V75 Romme 3 november 2018

V75 Romme
Start: 16:20

Missa inte att säkra dig andel på 200/500:- (som analysen bygger på).
https://tillsammans.atg.se/inb...

Vi försöker koppla grepp om omgången direkt och inleder därför med två spikar!


V75-1
Inleder omgången med spik på 2 Xanthis Brazil med Nicklas Westerholm. Det låter väldigt positivt från stallet och felfri så är detta toppchans!

V75-2
Jag anser att 10 Ural är omgångens säkraste spik trots tråkiga procenten. Genomgående bra statistik även från bakspår. Senast ryckte inte Örjan tussarna så det finns en extra växel vid behov. Många kommer göra ett fällningsförsök och väljer istället alternativa spikar som inte alls är lika säkra i min mening. Resten kanske ni kan lista ut själva. Angående 12 Sign Me Up Too så verkar han inte gå så bra på just Romme 0/5 + bakspår på detta, därav hamnar han utanför kupongen.

V75-3
7 Heavy Sound är fältets bästa häst och ska ses med bra segerchans om det löser sig. Notera 0/2 på Romme och Kenneth Haugstad kör en favorit från uselt läge. Låser därför loppet med 9 Milligan´s School som har ett spännande smygläge och ska räknas tidigt bakom favoriten. 

V75-4
2 Finseth Yr borde ha bra segerchans från spets. Men är orutinerad och jag streckar på med några ekipage. 

V75-5
Jag tror mycket på 12 Global Unprotected som också är fältets bästa häst. Tänkbart spikförslag!
Men plockar med några skrällar här med tanke på utgångsläget.

V75-6
4 Erik Sting vinner nog lopp när som helst. Frågan är bara när? Senast fick inte kusken av ryckhuvan på hästen och förlorade därmed loppet. Han brukar annars svara bra på den växeln. Tänkbart spikförslag! Men det känns inte helt självklart att spika en häst som oftast kommer 2:a i en jackpot-omgång. Vi vill ju vinna eller hur? 3 Chief Orlando verkar radat upp segrar och ska nog inte nonchaleras helt och  kanske fäller avgörande i slutstriden. Eventuellt barfota runt om. 5 Mr Golden Quick möter lite enklare motstånd och har en vass speed. Vill även plocka med 6 Vic de Luxe som är lite av en årstidshäst och tål att göra en del jobb själv. Möter förvisso lite tuffare motstånd men trivs bra ihop med Sandra.

V75-7
Hedershästen 13 On Track Piraten är fältets bästa häst och trivs den här årstiden. Jag noterade en viktig faktor gällande kuskarna som kört Piraten tidigare. Egentligen har alla kuskar förlorat med honom första gången i Sverige. Med andra ord är han absolut inte gynnad av att Rikard N Skoglund sitter i sulkyn för första gången, distansen är inte heller till någon fördel. Jag tror det kan löna sig att spara streck inför den sista avdelningen. Skrällar som trivs på banan främst 2 Jamie Oliver samt 6 Scarlets Mirakel. Vi får hoppas att omgången avslutas med ett stort MIRAKEL! 

Lycka till!
// Emelie

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är från Solänget vi hämtar torsdagens lunch-V4 och i avslutningen kan det bli en kul duell!V4-1 Det är dags för karriärens femte start för 7 ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips