V75 Solänget 8 september 2018

V75 SOLÄNGET
Start 16:20

Missa inte att säkra dig andel på 200kr/1000kr (som analysen bygger på)
https://tillsammans.atg.se/inb...

V75-1
Jag inleder första avdelningen med fyra streck. Min förstahäst är 9 Quality Tilly på formintryck i senaste starterna och kuskförstärkts dessutom med Örjan i sulkyn. 12 Global Undecided har en lite speciell aktion men det brukar gå fort och är säkert med på målfotot. 3 Mr Dream Coktail är klar spetsfavorit och från ledningen har han vunnit 4 av 6 och nu aviseras bike och barfota runt om. 

V75-2
Jag låser loppet på två hästar. 1 Fame Boko har visat sig kunna öppna bra i voltstart och är hästen att slå från tät. 11 Indoor Voices har kanonform och har bra chans att runda fältet. 

V75-3
Jag kommer gardera storfavoriten 1 Emile Zola Sisu. Det är första långresa, debut på V75, innerspår och ny kusk som kan ställa till det för en orutinerad häst. Det är tuffare inom V75 och det har tidigare hänt att storfavoriter som gör debut faller. Det är säkert bästa hästen men 63 % är något mycket i en jackpot-omgång. Motbud främst 7 Roofparty som spurtade jättebra i ett Derbykval och visade att formen är bra. Han är given på kupongen och har varit med i tuffa uttagningslopp som brukar ge utslag i lättare gäng. 

V75-4
Min förstahäst är 2 Finseth Yr som har bra spetschans och vinstchans. Har genomgående bra statistik men väljer att gardera med några motbud eftersom han är orutinerad och möter lite tuffare motstånd.

V75-5
Ännu en storfavorit dyker upp i femte avdelningen. Min förstahäst är 3 Disco Volante som har passande förutsättningar och når han ledningen så är detta toppchans. Men 58% är lite i överkant eftersom formen är ett frågetecken och han har heller inte riktigt presterat på V75.
4 Cab Hornline är riktigt bra när han är i form och här siktar stallet på barfota runt om och det är en klar fördel. 12 Voulez Vous gynnas av ett par strykningar och har fin statistik över distansen. Kanske kan dyka upp på målfotot om favoriten har en sämre dag. 

V75-6
Jag kommer spika 2 Diamanten som ska lättas i balansen. Han har genomgående bra statistik och från ledningen har han segrat 10 gånger av 11 och förlusten kom mot Cyber Lane. I somras avslutade han starkt som tvåa bakom Världsstjärnan Readly Express. Diamanten har även 6-3 i inbördes möten mot Maketthemark. Det som också är på plussidan för Diamanten är att Maketthemark troligtvis ska gå med skor. 

V75-7
I den avslutande avdelningen så hoppas jag vi sitter med chans till alla rätt och att Diamanten precis vunnit och då är det toppläge på främst Emelies Diamant i jackpot-omgången. Min förstahäst är 3 Sign Me Up Too som ströks senast. Jag har fått lite info från Emilia Leo gällande 3 Sign Me Up Too. Han hade lite slem i halsen senast men fick en medicinkur direkt och ska vara frisk. Men han har inte toppform och kanske har tappat lite på att stå över. Hon tror ändå att formen ska vara tillräcklig men det är ändå ett frågetecken. Motbud främst 6 Dreamboy As har väldigt fin form och var vass efter sen lucka senast. Måste varna för 7 Etosha Boko som är väldigt startsnabb och kan utmana om spets fast han har ett spår långt ut. Har 7/9 från ledningen och taktiken tror jag är given. 

Utöver dessa system finns även Emelies Jackpot som endast säljs ett varv och Emelies Utmaning som är oberoende av Emelies Diamant/Emelie Travstugan. 

Lycka till!

// Emelie

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är en tämligen öppen lunchomgång på Mantorpstravet denna torsdag. Spiken faller in på en som lyckligtvis agerar livvakt åt systemet! V4-1 Med ... Läs travtips

Norrländska banorna fortsätter med tema "midnattstrav" när torsdagens V64 inleds klockan 21:06 med Midnight Race!Jag drar in tre(!) spikar och ... Läs travtips

Dannero kör verkligen midnattstrav med Dagens Dubbel som startar 22.31 och V64 startar 21:06. Det är roliga tävlingen och det kan vara en härlig ... Läs travtips

Innan alla börjar dansa runt Midsommarstången ska det avverkas en V64:a!V64-3 Omgångens jättefavorit ska ses med mycket god segerchans Öystein ... Läs travtips

Traditioner står sig starka och som alltid är det Kalmar som arrangerar V75 under Midsommarhelgen!Notera att omgången körs på söndagen.V75-1 9 Rossi ... Läs travtips

V75 Som vanligt tar vi oss till Kalmar efter lite midsommarfirande så det är alltså V75 på Söndag denna gång. Efter många favoriter senast så har ... Läs travtips