V75 Bjerke 17 november 2018

V75 Bjerke

Missa inte att säkra dig andel på 200 & 500kr (som analysen bygger på)
https://tillsammans.atg.se/utl...

V75-1
Kopplar grepp om omgången direkt och inleder med spik på Världsrekordhållaren 3 Ferrari B.R. som vunnit 18 lopp på 22 starter. I comebacken vann han bekvämt med det norska huvudlaget oryckt och propparna kvar i öronen. Han har säkert gått framåt med det loppet och även om han inte har någon riktig toppform för dagen så har han ändå en hög grundkapacitet och inställning. Topphästar brukar kunna springa på skalle också. Jag ser inget större spelvärde i att dubbla systemet med något motbud till Världsrekordhållaren eftersom han troligtvis vinner och då sitter man automatiskt sämre till på omgången i övrigt efteråt. Tror man på favoritfall får man nog strecka samtliga ekipage. 

V75-2
Låser loppet på två hästar som sticker ut. 3 Velvatter har gjort två riktigt bra starter i Frode Hamre regi. Senast vann hon trots spår tolv över kort distans. Nu har man siktat på detta loppet och tror på bra segerchans. 5 Tokarev vann i debuten för Reijo Liljendahl och det är en häst som han har höga tankar om. Distansen kan vara ett frågetecken för hästar från USA, men ovannämnda duo verkar vara starka och rejäla. 

V75-3
5 Global Trustworthy vann direkt efter en halsoperation och gjorde det bra. Normalt brukar man säga att Nurmos hästar inte behöver lopp i kroppen. Men detta är en stor häst som förmodligen gått framåt rejält efter det loppet och positiva tongångar från stallet. Jag väljer dock att gardera eftersom han behöver bli lite jämnare i prestationerna. Han har heller inte vunnit på V75 på sex försök. Eventuellt lättare balans och jänkarvagn. 10 Lionel N.O. är en tidig utmanare till favoriten och farlig att räkna bort på sin grundkapacitet och hemmaplan. Men man kanske ska ha i åtanke att siktet är inställt på Frankrike och ett snällt upplägg väntas. Vill även ha med 4 Donatomite som visade toppform senast när han vann på bra tid på tung bana, given på kupongen till 8%.

V75-4
4 Crackajack vann ett kval till norska Derbyt och står bra inne i förhållande till kapacitet. Har siktat mot detta loppet och ska ses med bra segerchans. Skrällvarning för främst 7 Red Bar som har toppform och kommer han bara ner någonstans och inte blir hägnades i tredjespår för länge så är hästen bra nog att överraska till 4-5%. 12 Global Raceway kan blanda sig i segerstriden vid hårt tempo på loppet och värd ett streck på kupongen. 
.
V75-5
5 Happy Steel utvecklas för varje start och har gjort det väldigt bra sista tiden. Motståndet är tuffare nu men jag tror hon kan dyka upp på målfotot med lite klaff. 1 Normandie Royal är en bra motståndare som även är startsnabb och det känns som detta är hästen för övriga att slå. 3 Tropicana Ås kan komma in i matchen vid högt tempo på loppet och är given på kupongen. Varning för 2 Carna Sensei som bara blir bättre och visar toppform.

V75-6

9 Giveitgasandgo är härdad mot tufft motstånd och blir det bara tempo på loppet så är han med där framme. 4 Vainqueur R.P. avslutade rykande sist i Breeders Crown finalen och visade kanonform. Men nu är det täta starter (6 dagar) och möter många bra sprinters. Visst kan han vinna på bevisad form men det finns ändå lite frågetecken med täta starter. Skrällvarning för 10 Snowstorm Hanover som gillar sprinterlopp och Björn Goop upp för första gången och jag tror han kommer göra ett riktigt bra lopp på lördag. Se upp!

V75-7
2 Promo Kemp har verkligen visat sig vara en jättebra häst i sin nya regi Robert Bergh. Senast starten var han väldigt bra som höll ifrån sig Heart Of Steel i snabb avslutning. 8 Floris Baldwin är en häst med hög kapacitet som förmodligen behövde loppet senast och kommer vara bättre till denna starten, dåligt spår men kan vara en rolig rensare att plocka med. 3 Masterglide har bra spår och även om han inte tar sig till spets så kommer han nog få en bra position. Storvarning för 11 Flashing Boko som varit grym i två montéstarter och känns enligt tränaren otroligt fin i jobben och detta är en häst som har väldigt hög kapacitet och för mig är han given vid gardering. 7 Kick Off Classic spelad till 0 % har jag fått känsla för och dessutom läst någonstans att han kan vinna loppet.

Trevlig helg!

// Emelie

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är från Solänget vi hämtar torsdagens lunch-V4 och i avslutningen kan det bli en kul duell!V4-1 Det är dags för karriärens femte start för 7 ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips