V86 Åby/Solvalla 28 februari

V86 Åby/Solvalla

Missa inte att säkra dig andel på 50 & 132 kr (som analysen bygger på); https://tillsammans.atg.se/utl...

Förra onsdagen 21/2 satt alla tre system och jag hoppas givetvis på en repris!
Totalt spelade vi in 198 000 kr till laget.

V86-1

Jag tror det kommer bli körning i den inledande avdelningen på Åby och streckar därmed fyra hästar med dokumenterad form. 4 Gute Band är kapabel och har en rejäl slutspurt. 2 Rhesos Face är startsnabb och har lottats till ett perfekt utgångsläge. 8 Bonnies Celebrity har form för dagen. Satt fast med sparade krafter senast och ska inte nonchaleras. 5 Mithril går alltid hela vägen in i mål och har fart för att segerstrida.

V86-2

Spikar 10 Sir Q.C. på båda systemen. ”Sir” står för klassen i gänget och har god chans att kliva förbi alla, trots sitt bakspår. Litar kallt på att Ulf löser det taktiska och är först över linjen.

V86-3

Jag tror det kommer att skrälla i detta lopp om 7 Tyson Dimanche gör bort sig. 60 % galopp senaste 10 starterna. 2 Bonduran d´Inverne besitter hög kapacitet. 9 Padron Kloster blir kuskförstärkt med Jepson, vilket är intressant. Jag streckar hela sju hästar för att känna mig någorlunda säker.

V86-4

7 Davici är kapabel för klassen samt är ute över passande förutsättningar och distans. Goop upp i sulkyn är ett rejält kuskplus och jag spikar på båda systemen.

V86-5

Jag låser loppet på tre hästar som höjer sig. 7 Vikens High Yield och 8 Prosperous på tillägg har fint kunnande och gynnas av litet fält. 1 Dontbreakthebanks sitter troligtvis i spets och är hästen att slå från tät men har inte startat på ett år.

V86-6

Ett ganska öppet lopp på förhand och jag blir inte förvånad om 9 Yes We Can vinner till 0%.
1 Sauvignon Blanche tar spets och är hästen att slå från tät. Har formen i zenit och lottades till ett perfekt utgångsläge. 4 Blue Star Champion är stark och ska utrustas med ryckhuva.
12 Roger America står lite i underläge men ska ända räknas tidigt.

V86-7

5 Pompano Euphoria har fint kunnande i grunden men varit borta ett tag. 4 Scorpion Kiss har lopp i kroppen men segerlös på distansen. Förmodligen bara tillfälligheter men ändå bra att känna till.

V86-8

2 Ready for Money ska utrustas med en riktigt jänkarvagn för första gången, vilket är intressant med vasse Kaj i sulkyn. 3 Alandias da Vici är härdad i tuffa sällskap och inte startat på ett tag men ska räknas tidigt. 6 M.T.Khila har toppform och kan skrälla.

Skulle ni gilla mina tankar får ni gärna haka på med en andel eller två.

Lycka till!

// Emelie

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Ikväll körs det tävlingar på Mantorp. Jag har hittat ett platsbud som spelas!Det är sällan enkelt att ta in längder när man startar från bakspår ... Läs travtips

Finalomgång på Solvalla som gäller och således sport av mycket hög klass!Här är första tanken kring lördagens V75-omgång.V75-andelarna hittar du ... Läs travtips