13/9 V86 Solvalla/Jägersro 2017

V86 Solvalla/Jägersro

Mina spikar denna vecka blir i avdelning ett 4 Victory Kåsgård som är en riktig tuffing och lyckas han kliva iväg i starten så slutar han nästan alltid i segerstriden. Möter hästar han normalt besegrar och jag tycker det är en vettig spik att öppna med sitter den så har vi försprång. Jag går i mot mina principer med voltstarten och hoppas på turen nu. 

Min andra spik är en liten mer chansning men det låter väldigt intressant med barfota runt om på  Fidagu U.R. i avdelning tre. Är startsnabb och kommer få ett bra lopp här. Fidagu U.R känns som en tuffare häst och Christoffer kör offensivt och jag tror att bästa hästen vinner.

Jag väljer att gardera Swish Lane med motivering att hon har sköra framknän och blir det dåligt väder så ökar det risken för galopp precis som förra gången när jag spikade henne. Nu är hon dessutom spelad till 70 %. 

Missa inte att säkra din andel 125kr 1/25 https://tillsammans.atg.se/inb...

Idag ska vi försöka gå mot de större pengarna och då måste man inleda lite tufft också.
Hoppas på turen i de fyra första avdelningarna sedan ligger vi bra till.

// Emelie

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Toppsport på Solvalla med finaler och Solvalla Grand Prix som bjuder på flera av landets bästa fyraåringar. Bäddat för en lysande tävlingsdag på natio ... Läs travtips

Söndagens extraomgång på V75 håller helt klart bra klass. Avslutningen kan bjuda åter på en uppvisning. V75-1, Takter-trofén - 1 640 meter auto Cali ... Läs travtips