V75 Jägersro 1 september 2018 » 31 aug. | Emelie - Travstugan.se

V75 Jägersro 1 september 2018

V75 Jägersro
Start 16:20

Missa inte att säkra dig andel på 200kr/1000kr (som analysen bygger på)
https://tillsammans.atg.se/inb...

V75-1
I första avdelningen så får 3 Chapter N.Deo tipsnicken för visad fin form och bra läge. Skulle hon komma till ledningen så kan det bli svårt för tilläggshästarna att ta sig förbi. 12 Quiz Töll är dock en tuff märr som absolut måste räknas med chans. 8 Julia Pellini  låter tränaren uppåt på och brukar gå bra direkt efter vila.

V75-2
9 Starforlife Palema är en häst som blivit markant förbättrad efter skoryck. Visade jättefin form senast mot ganska bra hästar och avslutade sista rundan på 1.11 och jag tror på toppchans här med rygg på startsnabba hästar. Bike igen och barfota. Tuffast emot är nog 1 Rajah Silvio som har öppnat bra tidigare i karriären men det var ett tag sedan han hade ett bra läge. Finns en risk att utvändige 2 Digital Music kan ta sig förbi men förmodligen hittar nog Björn Goop ut och då är han med på linjen. 

V75-3
Låser loppet på två hästar. 3 Dante boko visar fin form och har gjort det bra i två raka starter.
Är förmodligen ute efter spets och lär köras så länge lampan lyser. Kanske hela vägen?
8 Cyber Lane måste alltid räknas i vanliga Gulddivisionslopp och är given i striden trots sitt utgångsläge. Men spår åtta är minus för vinstchansen.

V75-4
9 Staro Leonardo är min förstahäst. Gjorde ett bra lopp senast i ett Derbykval och toppformen börjar nog närma sig med två lopp i kroppen. Möter lite enklare motstånd än i senaste starten. Fortsätter gardera med några motbud. 12 Aperfectdream såg fin ut senast och är stark.
3 Burning man passar på distansen och från ett bra utgångsläge så räknas han tidigt. Kanske tar sig till tät tidigt och håller han ett jämt högt tempo så blir han farlig.

V75-5
Loppet känns ganska öppet och svårlöst med en del utländska hästar i fältet. 1 Prince Of Persia är min förstahäst. Bra utgångsläge och kommer köra för att försvara spets. Men det är många startsnabba här och loppet kommer nog bli rivigt kört och jag kommer gardera på och hoppas på en skräll. 5 Gustafson gick i mål senast på en riktigt bra tid och gör den om det loppet här räknas han tidigt. 2 Dornoch Am har bra läge och kommer laddas för spets och med tanke på hur bra han såg ut sist så är han tidig. (bra statistik i ledningen). Vill även varna för en skräll med tanke på att det kan bli högt tempo. 12 The Real Star spurtar alltid bra och gjorde det bra i ett Derbykval senast och gjorde det bra bakom en jättefin Transcendence. Varnas kraftigt för honom 3 % just nu. Jag kommer dissa 3 Can Lane på 200kr andelen eftersom han har 0/7 i + 100.000kr lopp och får det nog svårt att räcka till även på lördag. 

V75-6
I sjätte avdelningen sätter jag mitt förstastreck på 3 Monfalcone som har ett bra läge men frågan är om han tar sig förbi 2 Comanche Moon som är väldigt startsnabb men kan kanske få rygg på denne och jag tror loppet blir kört i högt tempo hela vägen och då kan luckan uppenbara sig. 2 Comanche Moon måste ändå räknas tidigt på visad form.
Varnar för 8 Arsenal som kan profitera på högt tempo och brukar spurta väldigt bra.

V75-7
5 Mack Dragan spikas på 200kr andelen men garderas upp på 1000kr andelen. Detta är lite av en favorithäst eftersom han visat fin inställning och besitter löpskalle. Perfekta förutsättningar, fin statistik, 14 av 16 vinster från ledningen och racerbalansen på. Det finns en liten risk att han kan bli något sårbar i slutändan om han tokladdas för spets, men får svar. Jag hoppas och tror att det ska hålla hela vägen. Om inte så finns det en annan urstark häst som kan dyka upp på målfotot inte mindre än 11 Antonio Tabac som har knallform och kan säkert spurta ner många tillslut. Är man på skrälljakt så trivs 1 Stepping Spaceboy på Jägersro och har bra statistik i spets.

Utöver dessa system finns även Emelies Jackpot och Emelies Utmaning som är oberoende av analysen.

https://tillsammans.atg.se/inb...

Lycka till!

// Emelie

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V86 på huvudstadsbanan Solvalla, med ett par favoriter i fara?!?!? Solvalla från start till mål med veckans V86a! Proppen höll för trycket och satte ... Läs travtips

V86 1 9 Mellby Free vann årsdebuten på ett mycket övertygande sätt då hon vann Stoeliten under Elitloppshelgen, en stjärna i Björn Goops stall och ... Läs travtips

V86 och jackpott, kan det bli mycket bättre? Ja, såklart det kan. Vi ska ju sätta åttan tillsammans! Härliga tävlingar att vänta och formen är ... Läs travtips

Som traditionen gör sig gällande är det från Kalmar vi åter får uppleva Midsommarhelgens V75-omgång.Omgången innehåller några profiler som blir ... Läs travtips