V75 Örebro Nyårsafton

SUPERJACKPOT avslutar året, spännande!

Missa inte att säkra dig andel för 50kr, 150kr eller 500kr (Analysen bygger på 150/500kr; https://tillsammans.atg.se/utl...

V75-1
Kan spiken ens bli trött?

7 Platon Face har nästan hela sin karriär tävlat mot sig själv och jag tror att så är fallet även denna gång. Det låter positivt från stallet och normalt sätt avanceras hästen tidigt till tät. Ska därifrån bara vinna ett lopp som detta.

V75-2
Spiken flyger lågt!

9 Vikens High Yield är en läcker sort som spurtade till säker seger senast. Borde hamna bra på det och sänker samtliga med lite klaff på loppet.

V75-3
Många som ogärna sticker nosen först, men idén är given!

9 Jeepster fick en för tuff resa senast men visade mycket fin form innan. Är ute över favorit distansen och borde bli tuff att stå emot med minsta flyt. 8 Fashion Diva spurtade vasst senast och räds inte motståndet. 6 Going Diablo är den troliga ledaren och ska sedan slås, men hästen vinner sällan lopp. 10 Donatella Center är min gamla rikshäst som också vann Rikstravet och lite kärlek finns fortfarande kvar till femåringen.

V75-4
Favoriten är inte så mäktig som strecklistan ger sken av!

2 M.T.Mighty Winner är absolut ett tidigt streck, men blir väl stor favorit. Var fin vid segern senast även om den inte sa så mycket och jag testar att sänka. 5 Minnestads Ecuador är en spetshäst och borde kunna hitta dit. Blir då inte lätt att slå.

V75-5
Jänkarvagnen stannar hemma vilket avgör loppet.

4 Tudor Kronos är en topphäst i grunden och har tagit två raka segrar utan att imponera. Borde även denna gång kunna köra sig till tät och blir sedan svårslagen. Väljer att spika då det blir vanlig vagn på värsta (enda?) motbudet 9 Mack Dragan som tände till något enormt på jänkarbiken näst senast och hade varit ett allvarligt motbud med den på igen.

V75- 6
Snacka om omöjligt lopp!

9 Athos Race är inte så tokig och blir farlig om femåringen kommer till. 2 Xanthis Coktail är den troliga ledaren och ska sedan slås. 6 Highland Park är bra i ljusa stunder, men blandar och ger i prestationerna. Här är tipset att strecka så långt som plånboken räcker.

V75 -7
Skogens vän leder runt om!

4 Friend of Nature är en spetshäst och borde ha bra chans att hitta dit. Släpper sedan ingen över bron. 1 Doctor Doxey Zenz är en kapabel herre som blir rejält kusk förstärkt, första motbud.

Gillar ni mina tankar får ni gärna haka på med en andel eller två!

Sedan får jag även passa på att önska er alla ett gott nytt år! Så hoppas vi på ett ännu mer framgångsrikt 2018!

/Emelie

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Äntligen är det dags för V86 igen. Denna gången ska vi pendla mellan Solvalla och Bergsåker.Med dryga 50.000kr inspelat på v86 på tre veckor så är ... Läs travtips

Hejsan på er! Vilken vecka, Staro Nashville som jag drog igång som andelsprojekt här i vintras ska alltså som ni många vet starta i Svampen på lördag ... Läs travtips

Dags för tvååringarna att göra upp. Svampen ska avgöras och därtill har vi flera intressanta lopp med utländska bidrag.Här är första kollen på ... Läs travtips