V86 Åby/Solvalla 29 augusti » 28 aug. | Emelie - Travstugan.se

V86 Åby/Solvalla 29 augusti

V86 Åby/Solvalla
Start 20:30

Missa inte att säkra dig andel på 125kr (som analysen bygger på)
https://tillsammans.atg.se/inb...

V86-1
Min förstahäst är 2 Waffle Cone  som visar knallform men måste ändå ha med 3 Ultra Bright som är vass och kan utmana om spets. Åtta segrar på nio försök i den positionen.
9 I love Paris är segerlös i år men mött tuffa hästar och räknas ändå med bra segerchans. 

V86-2
Min förstahäst är 9 Grammofon. Ska lättas lite balansen och lever främst på sin styrka. Men han är fortfarande segerlös på fyra försök över distansen i Sverige. 10 Höwings Vipower har inte startat på en månad men det låter positivt från stallet. Eventuelt jänkarvagn.
Tänkbar skräll 7 Unreturned Love och 12 Andover Tommy.

V86-3
Min förstahäst i loppet är 5 Tropicana Ås. Hon är väldigt bra men gör debut över distansen och 70 % är väldigt mycket på en storfavorit som enligt tränaren behöver gå i ledningen eller i ryggar. Nu är väl chansen ganska stor att hon släpps till spets men debut över distansen gör mig lite osäker. 9 Sharp Dream borde däremot gynnas av distansen hon är stark och börjar närma sig den riktiga toppformen. 1 Lorina Citron verkar trivas på Åby och har begåvats med ett bra utgångsläge. 

V86-4
Här finns det risk för ordentlig körning från start och streckar därför på. Hästarna 2-3-4 kan öppna riktigt bra men tror ändå att 3 Rex Lane trycker sig förbi in i första kurvan. Tuffast emot i spetsstriden är 4 Brothers In Am som har bättre form än raden visar och kommer göra allt för att ta sig förbi 3 Rex Lane. 2 Largo kommer säkert också göra ett försök men jag tror han nöjer sig med att ligga kvar i andraspår och försöka avgöra till slut. 12 Mellby Emeralds mötte bra hästar sist och visade bra form. VARNING!

V86-5
Min förstahäst är 2 Zahra Mil visade senast vilken fin häst hon är. Slog bra hästar från ett tufft utgångsläge senast och är ett sto under utveckling och kommer vara minst lika bra till denna start. Stallet ligger lite lågt med 5 Felicity Shagwell men hon har väldigt bra grundkapacitet återkommer efter frånvaro men är hon fräsch så kommer hon räcka långt ändå. 6 Activated är härdad i tuffa lopp och kan säkert utmana om segern.

V86-6
Min förstahäst är 12 Green Keeper U.S. Har förvisso inget roligt utgångsläge men gav ett förbättrat intryck i senaste starten. Känns som han är under utveckling och Örjan tar nog ett tidigt avancemang framåt. 8 Hector Boko har gått bra i Tyskland och kan nog hävda sig ganska bra här tufft läge även på honom men kommer han bara ner i hyfsat slagläge så kan han bli farlig. 9 Vida Loca Bi har ett bra utgångsläge och är bättre än raden visar och hon kan spräcka vinstnollan vid lite klaff på loppet. VARNING!

V86-7
10 Zaccaria Bar är bästa hästen i fältet och chansspikas på systemet. Intressant med Goop i sulkyn för första gången och har lopp i kroppen. Har visat skyhög kapacitet i Italien där han vunnit sex lopp. 

V86-8
10 Darling Harbour spikas på systemet. Har förvisso tagit segrarna från spets men såg lysande ut vid segern senast men har en känsla att Örjan blåser runt allt.

Utöver dessa system finns även Emelies Lilla V86 och Emelies Guldgruva som är oberoende av analysen. https://tillsammans.atg.se/inb...

Lycka till! 
// Emelie

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V86 på huvudstadsbanan Solvalla, med ett par favoriter i fara?!?!? Solvalla från start till mål med veckans V86a! Proppen höll för trycket och satte ... Läs travtips

V86 1 9 Mellby Free vann årsdebuten på ett mycket övertygande sätt då hon vann Stoeliten under Elitloppshelgen, en stjärna i Björn Goops stall och ... Läs travtips

V86 och jackpott, kan det bli mycket bättre? Ja, såklart det kan. Vi ska ju sätta åttan tillsammans! Härliga tävlingar att vänta och formen är ... Läs travtips

Som traditionen gör sig gällande är det från Kalmar vi åter får uppleva Midsommarhelgens V75-omgång.Omgången innehåller några profiler som blir ... Läs travtips