V75 Jägersro 1 september 2018

V75 Jägersro
Start 16:20

Missa inte att säkra dig andel på 200kr/1000kr (som analysen bygger på)
https://tillsammans.atg.se/inb...

V75-1
I första avdelningen så får 3 Chapter N.Deo tipsnicken för visad fin form och bra läge. Skulle hon komma till ledningen så kan det bli svårt för tilläggshästarna att ta sig förbi. 12 Quiz Töll är dock en tuff märr som absolut måste räknas med chans. 8 Julia Pellini  låter tränaren uppåt på och brukar gå bra direkt efter vila.

V75-2
9 Starforlife Palema är en häst som blivit markant förbättrad efter skoryck. Visade jättefin form senast mot ganska bra hästar och avslutade sista rundan på 1.11 och jag tror på toppchans här med rygg på startsnabba hästar. Bike igen och barfota. Tuffast emot är nog 1 Rajah Silvio som har öppnat bra tidigare i karriären men det var ett tag sedan han hade ett bra läge. Finns en risk att utvändige 2 Digital Music kan ta sig förbi men förmodligen hittar nog Björn Goop ut och då är han med på linjen. 

V75-3
Låser loppet på två hästar. 3 Dante boko visar fin form och har gjort det bra i två raka starter.
Är förmodligen ute efter spets och lär köras så länge lampan lyser. Kanske hela vägen?
8 Cyber Lane måste alltid räknas i vanliga Gulddivisionslopp och är given i striden trots sitt utgångsläge. Men spår åtta är minus för vinstchansen.

V75-4
9 Staro Leonardo är min förstahäst. Gjorde ett bra lopp senast i ett Derbykval och toppformen börjar nog närma sig med två lopp i kroppen. Möter lite enklare motstånd än i senaste starten. Fortsätter gardera med några motbud. 12 Aperfectdream såg fin ut senast och är stark.
3 Burning man passar på distansen och från ett bra utgångsläge så räknas han tidigt. Kanske tar sig till tät tidigt och håller han ett jämt högt tempo så blir han farlig.

V75-5
Loppet känns ganska öppet och svårlöst med en del utländska hästar i fältet. 1 Prince Of Persia är min förstahäst. Bra utgångsläge och kommer köra för att försvara spets. Men det är många startsnabba här och loppet kommer nog bli rivigt kört och jag kommer gardera på och hoppas på en skräll. 5 Gustafson gick i mål senast på en riktigt bra tid och gör den om det loppet här räknas han tidigt. 2 Dornoch Am har bra läge och kommer laddas för spets och med tanke på hur bra han såg ut sist så är han tidig. (bra statistik i ledningen). Vill även varna för en skräll med tanke på att det kan bli högt tempo. 12 The Real Star spurtar alltid bra och gjorde det bra i ett Derbykval senast och gjorde det bra bakom en jättefin Transcendence. Varnas kraftigt för honom 3 % just nu. Jag kommer dissa 3 Can Lane på 200kr andelen eftersom han har 0/7 i + 100.000kr lopp och får det nog svårt att räcka till även på lördag. 

V75-6
I sjätte avdelningen sätter jag mitt förstastreck på 3 Monfalcone som har ett bra läge men frågan är om han tar sig förbi 2 Comanche Moon som är väldigt startsnabb men kan kanske få rygg på denne och jag tror loppet blir kört i högt tempo hela vägen och då kan luckan uppenbara sig. 2 Comanche Moon måste ändå räknas tidigt på visad form.
Varnar för 8 Arsenal som kan profitera på högt tempo och brukar spurta väldigt bra.

V75-7
5 Mack Dragan spikas på 200kr andelen men garderas upp på 1000kr andelen. Detta är lite av en favorithäst eftersom han visat fin inställning och besitter löpskalle. Perfekta förutsättningar, fin statistik, 14 av 16 vinster från ledningen och racerbalansen på. Det finns en liten risk att han kan bli något sårbar i slutändan om han tokladdas för spets, men får svar. Jag hoppas och tror att det ska hålla hela vägen. Om inte så finns det en annan urstark häst som kan dyka upp på målfotot inte mindre än 11 Antonio Tabac som har knallform och kan säkert spurta ner många tillslut. Är man på skrälljakt så trivs 1 Stepping Spaceboy på Jägersro och har bra statistik i spets.

Utöver dessa system finns även Emelies Jackpot och Emelies Utmaning som är oberoende av analysen.

https://tillsammans.atg.se/inb...

Lycka till!

// Emelie

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är en tämligen öppen lunchomgång på Mantorpstravet denna torsdag. Spiken faller in på en som lyckligtvis agerar livvakt åt systemet! V4-1 Med ... Läs travtips

Norrländska banorna fortsätter med tema "midnattstrav" när torsdagens V64 inleds klockan 21:06 med Midnight Race!Jag drar in tre(!) spikar och ... Läs travtips

Dannero kör verkligen midnattstrav med Dagens Dubbel som startar 22.31 och V64 startar 21:06. Det är roliga tävlingen och det kan vara en härlig ... Läs travtips

Innan alla börjar dansa runt Midsommarstången ska det avverkas en V64:a!V64-3 Omgångens jättefavorit ska ses med mycket god segerchans Öystein ... Läs travtips

Traditioner står sig starka och som alltid är det Kalmar som arrangerar V75 under Midsommarhelgen!Notera att omgången körs på söndagen.V75-1 9 Rossi ... Läs travtips

V75 Som vanligt tar vi oss till Kalmar efter lite midsommarfirande så det är alltså V75 på Söndag denna gång. Efter många favoriter senast så har ... Läs travtips