V75 Jägersro 31 juli 2018 » 30 juli | Emelie - Travstugan.se

V75 Jägersro 31 juli 2018

V75 Jägersro 31 juli
Start 19:10

Missa inte att säkra dig andel på 200kr/500kr (som analysen bygger på)
https://tillsammans.atg.se/utl...
Utöver detta system finns även Emelies Utmaning för 55kr som är oberoende av analysen. 

V75-1
Jag inleder omgången med ett starkt tvåhästarslås. 2 Darling Mearas sitter i spets och är hästen att slå. Samt 9 Trendy O.K. som går ner i klass. Tidigare igår gick jag ut med spik på 9 Trendy O.K. men det finns risk för att han inte är helt på topp och Darling Mearas kan bli en svår nöt att knäcka. 

V75-2
Spikar även i andra avdelningen 2 Zelig Kronos. Kikar man på senaste loppet så finns det ingenting att anmärka på. Det verkar vara en tuff häst och ska vara toppchans felfri. 

V75-3
I tredje avdelningen är min förstahäst 6 Enterprise. Jag tror att Björn Goop lyckas svara ut
7 Calle Crown. Men jag garderar lite. Vill även nämna 3 King On The Hill som gör det jättebra varje gång. Varit bra bakom Hugo Åbergs deltagaren Giveitgasandgo och möter ingen sån kanon här.

V75-4
I fjärde avdelningen är min förstahäst 7 Coktail Fortuna. Trots spår lite längre ut, men han kan verkligen öppna jättebra och vinklad startvinge kan göra att han tar sig förbi dom invändiga. 
Där jag tror 1 Trinity Lux sitter i början men släpper välvilligt om Coktail kommer och ställer frågan. Måste även nämna 5 Justice Ås som mött Cyber Lane och Pastore Bob. En riktigt bra häst när han tävlar på topp. Lopp i kroppen nu och blir farlig.

V75-5
I femte avdelningen är min förstahäst 11 Gina Schermer. Hon har fått snabba pengar på sig men är en häst som har det mesta. Snabb, stark, speedig och hon kommer bli jättefarlig trots bakspår. 2 Global Takeover tror jag sitter i spets efter 500m och är hästen att slå. 3 Veio är en italiensk gäst som också är snabb ut och italienska kuskarna är ju inte kända för att smygköra och det ska bli intressant att se vad denna kan prestera på tisdag.

V75-6
Hugo Åbergs Memorial är som vanligt ett riktigt kanonlopp och min förstahäst är givetvis 4 Propulsion. Men jag kommer gardera med några motbud eftersom han troligtvis inte kommer ta spets. Och blir det så att Propulsion får gå på sista varvet ut i spåren så kan 9 Heavy Sound smyga med och det finns inte många hästar som kan speeda snabbare än Heavy Sound så då kan även en så bra häst som Propulsion få det svettigt. Spets tror jag att 2 Diamanten tar och han är aldrig lätt att slå från den positionen, kanske hela vägen? 

V75-7
Avslutningen är ett öppet lopp där jag håller 6 Urban Kronos som förstahäst. Jag tror att spår lite längre ut är en fördel just för honom eftersom det minimerar risken för galopp. 1 Othello Victory har kapacitet för att vinna, frågan är var han hamnar från innerspår men lyckas han hålla upp ledningen eller hitta ut så blir han farlig. 3 Shotproof får upp Björn i sulkyn och det med bra kapacitet gör att han hamnar högt upp på min ranking, är startsnabb och kanske kan nå spets.

Lycka till

// Emelie

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V86 på huvudstadsbanan Solvalla, med ett par favoriter i fara?!?!? Solvalla från start till mål med veckans V86a! Proppen höll för trycket och satte ... Läs travtips

V86 1 9 Mellby Free vann årsdebuten på ett mycket övertygande sätt då hon vann Stoeliten under Elitloppshelgen, en stjärna i Björn Goops stall och ... Läs travtips

V86 och jackpott, kan det bli mycket bättre? Ja, såklart det kan. Vi ska ju sätta åttan tillsammans! Härliga tävlingar att vänta och formen är ... Läs travtips

Som traditionen gör sig gällande är det från Kalmar vi åter får uppleva Midsommarhelgens V75-omgång.Omgången innehåller några profiler som blir ... Läs travtips