V75 Bergsåker 25 augusti 2018

V75 LÖRDAG!
Bergsåker 

Missa inte att säkra dig andel på 200kr/1000kr(som analysen bygger på) 

https://tillsammans.atg.se/inb...

Utöver dessa system finns även Emelies Utmaning för 55kr x25  samt Emelies Jackpot för 450kr x25 som är oberoende av analysen. Systembeskrivning finns tillgänglig till varje spel.

V75-1
7 Laskari imponerade storligen i debuten för Nurmos. Han kan öppna ganska bra men kommer troligtvis inte till ledningen. 2 Smokey Herman och 3 Themla De Glatigne är snabba ut och jag tror att någon av ovannämnda duon kommer köras i spets och då blir Laskari sårbar och därav kommer jag gardera. Det är även första barfota vilket är ett frågetecken. Tänkbar skräll 9 Hecules T. med Kaj i sulkyn som kanske kan få loppet med lite flyt. Bra form och passar på distansen.

V75-2
Jag spikar 5 Månprinsen A.M. som har genomgående fin statistik. Statistiken visar också att "storfavoriter" väldigt ofta vinner såna här typ av lopp. Omgångens bästa vinstchans! Motbud är främst 1 Odin Tabac som är startsnabb och planen är att köra ledningen så länge lampan lyser. 

V75-3
Min förstahäst är 7 Nobel Amok som jag tror är hästen att slå från tät. Han visade fin form senast och har även sett mer stabil ut det sista. 8 Handsome Brad går ner i klass och räknas tidigt. Var ute i Jubileumspokalen senast där Makethemark vann före Milligan's School och Cyber Lane. 9 M.T. Joinville måste det snart släppa för och då har han minst lika bra kapacitet som Nobel Amok och Handsome Brad. Varnar för 1 Moni Viking som också var ute i Jubileumspokalen senast och gjorde det godkänt från ett svårt läge. Här har han ett perfekt smygläge och kanske kan överraska med lucka.

V75-4
Hög klass på loppet och lärlingar bäddar för högt tempo. 2 Uraia har matchat en såpass bra häst som Ranch Kelly i Finland nu på slutet och går man 1,09,9 så räcker man långt i ett sånt här gäng. 3 Windy Ammik gjorde en mer smakande comeback senast plockade ner I Love Paris från dödens men fick ge sig mot en smygkörd och har hon tagit det loppet rätt så kan hon vara än bättre till denna start. En som kan dra nytta av högt tempo i loppet är 8 Bula Bula Am som dom har siktat hit med jobbigt spår men kommer hon bara ner någonstans i andra spår så har hon kanonform och kommer vara med på målfotot.

V75-5
1 O'Man Flax har en bra spetschans och även vinstchans och blir min chansspik på "Emelies Jackpot" Men jag väljer ändå att gardera på med några motbud på systemet. 2 All Star svarade för en jättefin comeback senast efter ganska lång frånvaro. Utmanade Mister Niky in på mållinjen och intrycket var jättefint. Kan bli rygg ledaren igen och lucka så kommer han att utmana. 8 Logo Light har varit ute i tuffa V75 lopp och Bergh har bra stallform. Känslan är att Logo Light kommer hit med riktigt fin form.

V75-6
Min förstahäst är 12 Tesio mycket på den fina inställningen han visar. Björnstark och Robert Bergh styr nog på omgående fram till dödens eller får överta och körs i spets. 10 Uppohoppa är härdad mot tuffa hästar och man får nog säga att han kliver ner lite i klass. Klarar av distansen bra och Derbyfinalisten från förra året är första utmanaren. 2 Knifetown Winner är den hästen som tar spets och känslan är att han släpper om Tesio kommer fram och ställer frågan. Kan bli en överraskning från rygg ledaren för tempo kommer det nog bli på loppet så chansen kommer han säkert att få.

V75-7
Jag väljer att luta mig mot världsstjärnan 8 Readly Express som har genomgående fin statistik och gör allting rätt. Ska man vara realistisk så är detta toppchans! MEN vill ändå nämna att på jackpot-systemet kommer han garderas upp av fem anledningar.
* Omgångens största favorit i en jackpot-omgång.
* Nurmos stallform börjar bli ett frågetecken för dagen.
* Jorma har bränt flertalet favoriter senaste dagarna.
* Spår åtta är minus för vinstchansen.
* Jag avskyr egentligen att avsluta med spik.

Lycka till!

// Emelie

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är från Solänget vi hämtar torsdagens lunch-V4 och i avslutningen kan det bli en kul duell!V4-1 Det är dags för karriärens femte start för 7 ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips