• Hem
  • V75 Jägersro 13/1

V75 Jägersro 13/1

Bygger spikarna på spets när det är dags för Jägersros nedförsbacke!

Missa inte att säkra dig andel för 50kr, 150kr eller 500kr (Analysen bygger på 150/500kr; https://tillsammans.atg.se/utl...

V75-1
Dags för krabaten att visa vad han går för!

7 Toddler gjorde comeback senast och den var mersmakande. Hästen har alltid haft fint kunnande och är förhoppningsvis inte sämre med loppet i kroppen. 2 Olle Rolls har fin utveckling och svarar nog för en rejäl prestation även denna gång. 8 Platon Face är ruskigt rejäl, och förhoppningsvis hittar Ludde ut i tid för att avgöra på styrka. 6 Gomez är spetsfavorit och det måste alltid tas på allvar på Jägersro.

V75-2
Storfavoriten jobbas bort i starten!

1 Erwin har verkligen övertygat och Söderkvist kommer att göra allt i sin makt för att hålla tät. Lyckas det är segerchansen givetvis mycket god, men skulle femåringen hamna i maskin behövs det tur för att segerstrida. 2 Waffle är förste utmanare om tät och skulle hästen komma dit körs han förmodligen där. Leder då länge över den korta distansen. 7 Global Unlimited är rejäl och såg fin ut senast. Borde vara bättre med loppet i kroppen och räknas tidigt. Streckar på rejält bakom i tron att det kan strula för storfavoriten.

V75-3
Ingen nyhet vem som spårar runt om!

7 Västerboonthenews har toppform och har nog aldrig varit bättre. Jag blir förvånad om tioåringen inte tidigt sitter i tät men även bakifrån måste segerchansen vara god.

V75-4
Strul för favoriten bäddar för skräll!

6 Dorinda är en undantagshäst som svarade ärligt senast. Är ganska orutinerad för V75 men från tät kan fyraåringen bli svårfångad. 14 Julia af Solnäs fick det mesta kört i halsen senast och även om hästen var rejäl såg det bättre ut än det var. Nu är det återigen galopprisk och oavsett kommer det inte lösa sig lika bra löpningsmässigt som senast. Vinner normalt felfri men ingen spik för mig. Vill varna för 15 Lesperanza som var fin vid segern senast och jag tror inte att femåringen är så mycket sämre än favoriten.

V75-5
Americanen leder länge men jag hoppas få Kashen på annat håll!

2 Nancy America är van att möta tuffa hästar och senast i Sverige jagade hon bakifrån i ett lopp som vanns av Angle of Attack. Möter mer lämpligt motstånd denna gång och ska maxas i utrustningen. Normalt en toppchans att leda runt om men jag har svårt för Fleming och dubblar med favorithästen 11 Kash Brodda som var ute mot för tuffa hästar senast. Går ner i klass igen och kommer flyga lågt till slut.

V75- 6
Japanska fältherren är omgångens drag!

Ett mycket klurigt lopp där jag vill varna för 6 Shogun D.K. som har gjort två lopp efter vila. Var riktigt rejäl i debuten men fungerade inte senast. Hästen är kapabel i grunden och att det eventuellt ska slängas på en jänkarvagn denna gång gjorde inte saken tråkigare. Endast 2%!
5 Master Crowe är en undantagshäst som kördes snällt senast. Blir nog ett mer offensivt upplägg denna gång och åttaåringen är bra nog att vinna oavsett position. Den av 1 Pajas Face och 2 Augustus F. som tar hand om täten leder länge och ska ändå slås från tät över Jägersros nedförsbacke.

V75 -7
Favorithästen släpper ingen över bron!

1 Mack Dragan är en häst jag älskar då löpskallen är av guld. Nu åker jänkarvagnen på och effekten av den för tre starter sedan var enorm. Det borde bära av till tät och sedan tror jag inte att femåringen släpper någon förbi sig.

Gillar ni mina tankar får ni gärna haka på med en andel eller två!

/Emelie

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Ikväll riktas blickarna mot Åby där vi i montéloppet bland annat får se Blue Snapper gå mot ny seger. V64-1Jag tycker 3 Whipped Eggs trots allt höll ... Läs travtips

V75 från nationalbanan Solvalla nästkommande lördag. Omgången håller fin klass - åter är Erik den som fastnar på näthinnan.V75-15 Vikens Preacher ... Läs travtips