V75 Hagmyren 15 september 2018

V75 Hagmyren
Start 16:20

Missa inte att säkra dig andel på 200/1000kr (som analysen bygger på)
https://tillsammans.atg.se/inb...

Jag vill börja med att Gratulera mannen i Skåne som tog hem rekordvinsten på hela 22 670 896kr på V86 i onsdags! Insatsen var på 220kr och systemet innehöll tre spikar. Enligt vinnaren är varenda streck på kupongen noga analyserade och inte ditplacerade av någon slump. Lite märklig spelstil efter 40 år måste jag ändå säga. Men värt att hylla! STORT GRATTIS! 

V75-1
7 Västerbo Pokerface har fått tuffa lopp mot bra hästar sista tiden och man vet inte hur hästen reagerar på det. Antingen härdas han eller så blir det motsatt effekt men i normala fall så räcker han väldigt långt. 9 Hector Boko gör sin första start i voltstart och det är lite oroande men har sett stabil ut och han imponerade på mig senast då han vann från dödens. Tuffare motstånd nu men kommer säkert hävda sig bra här. 3 Maracanazo debutvann i ny regi senast och gick med järnskor och öppet huvudlag och till denna start blir det barfota fram, rycktussar och eventuellt norskt huvudlag. Kanske kan bli en obehaglig överraskning för andra och är given på kupongen.

V75-2
Jag tror det kan vara dags för 14 Ellieann nu efter många bra lopp sista tiden. Hon brukar gå bra med täta starter och jag tycker nog det är lite lättare motstånd nu och passande distans.
8 Dealwithakiss fick ett helt omöjligt lopp senast och den starten är bara att glömma. Hon är mer stark än snabb så distansen är mer passande och formen borde vara på väg upp ordentligt nu med några lopp i kroppen. 9 Linda's Girl har två sämre insatser men enligt tränaren så finns det orsaker och formen ska vara bra. Eventuellt jänkarvagn nu och har siktats mot detta loppet och måste räknas mycket tidigt. 2 Amanda Rose är i skrivande stund favorit men måste nämna att hon har tagit sina vinster i enklare gäng. Given om man garderar med några stycken men favorit känns helt fel. Samtidigt så är det svårt att räkna bort hästar som bara vinner och vinner.

V75-3
5 Ural är härdad på V75 och vann med Örjan i sulkyn på Årjäng i somras. Han har tagit sju av nio segrar från ledningen, men endast två av tolv från andra positioner. Han tål ändå tuffa upplägg men 3 Thelma De Glatigne är spetshästen i loppet. 2 Yankee Boy har 0/9 på distansen och känns överspelad. 8 Radagast har visat form senaste tiden och ska eventuellt utrustas med rycktussar för första gången. Intressant!

V75-4
3 Hövding Jaros med Örjan upp i sulkyn måste ha en bra chans, speciellt nu när värsta motståndaren är struken (12 U.R. Faxe). Barfota nu som näst senast då han slog 2 T.B.'s Tröllgutt från liknande läge. 1 Fröyu Pelle siktas mot spets och körs nog där så länge det går. Måste varna för 7 Vertigo Knekten, han ser väldigt formstark ut och brukar spurta bra. Står lite tufft inne i loppet men kan absolut överraska. 2% just nu! 15 Bellfaks har gjort två starter för Jan-Olov Persson och formen börjar närma sig. Är en aning osäker men har kapacitet att blanda sig i tätstriden även från tufft utgångsläge.

V75-5
Väljer att gå all in på 3 Antonio Tabac i helgen på samtliga system. Jag tycker det är omgångens bästa spik. 3 Antonio Tabac har verkligen tänt till i ny regi hos Oskar Kylin Blom. Senast vann han enkelt och dessutom på rekordtid med tussarna kvar och norsken oryckt. Toppchans!

V75-6
Spikar 2 Volstead med Örjan Kihlström. Volstead är obesegrad på Hagmyren efter två starter och tål tuffa upplägg. Han har 5-3 i inbördes möten mot 1 Charrua Forlan och segerchansen ska vara mycket bra. 

V75-7
Jag tror mest på två hästar i den avslutande avdelningen. Spetshästen 4 Dom Perignon var senast ute i ett Derbykval men gjorde inget topplopp direkt men kan ha varit nedsatt av den långa resan enligt tränaren. Förhoppningsvis så blir det barfota runt om nu och jag tycker han gör sina bästa lopp med den balansen. Oavsett blir han väldigt svår att plocka ner från spets.
10 Tesio har gjort det bra i tre starter efter paus. Kommer säkert avancera fram utvändigt ledaren ganska tidigt i loppet och det kommer bli en riktig duell hela vägen in mot mållinjen, Vem vinner? starkast eller snabbast? Svaret får vi på lördag.

Utöver detta system finns även Emelies Utmaning som är oberoende av analysen.

Lycka till!

// Emelie

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är från Solänget vi hämtar torsdagens lunch-V4 och i avslutningen kan det bli en kul duell!V4-1 Det är dags för karriärens femte start för 7 ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips