V86 Åby/Solvalla 28 februari

V86 Åby/Solvalla

Missa inte att säkra dig andel på 50 & 132 kr (som analysen bygger på); https://tillsammans.atg.se/utl...

Förra onsdagen 21/2 satt alla tre system och jag hoppas givetvis på en repris!
Totalt spelade vi in 198 000 kr till laget.

V86-1

Jag tror det kommer bli körning i den inledande avdelningen på Åby och streckar därmed fyra hästar med dokumenterad form. 4 Gute Band är kapabel och har en rejäl slutspurt. 2 Rhesos Face är startsnabb och har lottats till ett perfekt utgångsläge. 8 Bonnies Celebrity har form för dagen. Satt fast med sparade krafter senast och ska inte nonchaleras. 5 Mithril går alltid hela vägen in i mål och har fart för att segerstrida.

V86-2

Spikar 10 Sir Q.C. på båda systemen. ”Sir” står för klassen i gänget och har god chans att kliva förbi alla, trots sitt bakspår. Litar kallt på att Ulf löser det taktiska och är först över linjen.

V86-3

Jag tror det kommer att skrälla i detta lopp om 7 Tyson Dimanche gör bort sig. 60 % galopp senaste 10 starterna. 2 Bonduran d´Inverne besitter hög kapacitet. 9 Padron Kloster blir kuskförstärkt med Jepson, vilket är intressant. Jag streckar hela sju hästar för att känna mig någorlunda säker.

V86-4

7 Davici är kapabel för klassen samt är ute över passande förutsättningar och distans. Goop upp i sulkyn är ett rejält kuskplus och jag spikar på båda systemen.

V86-5

Jag låser loppet på tre hästar som höjer sig. 7 Vikens High Yield och 8 Prosperous på tillägg har fint kunnande och gynnas av litet fält. 1 Dontbreakthebanks sitter troligtvis i spets och är hästen att slå från tät men har inte startat på ett år.

V86-6

Ett ganska öppet lopp på förhand och jag blir inte förvånad om 9 Yes We Can vinner till 0%.
1 Sauvignon Blanche tar spets och är hästen att slå från tät. Har formen i zenit och lottades till ett perfekt utgångsläge. 4 Blue Star Champion är stark och ska utrustas med ryckhuva.
12 Roger America står lite i underläge men ska ända räknas tidigt.

V86-7

5 Pompano Euphoria har fint kunnande i grunden men varit borta ett tag. 4 Scorpion Kiss har lopp i kroppen men segerlös på distansen. Förmodligen bara tillfälligheter men ändå bra att känna till.

V86-8

2 Ready for Money ska utrustas med en riktigt jänkarvagn för första gången, vilket är intressant med vasse Kaj i sulkyn. 3 Alandias da Vici är härdad i tuffa sällskap och inte startat på ett tag men ska räknas tidigt. 6 M.T.Khila har toppform och kan skrälla.

Skulle ni gilla mina tankar får ni gärna haka på med en andel eller två.

Lycka till!

// Emelie

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.