V75 Åby 13 oktober 2018

V75 Åby 
Start 16:20

Missa inte att säkra din andel på 200:-
(som analysen bygger på) https://tillsammans.atg.se/inb...

(Emelies Utmaning för 55:- kan skilja sig åt och just detta system kommer med två raka sjuor.)

Innan vi drar i gång så notera även att ATG valt att inte längre fondera pengar till mega jackpotten. Deras mål är redan uppnått och mer info kring detta finns att läsa här; https://www.atg.se/nyheter/892...

V75-1
Inleder omgången med en chansspik. 8 Velvet Gio har varit ute i mycket tuffare gäng än detta och klarar han av starten så är det toppchans! 

V75-2
4 Frances Yoda tar nog spets här och sen får vi se om hon släpper till någon. Det finns dubbla Open Stretch på Åby så hon räknas oavsett i segerstriden. 3 Garcon Above är också startsnabb och det kanske blir den som sitter i spets. Trivs bra i den positionen och körs säkert där. 11 O'Man Flax är bästa hästen och är given fast han har tufft utgångsläge. 9 Everest Sisu har tre raka vinster och har gjort det den tuffa vägen och kommer att utmana även här på V75. Tänkbart skrällbud 7 Mellby Entre som ska tävla barfota runt om för första gången i år. Tränaren säger att det är till en stor fördel. Se upp!

V75-3
Montèlopp på V75 är inte min melodi som tippare/spelare. Men det brukar löna sig att oftast gå på bästa ryttarinnan och inte haka upp sig för mycket bara för att det går ett Montélopp på V75. Spikar därför 5 Julio De Luxe med Sofia Adolfsson. 

V75-4
9 Global Raceway har fått två lopp i kroppen efter längre vila och detta är en häst med hög kapacitet. Bra kusk i Henriette Larsen. 2 Athos Race har absolut toppform och kanske kan få överta ledningen från 1 Smokey Herman och är med på linjen. Tänkbart skrällbud 10 Kabanoss som var väldigt bra i debuten för Daniel Redén. Galopperade kort efter start men tappade inget och rundade sedan hela fältet i tredjespår via 10 sista 800. Tränaren ligger dock lite lågt men känns ändå som han kan överraska vid minsta klaff. 4%!

V75-5
Ett ganska öppet lopp och varnar främst för 5 Kash Brodda som ska lättas i balansen, rycktussar samt jänkarvagn för första gången. Gör ett fällningsförsök på favoriten 2 Cash Crowe som är orutinerad och möter flera motståndare med bevisad toppform. 

V75-6
2 Kindy Cane låter det väldigt uppåt från stallet och Henna Halme är en bra kusk. 9 Park view blev het i ledningen sist och bakspår kanske passar hästen bättre. Hög kapacitet och given i striden. 3 Ramon Dekkers är hyperintressant från bra spår och är snabb ut. Kanske kan överraska! 

V75-7
Spikar 12 Readly Express som är omgångens bästa vinstchans/spik. Genomgående bra statistik 3/3 från bakspår och vunnit 7/7 över 2640m. Tror på tidig ledning - en position som resulterat i 11 segrar på 12 försök, förlusten kom på målfoto mot Propulsion. Det som är värt att notera är också att Goop spikar sig själv, så vi får väl lita på honom!

Lycka till
// Emelie

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är från Solänget vi hämtar torsdagens lunch-V4 och i avslutningen kan det bli en kul duell!V4-1 Det är dags för karriärens femte start för 7 ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips