V75 Solvalla 24 november 2018

V75 Solvalla
Start 16:20

Missa inte att säkra dig andel på 200/500kr (som analysen bygger på) 
(Observera att 200kr/andelen har några hästar på systemet som inte finns på 500kr andelen)

https://tillsammans.atg.se/inb...

Hej alla,
Vill börja med att tacka samtliga som hänger på mina andelar varje vecka. Ni är guldvärda!
Det har varit lite tungt sista tiden. Jag vet inte riktigt om det är fel på mig eller hästarna.
Det är nog en definitionsfråga. Men vi kämpar vidare och hoppas det vänder snart! 

Analys och preliminära rader kommer ut lite tidigare än vanligt inför lördag p.g.a. Black Friday. Jag är ju trots allt tjej och hoppas ni har överseende med det. Tyvärr ingen rabatt på mina system men hoppas det ska gå bra ändå.

V75-1
Inleder omgången med tre hästar på kupongen. 1 Very Kronos är bästa hästen i fältet men visat sig vara osäker och spår ett bakom bilen kan vara en fälla. Erik riktar nog mer in sig på en felfri avgång vilket gynnar 5 Dear Friend som är väldigt kvick från start och kanske kan sitta i spets. En position som resulterat i sju vinster på nio försök. 3 Don´t Mind Me med Örjan vågar jag inte lämna utanför kupongen. Evt barfota om banan är mjuk och fin på lördag.

V75-2
Det känns på förhand som det är fyra hästar som sticker ut. 3 Powderfinger laddas nog från start och är hästen att slå. 5 Cobbys Olifant är under fin utveckling. 1 Xanthis Brazil får svårt att hålla ledningen men har kapacitet för att segerstrida vid fritt. 9 Caligula är bra för klassen och kommer med fem raka segrar och ska räknas med bra chans trots tufft motstånd.

V75-3
6 Zack´s Zoomer är spetsfavoriten i loppet. Men han har tidigare förlorat från ledningen tre gånger i rad och visat lite dunkel form senaste tiden. Den rätta moralen saknas nog lite och givet att försöka fälla storfavoriten till 53%. 12 High Glider är främsta motbudet till storfavoriten som tål att göra grovjobbet själv. 

V75-4
12 ILe Saint Louis går bra hela tiden och är min förstahäst i loppet. Verkar dessutom trivas bra på Solvalla. 2 Queen Of Sand kan öppna kvickt från start och är nog hästen att slå. 3 Olga Utca blir kuskförstärkt med Jepson och har en vass speed att tillgå. 7 Elise Andover + 13 Eva I.H. + 14 Amalica Cash är värda ett streck på kupongen också. 

V75-5
Spikar 6 Global Unprotected som har genomgående bra statistik. Obesegrad i ledningen 6/6 och taktiken är given, därifrån är det toppchans! Jag har all respekt för Peter Untersteiner med 5 Heart Of Steel. Men samtidigt känns det inte riktigt som han har någon toppform på V75 för dagen.

V75-6
Spikar 10 Antonio Tabac till 6 % i skrivande stund. Jag kommer fortsätta gå på känsla och lita på hästens inställning och form, oavsett motstånd med risk för att bli dumförklarad. Oskar Kylin Blom är nog riktigt sugen på att ge Propulsion en ordentlig match och jag hoppas givetvis att succén fortsätter. Bakspår i detta fall är nog till det positiva efter att ha funderat en del under veckan. Här kan han få bra ryggar samtidigt som han kan observera övriga. 12 Propulsion matchas mot Pdá och ett passivt upplägg från spår 12 är nog att vänta med Örjan. 5 Nadal Broline verkar ha problem att sätta nosen först. Så då kan vi passa på att heja in Antonio lite extra till 6%. Löjligt högt spelvärde. Vi får väl se hur många som vågar hoppa på med en andel inför lördag. 

V75-7
Streckar samtliga ekipage på båda systemen och hoppas på storskräll. Jag tror inte 1 Global Trust kan hålla upp ledningen eftersom 5 Roheryn är snabbare ut. 6 Rafiki Fri har storskrällt på V75 tidigare. 8 Ural var till en besvikelse under jackpot-helgen men här kan han ta en snabb revansch. 

Lycka till

// Emelie

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är från Solänget vi hämtar torsdagens lunch-V4 och i avslutningen kan det bli en kul duell!V4-1 Det är dags för karriärens femte start för 7 ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips