V75 Åby 11 augusti 2018

V75 Åby
Start 16:20

Missa inte att säkra dig andel på 200kr/500kr (som analysen bygger på) 
https://tillsammans.atg.se/utl...
Emelies Utmaning  för 55kr är oberoende av analysen!

V75-1
Jag inleder första avdelningen med att strecka på lite. 4 Doctor Doxey Zenz är min klara förstahäst återigen. Senast vann han trots ett tufft upplägg utan att vara som bäst och kommer säkert att ha gått framåt med det loppet i kroppen. Kan öppna ganska bra men förmodligen blir det dödens. 2 Cobourg Hanover sitter förmodligen i spets efter 400-500m och är hästen att slå. Den som kan få loppet är 1 Roheryn som siktar på att få rygg ledaren och med Doctor Doxey Zenz i dödens på Cobourg Hanover så lär tempot hållas uppe. 

V75-2
8 Tim Frontline är min klara förstahäst spelad just nu till 8-9%. Hästen har tänt till i ny regi hos Linda Fyhr känslan är att han utvecklas stadigt och jag förväntar mig en bra insats igen. Eventuellt jänkarvagn. Men åttondespår är alltid tufft därav gardering. 4 Waikiki Silvio plockade ner 3 Karl Sjöhammar i förra starten efter en riktigt strong insats. Formtoppen har infunnit sig och han är en given utmanare även nu. 7 Bear Hope avgjorde enkelt efter fin resa senast på Åby och räknas tidigt. 

V75-3
Spikar 3 Perfect Spirit från Daniel Redéns stall som vunnit Kungapokalen och Sprintermästaren i år. Har genomgående bra statistik och detta ska vara toppchans! endast sjukdom/galopp emot. Omgångens bästa vinstchans! 

V75-4
3 Kindy Cane är min klara förstahäst har fyra raka vinster och loppets spetsfavorit. Men Veijo är för mig ingen toppkusk på V75. Inför starten på Åby blir det vanlig sulky och det kan nog vara en liten nackdel även fast Veijo säger något annat. 11 Absolut Gehör är en tuff utmanare till favoriten. Peter Untersteiner låter nöjd och hon är mer rutinerad än Kindy Cane och det kanske fäller avgörande. Vill även varna för 15 Ryssebo La Reine som varit etta eller två i sina åtta samtliga starter. Detta är en tuff märr som förvisso har ett tufft utgångsläge men hon klarar av att gå i spåren. Inför denna start barfota fram och med lite klaff kan hon dyka upp på målfotot. 

V75-5
Chansspikar 2 Don´t Mind Me med Örjan Kihlström som har bra form för dagen. Perfekta förutsättningar och ekipaget spårar nog runt om. Har tagit fyra av sina sex segrar från ledningen. 

V75-6
Min förstahäst är 2 UppoHoppa som fått ett perfekt utgångsläge och laddas för ledningen. 5 Victory Kåsgård har genomgående bra statistik och räknas tidigt. 7 Masterglide trivs på Åby och ska nog inte nonchaleras helt. 9 Flash Hammering har visat fina resurser och med klaff på loppet så är även han segeraktuell. 

V75-7
Dagens höjdpunkt Åbys Stora Pris med 2 miljoner kronor i första pris. I första anblick står väl loppet mellan två hästar 1 Propulsion och 4 Readly Express. Jag rankar nog 4 Readly Express som klar förstahäst på tidigare meriter. Men är det något jag lärt mig så kan verkligen allting hända i trav när man minst anar det speciellt i lopp med fina prispengar. Leker med tanken utrustningsfel, omstart, galopp, spänningar i luften, adrenalinpåslag, duell mellan två hästar? två heta Kolgjini som gärna vill köra för vinst och dubbla Open Stretch. Minns ni när Nuncio fick galopp på Åby i Olympiatravet förra året med första pris 1.5 miljoner kronor spelad till 67%. Det var nog många som stod där helt förvånade just då. Hur kunde Nuncio få galopp?. Detta är bara ett exempel så ni ska förstå lite vad jag syftar på. Och i en jackpot-omgång känns det extra lockande att göra ett fällningsförsök på systemet just här även om det kan vara lite väl överanalyserat. Men majoriteten sitter med spik eller lås på duellen mellan Propulsion och Readly Express.


Stort Lycka till!

/ Emelie

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är en tämligen öppen lunchomgång på Mantorpstravet denna torsdag. Spiken faller in på en som lyckligtvis agerar livvakt åt systemet! V4-1 Med ... Läs travtips

Norrländska banorna fortsätter med tema "midnattstrav" när torsdagens V64 inleds klockan 21:06 med Midnight Race!Jag drar in tre(!) spikar och ... Läs travtips

Dannero kör verkligen midnattstrav med Dagens Dubbel som startar 22.31 och V64 startar 21:06. Det är roliga tävlingen och det kan vara en härlig ... Läs travtips

Innan alla börjar dansa runt Midsommarstången ska det avverkas en V64:a!V64-3 Omgångens jättefavorit ska ses med mycket god segerchans Öystein ... Läs travtips

Traditioner står sig starka och som alltid är det Kalmar som arrangerar V75 under Midsommarhelgen!Notera att omgången körs på söndagen.V75-1 9 Rossi ... Läs travtips

V75 Som vanligt tar vi oss till Kalmar efter lite midsommarfirande så det är alltså V75 på Söndag denna gång. Efter många favoriter senast så har ... Läs travtips