V75 Jägersro 22 augusti 2018

V75 Jägersro 
Start: 19:30

(Information till mina trogna andelsköpare och följare)
Jag kommer endast
spela V75 onsdag och givetvis lördagens multi-jackpot. Det känns inte friskt av ATG att sätta fem V75 omgångar under en vecka. Jag har valt att inte stödja alla omgångar under veckan. Det är även orimligt som spelläggare att försöka hålla måttet till er andelsköpare. Jag behöver samtidigt vila upp mig inför helgens V75. Alla extra omgångar kan förstöra fokus för spelarna inför helgens stora jackpot. Hoppas ni förstår!

Missa inte att säkra dig andel på 200kr (som analysen bygger på)
Utöver dessa system finns även Emelies Utmaning för 55kr x25 som är oberoende av analysen.
https://tillsammans.atg.se/inb...

V75-1
Jag går ut hårt och spikar Nurmostränade 1 Villiam som vann Kriteriet förra året och visade en oerhörd kapacitet. I år har han inte riktigt kommit igång men Nurmos brukar vara bra på att ställa i ordning. Travsäker och ganska snabb ut bäddar för tidigt ledning och sen blir det nog lugna gatan till en säker vinst.

V75-2
9 Indy Lane har en bra chans att avgå med seger. Såg inte så imponerande ut senast men det var mer ett preparelopp för kvällens uppgift och hästen har varit såpass rejäl och är min förstahäst. 11 Coin Perdu är en riktig topphäst men har bara ett lopp efter vila men grundkapaciteten är såpass hög att han måste räknas tidigt. Går han till final så räknas han som en av favoriterna. Måste varna för 3 Mellby Fire som får Björn Goop upp i sulkyn går han felfritt så kanske han kan överraska.

V75-3
Jag spikar 2 Very Kronos. Har sett mer stabil ut senaste starterna och känslan är att han kan trava iväg i säker stil och sen få överta efter första kurvan. TOPPCHANS!

V75-4
Ett ganska öppet lopp eftersom bästa hästen har sämsta läget. 3 Maharani de Baroda är min förstahäst tror hon sitter i spets in i första sväng och är hästen att slå. Bästa hästen är 12 Global Upper Style som visade bra kapacitet och styrka när hon vann sitt försök till Stochampionatet från dödens och sen blev trea i finalen. Stor risk för dödens här med men hon kan absolut klara av det och räknas tidigt.

V75-5
Försöker klara mig på tre hästar i femte avdelningen och även här lutar jag mig mot Nurmos som förstarankad. 2 Västerbo Pokerface är ganska orutinerad i dessa sammanhang och har minst pengar på sig i fältet men har visat takter som gör honom till en het finalaspirant. Tror dock att han får svårt att svara ut 6 Adriago Trot som kan öppna raskt, speciellt nu med visad toppform men släpper förmodligen till Västerbo Pokerface men räknas från ryggledaren om luckan uppenbaras. Det finns en chans att det blir ganska bra tempo i loppet när 12 Lucifer Lane fått ett dåligt utgångsläge och förmodligen går fram tidigt och lägger sig utvändigt ledaren sen får man se om formen finns där, gav ett litet tveksamt intryck senast men förmodligen var innerspåret på Åby den dagen tungsprunget.

V75-6
3 Alcoy först är min förstahäst. Inte för att jag tror han är bästa hästen men däremot bra läge och får nog överta tät ganska omgående och därifrån blir han en hård nöt att knäcka. Men ska det var någon som kan det så är det 7 Short In Cash som avslutade rykande sist under 1.10 sista 800m och Petri Puro vet hur man ställer i ordning hästar. Vill även varna för en riktig skräll som jag måste ha med. 10 The Real Star som verkligen visat toppform det sista och har en bra spurt och rygg på Short In Cash in i sista sväng så kan han bli farlig. Varning för honom!

V75-7
Sista avdelningen streckar jag på ordentligt och hoppas på skräll. 10 Who's Who är en otroligt fin häst och har nämnts till en av kandidaterna till slutsegern i Derbyt. Här får han nog visa vilken fin häst det är men har Pasi Aikio lyckats med formtoppningen så har han en stor chans att vinna. 9 Calle Crown visade i ett av heaten i Sprintermästaren vilken hög kapacitet han har när han höll undan från spets mot Perfect Spirit. Två galopper i raden nu men felfri är han med och utmanar. Kanske kan miljonhästen vara 4 Yankee boy som verkligen visar fin form och har visat att han kan öppna fort bakom bilen och kanske kan utmana från spets eller rygg ledaren.

Lycka till!
// Emelie

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är från Solänget vi hämtar torsdagens lunch-V4 och i avslutningen kan det bli en kul duell!V4-1 Det är dags för karriärens femte start för 7 ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips