V75 Färjestad 22 september 2018

V75 Färjestad
Start 16:20

Missa inte att säkra dig andel på 200kr/1000k (som analysen bygger på)
https://tillsammans.atg.se/inb...

V75-1
Inleder omgången med spik på spetsfavoriten 4 Handsome Brad. Genomgående bra statistik och vunnit 4/4 från spets. Jag hoppas och tror att Jepson leder loppet runt om.

V75-2
2 Faust boko är en gäst från Norge som har varit bra i årets fem starter och kommer säkert vara med på målfotot. 3 Grandfather Bill är lite grön i dessa sammanhang men känslan är att han räcker till inom Rikstoton och kommer han till ledningen blir han en svår nöt för övriga. Måste även plocka med 8 L'amour Bonanza som kanske är hästen med högst kapacitet i loppet, endast en förlust felfri och kan överraska även från ett tufft utgångsläge.

V75-3
Spikar 4 Love Matters som möter lite enklare motstånd och är spetsfavoriten, vilket är en kanonposition i Guld. Bra segerchans och Redén har fin stallform.

V75-4
11 Wellino Avenue känns superintressant till denna start. Aviseras barfota runt om för första gången på hemmabanan, blir det fart på loppet så kan hans spurt bita bra. Genomgående bra statistik och är obesegrad på banan. Varning! Given på kupongen är även 3 Heart Of Steel som har höjt sig i Peter Untersteiners regi och skulle han lyckas ta sig till spets så blir han inte lätt att ta sig förbi. 9 The Real Star är en bra häst som oftast har en tung spurt att leverera och blir det högt tempo  så kommer han nog dyka upp på målfotot.

V75-5
Garderar omgångens största favorit 2 Global Trust som var väldigt bra i sin comeback. Men har tidigare presterat något ojämnt. Är valack nu men vill se först om han är tillräckligt jämn till 69 %. 5 Arsenal är en vass spurtare från stall Untersteiner som jag tycker är given här speciellt med tanke på att det kan bli lite körning om spets mellan 2 Global Trust och 6 La Diva Rossi där sistnämnda måste tas på allvar, speciellt om spets nås. Svårt att glömma senaste loppet hon gjorde. Ruggigt bra prestation.

V75-6
9 Odd Herakles har utvecklats åt rätt håll i år och har tagit sex segrar på nio starter, bakspår här men  känslan är att han kommer vara mycket långt fram i resultatlistan. 6 Tekno Odin vann i debuten senast för Jan-Olov Persson och det kändes som flytten till honom har gjort gott. Får nog överta spets från startkatapulten 4 Lome Brage och då blir han hästen att slå.

V75-7
5 Visitor vann på ett bra sätt i förra starten och gör en mycket intressant start och kommer nog köras offensivt för att ta sig till spets. 12 Lord Flax är lite ovan vid voltstart men går det bra så är han i riktigt bra slag och kommer göra ett bra lopp igen. 14 Victory Kåsgård går ut i ett Stayerlopp igen fast tränaren har sagt att det inte är hans melodi. Blir lätt ambitiös och ödslar kraft som behövs vid sådana här dryga distanser och för mig är han en favorit i fara. Men håller han sig lugn så kan han dyka upp på målfotot. Streckar på med några stycken i den avslutande avdelningen för att känna mig säker.


Jag har följande fyra system på Färjestad

Emelies Diamant 1000kr (Analysen)
Emelie Travstugan 200kr (Analysen)
Emelies Utmaning 55kr (Oberoende av analysen)
Emelies VM 11kr (Systemet är en kopia av mitt tävlingsbidrag i VM)

Lycka till! 
// Emelie

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är från Solänget vi hämtar torsdagens lunch-V4 och i avslutningen kan det bli en kul duell!V4-1 Det är dags för karriärens femte start för 7 ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips