tuffare motstånd och ska ses med god segerchans trots sitt utgångsläge. Ulfs bästa chans i omgången och jag väljer att spika!

V86-6

4 Quality Tilly
gjorde comeback senast och vände ut och in på sina motståndare. Med lopp i kroppen kan det bära av till ledningen men man ska ha i åtanke att han galopperat i 50 % av sina senaste 10 starter och inte helt att lita på. Men felfri så är det nog en bra chans.
2 Ferry Boko är troligtvis bättre inför denna start och har ett passande läge.
10 Roadscanner har bevisad form och kan plocka in tillägget snabbt. 

V86-7

7 Weekend fun
är segervan och besitter löpskalle. Jag tänkte först spika men det som oroar mig lite är när tränaren säger att han inte är på topp och inte så intresserad av att träna hemma. Det kan vara så enkelt att han bara går ut och krossar motståndet på ren skalle men med rapporten från spår 7 så väljer jag i alla fall att gardera med 1 Enterprise som är den troliga ledaren och ska sedan slås. 3 Transcendence är rejäl och ska räknas om han går felfritt. 

V86-8

4 Woolies
vann enkelt i comebacken men nu gör hon sin första start bakom bilen och är värd att gardera. Haugstad är ingen toppkusk heller men ska ses med bra chans från sitt läge.
2 Infinity har lopp i kroppen och ska testas med jänkarvagn för första gången. 8 Alfas Jolie är obesegrad felfri och har fin kapacitet. 5 Alfa Mare blir kuskförstärkt med Kaj för första gången. 


Lycka till! 
// Emelie

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Äntligen är det dags för V86 igen. Denna gången ska vi pendla mellan Solvalla och Bergsåker.Med dryga 50.000kr inspelat på v86 på tre veckor så är ... Läs travtips

Hejsan på er! Vilken vecka, Staro Nashville som jag drog igång som andelsprojekt här i vintras ska alltså som ni många vet starta i Svampen på lördag ... Läs travtips

Dags för Bergsåker igen med skräckblandad förtjusning, min hemmabana men skotten brukar tyvärr inte gå stolpe in utan stolpe ut. V86 har blivit ett ... Läs travtips

Dags för ännu en V86-omgång. Världens bästa spel ser åter intressant ut och håller även mycket god klass!V86-1Snabblopp där 2 From The Mine blir ... Läs travtips

V86 Bergsåker/SolvallaStart: 20.30 Missa inte att säkra din andel på 181:-(Emelis Combo bygger på en spik och 4 hästar i resterande ... Läs travtips

Dags för tvååringarna att göra upp. Svampen ska avgöras och därtill har vi flera intressanta lopp med utländska bidrag.Här är första kollen på ... Läs travtips