V75 Solvalla 29 september 2018

V75 Solvalla
Start 16:20

Missa inte att säkra dig andel på 200/1000:- (som analysen bygger på)
https://tillsammans.atg.se/inb...

V75-1
6 Laskari måste man bara gilla. Nurmos har verkligen fått hästen att tända till på alla cylindrar.
1 Exclamation Mark går barfota runt om igen och räknas mycket tidigt. Spetsfavorit hos mig.
4 Ural blir bara bättre och bättre. Är med i segerstriden även mot dessa tuffa hästar. Det känns som man kommer långt med tre streck.

V75-2
Spikar Derbyvinnaren 4 Who's Who som har imponerat. Omgångens bästa vinstchans och genomgående bra statistik. 

V75-3
4 Chianti var jättefin i Derbyfinalen som tvåa bakom suveräne 4 Who's Who  och hittar han till spets så blir han svårslagen. Förra årets Kriterievinnare 3 Villiam får en chans till hos mig. Har skyhög kapacitet. Visst är det oroväckande med galopperna men felfri är han med på målfotot. Varnar lite för 9 Zelov som kanske kan få loppet från sitt bakspår. Är bra nog att överraska. 

V75-4
1 Rajah Silvio vann från samma utgångsläge sist och måste ha en bra chans igen, spetsfavorit.
3 Logo Light har höjt sig ett snäpp på slutet och hävdar sig bra även i en final. 7 Hungarian Hotwax har visat jättefin form och kan öppna snabbt, kanske kan utmana om spets eller smyga ner i rygg på 1 Rajah Silvio och får han bara fritt så blir han farlig. Varnar även för 2 All Star som skrällvann senast kanske ska gå barfota runt om.

V75-5
2 Knifetown Winner har nog bra segerchans. Tror loppet blir kört som sist för honom. Han tar spets och släpper, får han luckan i tid så har han en bra avslutning. 4 Toodler är nog den som får överta spets från 2 Knifetown Winner och så bra som den varit på slutet så kanske han håller hela vägen. 7 Sign Me Up Too har lite tufft spår långt ut på vingen men löser det sig bara lite med positionerna så är ekipaget med på målfotot. 9 Highspirit har vunnit 8/9 starter och formen är i zenit. Har varit lite vek förut men Troels Andersson har fått fin ordning på honom och han kan vara med på målfotot.

V75-6
15 Carabinieri måste man bara älska. Hästar som kan spurta som honom är en fröjd att se på en travbana. Men vill inte spika för han har ett tufft utgångsläge med 60 meters tillägg. Men får han lopp i ryggar så blir han farlig när upploppet nalkas. 13 Qahar Q.C. räknas alltid i långlopp och går han felfritt så är ekipaget med på målfotot. 11 Dartagnan Sisu är även han en mycket bra spurtare och får han ett bra lopp så kan han avsluta visslande. Varning för honom! 7 Athos Race kanske kan köra sig till spets och därmed hästen att slå.

V75-7
2 Antonio Tabac går från klarhet till klarhet och har verkligen utvecklats fantastiskt fint hos Oskar Kylin Blom. Han kan öppna bra men tar sig nog inte förbi den invändige 1 Handsome Brad men det gör  nog inte så mycket. Handsome Brad har dessutom 0/6 på banan medan Antonio vunnit tidigare. Min förhoppning är att Handsome Brad viker ner sig i slutstriden och Antonio visar sig starkast. HEJA OSKAR! JAG TROR PÅ DIG! 

Lycka till!

// Emelie

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är från Solänget vi hämtar torsdagens lunch-V4 och i avslutningen kan det bli en kul duell!V4-1 Det är dags för karriärens femte start för 7 ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips