V86 Åby/Solvalla 24 oktober 2018 » 24 okt. | Emelie - Travstugan.se

V86 Åby/Solvalla 24 oktober 2018

V86
Åby/Solvalla

Missa inte att säkra din andel på 132:- (som analysen bygger på)
https://tillsammans.atg.se/inb...

Utöver detta system finns även:
Emelies Combo som bygger på en spik och 4 hästar i resterande lopp.
Emelies Lilla V86 kan skilja sig något från Emelies V86.

En liten uppdatering från förra veckan; åtta rätt på Emelies V86. 

V86-1
1 Super Steve har spetsläge och denna gång är nog kusken lite mer på tårna och låter ingen överrumpla honom som Marc Elias blev sist. 5 Worrywart har varit fin i två raka segrar i lite enklare sällskap och har sett såpass stark och rejäl ut att han måste räknas mycket tidigt även här. 7 Glowbull Fusion har gjort en start i regi Magnus Dahlén som slutade med vinst. Magnus är uppåt och kommer säkert gått framåt med det loppet och för mig är han given på kupongen.

V86-2
Hög galopprisk på storfavoriten 2 He´s Marvelous, garderar på och hoppas på galopp i jackpot-omgången.

V86-3
7 Princess Corner är storfavorit i tredje och det är inte så konstigt med fyra raka segrar men känslan är att hon möter lite tuffare gäng och spår sju är inte optimalt. Det kan vara klokt att gardera även här eftersom det är unga ston och då ringer varningsklockorna. 

V86-4
5 Chacha Sisu har vunnit lätt i två raka vinster och får Ulf Ohlsson upp i sulkyn och det känns som hästen kommer göra ett bra lopp. 1 Mahjong är en fin häst som tränaren låter uppåt på och måste räknas. Känslan  är att hon kan öppna ganska bra. 2 Lima Mermaid har haft ett litet uppehåll men stallet tror att hon ska vara förbättrad till denna starten. Nu blir det jänkarvagn och kan nog utmana om spets.

V86-5
Spikar 1 Bankrobber som startar med bra chans. Vann enkelt från ledningen senast och det kan bli ett liknande scenario här. 

V86-6 
Spikar 1 Caligula som har bra spetschans, tre raka från den positionen och borde vara toppchans för spets och slut.

V86-7
1 Frisco Runner är snabb från start och har 5/7 i spets. Men verkar inte vara helt att lita på i voltstart. Tänkbart skrällbud 6 Alvena Vagaboy som har springspår och i sulkyn sitter en av Sveriges bästa voltstartskuskar Thomas Uhrberg. Har vunnit 3/3 från spets och barfota runt om. 12 Invincible H.C. blev jag lite imponerad av senast och känns given på kupongen. 10 Aperfectdream räknas om den får lite hjälp på vägen och kapaciteten för vinst finns. 

V86-8
Sista avdelningen låser jag på två hästar. 2 Gomez  har bra läge och barfota runt om plus Björn Goop i sulkyn. 11 Bucks To Burn har utvecklats fint i sin nya regi  och har varit bra i två raka vinster. Förvisso i lite enklare gäng men har imponerat. Kanske bara vinner!

Lycka till!

// Emelie

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Det är mycket fin klass från Bergsåker denna torsdag kväll. Tidigare hemmatränaren hoppas jag visar musklerna direkt i V64-1!Muscle Hustle ... Läs travtips

Från Axevalla är det V75 som gäller under lördagen. Trippeltravets andra dag på Skaraslätten och här går Martin Engström igenom V75-lördagen! Våra ... Läs travtips

V75 1 7 Randemar R.D gjorde det bra som 2:a bakom Zalie Gar senast och formen är på topp. Är snabb i voltstart. 10 Pastor Power såg smällfin ut ... Läs travtips

På söndagen är det fyraåriga stonas stora dag. Stochampionatet 2019 ska avgöras och i övrigt fin klass på omgången!Din andel hittar du ... Läs travtips