V75 Bjerke 10/9 2017

V75 på Bjerke med Norskt Travderby som höjdpunkten.

Min första spik blir i avdelning fyra Vainqueur R.P. som är en riktigt bra häst. Startsnabb men kan bli lite utmanad av 4 Black Talisman som kanske är snabbare ut men oavsett så sitter Vainqueur R.P. bra till från sitt utgångsläge och är helt klart bästa hästen kapacitetsmässigt.  

Andra spiken finns i avdelning sju 4 Ferrari B.R. Behöver ingen närmare förklaring till varför det blir spik på den. Kan vara världens bästa fyraåring och har laddat till detta Travderby och vinner nog ganska lätt även om  det känns som Norge har en riktigt bra årskull detta trav år. 

Tänker gå kort i dom två stora kallblodsloppen först i Norsk travkriterium då jag tror det står mellan 2 och 3 där egentligen ingen har visat direkt jätteosäkra tendenser och då borde det räcka med dessa två. Sen tar jag bara tre hästar i Norskt kallblodsderby och normalt sett så kommer det stå mellan dessa tre. Tycker att Järvsö Pegasus är lite stor favorit där Garlie Moe Garlin är given och minst lika bra kapacitet ett litet fynd till 17%. 

Missa inte att säkra din andel https://tillsammans.atg.se/inb...

Lycka till!

// Emelie

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Toppsport på Solvalla med finaler och Solvalla Grand Prix som bjuder på flera av landets bästa fyraåringar. Bäddat för en lysande tävlingsdag på natio ... Läs travtips

Söndagens extraomgång på V75 håller helt klart bra klass. Avslutningen kan bjuda åter på en uppvisning. V75-1, Takter-trofén - 1 640 meter auto Cali ... Läs travtips