V75 Gävle 18 augusti 2018

V75 Gävle
Start 16:20
Jackpot på 63 miljoner! 

Missa inte att säkra dig andel på 200kr/1000kr (som analysen bygger på)
https://tillsammans.atg.se/inb...

Utöver dessa system finns även Emelies Jackpot för 450kr x25 samt Emelies Utmaning för 55kr x25 som är oberoende av analysen.

V75-1
Jag inleder jackpot-omgången med spik på 7 Sign Me Up Too som varit grym i ny regi.
Sign Me Up Too är spetsfavorit i loppet och aldrig förlorat från ledningen. Räknar med att Emilia spårar runt om. Litar på magkänslan och statistiken! 1 Mr Golden Quick missgynnas rejält av innerspåret och spår 1 är inget plus för vinstchansen. (Uppdatering Sign Me Up Too är struken och jag spikar Angle Of Attack i sista avdelningen).

V75-2
3 Betting Gangster spikas på systemet med Jepson i sulkyn som visat grym löpskalle. Det finns risk för dödens. 1 Devil Sound  är snabb ut och hästen att slå från tät. Men verkar mest hänga med till ett andra pris och får det nog tufft i slutstriden.

V75-3
Min förstahäst är 1 Monark Newmen. Jag tror han kan sitta i spets ganska omgående och då får resten av fältet vara riktigt bra. Given på kupongen är även 6 Globalsatisfaction som gjorde ett riktigt kanonlopp senast och formen verkar vara på topp, finns utveckling i hästen och han kommer absolut hävda sig i Gulddivisionen. 4 Volstead kan utmana om spets och kommer han dit så blir han farlig. Har genomgående bra statistik också. 

V75-4
Nurmos tränade 1 Hugo Gustivar Boko får favoritskapet i fjärde avdelningen. Jag väljer att gardera omgångens största favorit i jackpot-omgången på systemet. Hugo Gustivar Boko var hårt betrodd i V75-debuten, då galopp innan bilen släppte fältet. Väldigt öppet bakom om favoriten har en sämre dag. 4 Dornoch Am och 6 Kapish G.L. kan utmana om spets.

V75-5
Det känns som loppet står mellan tre hästar på förhand. Jag väljer dock att gardera på lite för att hitta den där utanför boxen (miljonhästen) på systemet. Men 5 Exclamation mark är ett tänkbart spikförslag, Ulf är optimistisk. Toppchans om spets. Men vill gardera om den nu skulle hamna utvändigt om 1 Ural. 4 Mister Niky ska göra många intressanta ändringar. (barfota bak och jänkarvagn för första gången).

V75-6
Här sticker jag ut hakan lite och rankar 5 Indiana Boko etta. Intressanta ändringar från Nurmos. (Barfota runt om och helstängt huvudlag för första gången, eventuellt jänkarvagn också).
Nu är det orutinerade hästar så jag rekommenderar att strecka på så mycket man kan. 1 Zara Kronos är främsta utmanaren, har varit kullens Drottning så här långt och är väldigt bra.

V75-7
Min förstahäst är 1 Angle Of Attack som får Goop upp i sulkyn för tredje gången, vilket resulterat i en vinst (2015). Bergh har bra formstall nu och spetsläge. Genomgående bra statistik. 5 Urban Kronos är min andrahäst som imponerat i sina senaste starter och måste räknas tidigt oavsett löpningsförlopp. 

Lycka Till!

// Emelie

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är en tämligen öppen lunchomgång på Mantorpstravet denna torsdag. Spiken faller in på en som lyckligtvis agerar livvakt åt systemet! V4-1 Med ... Läs travtips

Norrländska banorna fortsätter med tema "midnattstrav" när torsdagens V64 inleds klockan 21:06 med Midnight Race!Jag drar in tre(!) spikar och ... Läs travtips

Dannero kör verkligen midnattstrav med Dagens Dubbel som startar 22.31 och V64 startar 21:06. Det är roliga tävlingen och det kan vara en härlig ... Läs travtips

Innan alla börjar dansa runt Midsommarstången ska det avverkas en V64:a!V64-3 Omgångens jättefavorit ska ses med mycket god segerchans Öystein ... Läs travtips

Traditioner står sig starka och som alltid är det Kalmar som arrangerar V75 under Midsommarhelgen!Notera att omgången körs på söndagen.V75-1 9 Rossi ... Läs travtips

V75 Som vanligt tar vi oss till Kalmar efter lite midsommarfirande så det är alltså V75 på Söndag denna gång. Efter många favoriter senast så har ... Läs travtips