V75 Solvalla Elitloppet 27 maj 2018

  ***** ELITLOPPSHELGEN PÅ SOLVALLA *****
  Missa inte att säkra dig andel på 200kr & 500kr (som analysen bygger på)
  Observera att första start går 14:30.

  https://tillsammans.atg.se/utl...

  Spik;
  Avd3- 5 BOLD EAGLE

  Avd1-
  1 Odd Herakles rankas etta då jag tror han kan hålla ut 4 Lome Brage från start. Men om det skulle bli utdragen spetskörning så kommer förra årets vinnare gynnas 7 Polara som vann från dödens och försvarade sig tappert mot en bra spurtande 6 Kleppe Slauren. Det finns väl en risk för att det blir samma scenario i år. Glöm inte bort 5 Ulsrud Tea och 3 Lannem Silje speciellt den sistnämnde som är en undantagshäst som absolut kan vinna men känslan är att hon behöver lite klaff för att räcka till denna gång.

  Avd2-
  Det ser på förhand ut att stå mellan två hästar i fältet. 1 Global Withdrawl och 4 Catherine´s Chevy. Jag gör det enkelt för mig och låser loppet. Global Withdrawl är statistiska vinnaren sitter troligtvis i ledningen och är hästen att slå medan Catherine`s Chevy har bästa tiden och kanske spurtar förbi över mållinjen. Ett starkt lås!

  Avd3-
  Här kommer min första spik på Världsstjärnan 5 Bold Eagle. Jag spikade honom i fjol och det gick ju bra och i år är känslan att han får överta spets utan problem. Det känns som Goop är nöjd att få smyga med till ett andrapris med 1 Dreammboko för att spara krafter till finalen. Skillnaden från förra året blir nog mer att vi kommer få se uppvisningen i finalen istället men han kapacitet för att vinna båda loppen på söndag och nu är siktet inställt på revansch. Läste lite smått att det var förseningar med flyg men det verkar vara under kontroll för Världsstjärnan.
  Dagens säkraste spik!

  Avd4-
  Här kommer ytterligare ett lås på 1 Ringostarr Treb och 4 Propulsion. Ringostarr Treb tar initialt spets och är hästen att slå från tät medan Propulsion tuggar på i dödens och kan utmana på allvar. Resterande i fältet nöjer sig nog med en upplevelse/finalplats. 

  Avd-5
  Ett vidöppet voltstart lopp med femton hästar till start och jag streckar samtliga i fältet på båda systemen och hoppas få in en kantboll. 14 Just Wait And See rankar jag etta som slog Call Me Keeper i förra starten på Örebro. Strecken bakom favoriten är främst 4 Extra Fudge som är distansgynnad och har fint kunnande dock ganska stor vilket inte är optimalt i volt. 15 Robin Roof har också väldigt fin kapacitet och får den bara lite ryggar slutar den långt fram. 
  1 Viking´s Topline ska utrustas med rycktussar för första gången och har två lopp i kroppen. 

  Avd6-
  Det känns som spårlottningen öppnat upp loppet något. Normalt sätt ska väl 8 Beautiful Bacardi vara förstarankad med tanke på senaste intrycket. Det vankas någon form av barfotabalans men Beautiful Bacardi kanske bara vinner detta men utgångsläget är inte till någon fördel därför rankar jag 5 Virginia Grif etta som både är startsnabb och mött tuffare hästar. Men när två hästar träter brukar det ju dyka upp en liten överraskning så därför plockar jag också med 9 Hevin Boko som kommer bli farlig med minsta klaff.

  Avd7-
  I den avslutande avdelningen kommer jag strecka på ordentligt för att kanske få in en liten kantboll. Givetvis rankar jag 1 Giveitgasandgo etta som också var med i snacket kring Elitloppsdeltagande. Men framförallt vill jag varna för 3 Enterprise som gör en hyperintressant start över distansen tror det kommer passa honom bra.

  Slutligen vill jag även passa på att säga vem jag tror är vinnaren i Elitloppet 2018.
  BOLD EAGLE!
  Vem tror du vinner?

  // Emelie

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube