V75 Romme 3 november 2018

V75 Romme
Start: 16:20

Missa inte att säkra dig andel på 200/500:- (som analysen bygger på).
https://tillsammans.atg.se/inb...

Vi försöker koppla grepp om omgången direkt och inleder därför med två spikar!


V75-1
Inleder omgången med spik på 2 Xanthis Brazil med Nicklas Westerholm. Det låter väldigt positivt från stallet och felfri så är detta toppchans!

V75-2
Jag anser att 10 Ural är omgångens säkraste spik trots tråkiga procenten. Genomgående bra statistik även från bakspår. Senast ryckte inte Örjan tussarna så det finns en extra växel vid behov. Många kommer göra ett fällningsförsök och väljer istället alternativa spikar som inte alls är lika säkra i min mening. Resten kanske ni kan lista ut själva. Angående 12 Sign Me Up Too så verkar han inte gå så bra på just Romme 0/5 + bakspår på detta, därav hamnar han utanför kupongen.

V75-3
7 Heavy Sound är fältets bästa häst och ska ses med bra segerchans om det löser sig. Notera 0/2 på Romme och Kenneth Haugstad kör en favorit från uselt läge. Låser därför loppet med 9 Milligan´s School som har ett spännande smygläge och ska räknas tidigt bakom favoriten. 

V75-4
2 Finseth Yr borde ha bra segerchans från spets. Men är orutinerad och jag streckar på med några ekipage. 

V75-5
Jag tror mycket på 12 Global Unprotected som också är fältets bästa häst. Tänkbart spikförslag!
Men plockar med några skrällar här med tanke på utgångsläget.

V75-6
4 Erik Sting vinner nog lopp när som helst. Frågan är bara när? Senast fick inte kusken av ryckhuvan på hästen och förlorade därmed loppet. Han brukar annars svara bra på den växeln. Tänkbart spikförslag! Men det känns inte helt självklart att spika en häst som oftast kommer 2:a i en jackpot-omgång. Vi vill ju vinna eller hur? 3 Chief Orlando verkar radat upp segrar och ska nog inte nonchaleras helt och  kanske fäller avgörande i slutstriden. Eventuellt barfota runt om. 5 Mr Golden Quick möter lite enklare motstånd och har en vass speed. Vill även plocka med 6 Vic de Luxe som är lite av en årstidshäst och tål att göra en del jobb själv. Möter förvisso lite tuffare motstånd men trivs bra ihop med Sandra.

V75-7
Hedershästen 13 On Track Piraten är fältets bästa häst och trivs den här årstiden. Jag noterade en viktig faktor gällande kuskarna som kört Piraten tidigare. Egentligen har alla kuskar förlorat med honom första gången i Sverige. Med andra ord är han absolut inte gynnad av att Rikard N Skoglund sitter i sulkyn för första gången, distansen är inte heller till någon fördel. Jag tror det kan löna sig att spara streck inför den sista avdelningen. Skrällar som trivs på banan främst 2 Jamie Oliver samt 6 Scarlets Mirakel. Vi får hoppas att omgången avslutas med ett stort MIRAKEL! 

Lycka till!
// Emelie

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Tidiga måndagstankar till onsdagens omgång av världens bästa streckspel V86!Har precis gjort en ordentligt första koll av omgången på onsdag och har ... Läs travtips

V75 besöker nästa lördag Norge och Bjerke travbana! Axel Jensens Minneslopp och topphästar i Guld förgyller omgången.Det blir utländsk utflykt för V75 ... Läs travtips