V75 Skellefteå 6 oktober 2018 » 5 okt. | Emelie - Travstugan.se

V75 Skellefteå 6 oktober 2018

V75 Skellefteå 
Start 16:20

Det blev full pott på samtliga tre system i lördags, vilket gav lite plus på Emelies Utmaning samt Emelie Travstugan. Totalt spelade vi in ca 90.000kr till laget. Jag hoppas att formen på V75 så smått börjar vända. Min önskan är såklart att alla ska gå plus när sjuan väl sitter men utdelningen kan jag tyvärr inte styra över. 

Missa inte att säkra dig andel på 200/1000:- (som analysen bygger på)
https://tillsammans.atg.se/inb...

V75-1
5 Very Kronos är spelad till 49% i skrivande stund. Det är bästa hästen men känns helt fel att göra honom till favorit eftersom han galopperat i samtliga starter i Norrland. Därför känns det givet att gardera och hoppas på ännu en galopp för värdets skull. Min förstahäst i loppet är 3 Cab Hornline.

V75-2
10 Global Undecided har hög kapacitet för klassen och borde ha bra chans, galoppen senast berodde på banan så den starten är bara att glömma. 4 Corroded var väldigt bra sist och siktar nog på spets. 9 Dreaming Blues är en finsk gäst som ser ut att ha bra kapacitet. Trivs kanske bäst i spets men såg fin ut senast med krafter kvar som fastlåst och får den ett smyglopp här så är känslan att hon kan avsluta fort. Barfota runt om!

V75-3
Spikar 6 Lome Brage som har genomgående bra statistik och leder normalt loppet runt om. Omgångens bästa vinstchans!

V75-4
9 Roheryn ser onekligen väldigt fin ut just nu och öppnade fort senast från springspår och öppnar hon lika bra nu så kan det bära av till spets. Men stolopp och tre tilläggsvolter samt femton hästar till start gör att jag garderar för det är lätt att det strular. 8 Ile Saint Louis gör det bra men möter lite tuffare hästar. Men har hon flyt med löpningsförloppet denna gång så kan hon bli farlig för övriga. 14 Ellieann har hittat en härlig form och hon är tuff och bra nog att runda dessa. Given på kupongen.

V75-5
2 New Joker spår perfekt inne i loppet och har nog siktas hit. Kanske spets och slut. 4 Major Vici har äntligen fått ett bra spår och är främsta utmanaren till New Joker. Tänkbar skräll 10 Let's Go Ernie som visserligen vann ett billigt lopp senast men gör det bra mest hela tiden och hästar som utvecklas som han måste man ta på allvar. 7% är spelvärt!

V75-6
Senast fick vi se vilken fin spurtare 9 Mr Golden Quick är när han avgjorde enkelt efter fin resa. Han har sprungit på sig mycket pengar i år och det är debut över tre varv men det känns som distansen kommer passa perfekt för denna speediga häst. 14 On track Piraten räknas alltid och kommer garanterat göra ett bra sista varv. 

V75-7
Spikar 3 Doctor Doxey Zenz som har ett perfekt utgångsläge. Speciellt med tanke på att svåraste motståndarna har bakspår och det luktar spets tidigt och sen får han dämpa lite och lätt gå undan på upploppet. Detta är även en häst med bevisad löpskalle!

Lycka till!

// Emelie

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V86 på huvudstadsbanan Solvalla, med ett par favoriter i fara?!?!? Solvalla från start till mål med veckans V86a! Proppen höll för trycket och satte ... Läs travtips

V86 1 9 Mellby Free vann årsdebuten på ett mycket övertygande sätt då hon vann Stoeliten under Elitloppshelgen, en stjärna i Björn Goops stall och ... Läs travtips

V86 och jackpott, kan det bli mycket bättre? Ja, såklart det kan. Vi ska ju sätta åttan tillsammans! Härliga tävlingar att vänta och formen är ... Läs travtips

Som traditionen gör sig gällande är det från Kalmar vi åter får uppleva Midsommarhelgens V75-omgång.Omgången innehåller några profiler som blir ... Läs travtips