V75 Skellefteå 6 oktober 2018

V75 Skellefteå 
Start 16:20

Det blev full pott på samtliga tre system i lördags, vilket gav lite plus på Emelies Utmaning samt Emelie Travstugan. Totalt spelade vi in ca 90.000kr till laget. Jag hoppas att formen på V75 så smått börjar vända. Min önskan är såklart att alla ska gå plus när sjuan väl sitter men utdelningen kan jag tyvärr inte styra över. 

Missa inte att säkra dig andel på 200/1000:- (som analysen bygger på)
https://tillsammans.atg.se/inb...

V75-1
5 Very Kronos är spelad till 49% i skrivande stund. Det är bästa hästen men känns helt fel att göra honom till favorit eftersom han galopperat i samtliga starter i Norrland. Därför känns det givet att gardera och hoppas på ännu en galopp för värdets skull. Min förstahäst i loppet är 3 Cab Hornline.

V75-2
10 Global Undecided har hög kapacitet för klassen och borde ha bra chans, galoppen senast berodde på banan så den starten är bara att glömma. 4 Corroded var väldigt bra sist och siktar nog på spets. 9 Dreaming Blues är en finsk gäst som ser ut att ha bra kapacitet. Trivs kanske bäst i spets men såg fin ut senast med krafter kvar som fastlåst och får den ett smyglopp här så är känslan att hon kan avsluta fort. Barfota runt om!

V75-3
Spikar 6 Lome Brage som har genomgående bra statistik och leder normalt loppet runt om. Omgångens bästa vinstchans!

V75-4
9 Roheryn ser onekligen väldigt fin ut just nu och öppnade fort senast från springspår och öppnar hon lika bra nu så kan det bära av till spets. Men stolopp och tre tilläggsvolter samt femton hästar till start gör att jag garderar för det är lätt att det strular. 8 Ile Saint Louis gör det bra men möter lite tuffare hästar. Men har hon flyt med löpningsförloppet denna gång så kan hon bli farlig för övriga. 14 Ellieann har hittat en härlig form och hon är tuff och bra nog att runda dessa. Given på kupongen.

V75-5
2 New Joker spår perfekt inne i loppet och har nog siktas hit. Kanske spets och slut. 4 Major Vici har äntligen fått ett bra spår och är främsta utmanaren till New Joker. Tänkbar skräll 10 Let's Go Ernie som visserligen vann ett billigt lopp senast men gör det bra mest hela tiden och hästar som utvecklas som han måste man ta på allvar. 7% är spelvärt!

V75-6
Senast fick vi se vilken fin spurtare 9 Mr Golden Quick är när han avgjorde enkelt efter fin resa. Han har sprungit på sig mycket pengar i år och det är debut över tre varv men det känns som distansen kommer passa perfekt för denna speediga häst. 14 On track Piraten räknas alltid och kommer garanterat göra ett bra sista varv. 

V75-7
Spikar 3 Doctor Doxey Zenz som har ett perfekt utgångsläge. Speciellt med tanke på att svåraste motståndarna har bakspår och det luktar spets tidigt och sen får han dämpa lite och lätt gå undan på upploppet. Detta är även en häst med bevisad löpskalle!

Lycka till!

// Emelie

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är från Solänget vi hämtar torsdagens lunch-V4 och i avslutningen kan det bli en kul duell!V4-1 Det är dags för karriärens femte start för 7 ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips