V75 Eskilstuna 10 november 2018 » 9 nov. | Emelie - Travstugan.se

V75 Eskilstuna 10 november 2018

V75 Eskilstuna

Analysen här nedanför är baserad på EMELIES JACKPOT på 399:-
(säljs endast ett varv 50 andelar) https://tillsammans.atg.se/inb...

Jag vill även passa på att meddela mina andelsköpare/följare att jag valt och avsluta mitt samarbete med Travstugan/Direkten Ryd och kommer därför tippa min sista omgång 8 december. Det är dock möjligt att resan fortsätter i något annat lag på Tillsammans, men inget bestämt ännu.

V75-1
Inleder första avdelningen med en ganska bred gardering på Jackpot-systemet.
11 Rajah Silvio var blek senast men var tydligen sjuk men besitter hög kapacitet och går han felfri så har han bra chans.1 Messiah har bra spår och lopp i kroppen. Skrällvarningar främst 14 Hobby de L’iton som förmodligen är fältets bästa häst. Formen lite diffus och behöver nog lopp i kroppen men är farlig att nonchalera. 3 Copitex vankas det skoryck för första gången och kan ställa till med en överraskning.

V75-2
10 Maintainability borde gå framåt med lopp i kroppen och utrustas med rycktussar och lättas i balansen. 6 Kabanoss har kapacitet för att vinna i sådana här lopp. Skrällvarning främst 14 Den of Warlock som var sjuk i Berlin men visade senast att detta är en riktigt bra häst som är lite bortglömd.

V75-3
Spikar 9 Nadal Broline som har genomgående bra statistik och bevisad form. 4 Zenit Brick samt 2 Makethemark är fortfarande utan seger på Eskilstuna.

V75-4
Ett ganska öppet lopp och jag streckar på och hoppas på skräll. Nämner främst 13 Gun Palema och 11 Chapter Review. 

V75-5
Spikar 8 Logo Light med genomgående bra statistik. Det är en riktigt bra häst och man brukar få luckan i långlopp. Toppchans om han bara kommer ut. Han slog minst lika bra hästar sist och distansen är mer passande denna gång. 

V75-6
1 Doctor Doxey Zenz har fått lopp i kroppen och håller han upp ledningen blir han svår att ta ner. Men det kan bli körning i loppet som främst gynnar 10 Track Angle som vann V75 vid denna tidpunkt förra året. Formen är på topp. 8 Hawk Cliff måste med på kupongen efter den rykande avslutningen sist. Det känns som Nurmos äntligen hittat nyckeln till  hästen.

V75-7
1 Don’t Mind Me har ett passande utgångsläge och gör sina bästa lopp i ledningen och taktiken är given. 9 Isor Håleryd är en häst som Peter Untersteiner alltid haft höga tankar om och ju mer lopp i kroppen desto bättre lär han bli. 2 Dartagnan Sisu har äntligen fått ett bra läge och får han spara sin speed blir han segerfarlig. 10 Dear Friend är ett sto som visat ett väldigt högt kunnande och räknas även tidigt. 

Lycka till!

// Emelie

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V75 kommande helg körs från norska Momarken.Här är tidiga analysen av omgången, med bland annat Pastore Bob!V75-1 2 Moruga är bättre än vad han ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips