Tidiga tankar inför Jackpot omgången från Solänget!

Dags för V75 igen där Solänget står som värd och en Jackpot på 46 miljoner. Här gör mitt system Davids Platinum debut och som kommer gå för Jackpotten. Här sparas inga växlar! 

V75-1 

Nordgubbens Minne och kallblod inleder omgången på Solänget över 2640 meter autostart. Svenske Mästaren 6 Månlykke A.M behöver ingen större presentation. Han räknas som en av världens bästa kallblod. Han är stark, snabb och en jäkla vinnarskalle. Alla kommer nog spika honom i inledningen på V75. Men inte jag på jakt efter större utdelning. Det kan vara så lätt att han släpps till ledningen här och det blir inget tempo då kan han vara klar. Men detta är inte hans viktigaste lopp. Det stora målet Melander har är Jakob Meyers på Bjerke i mitten av november, därför vill man att han ska ha två lopp i kroppen innan det. Har ju haft lite uppehåll inför det här så jag tror inte formen är hundra procentig. Därför garderar jag. 8 Tangen Haap åkte dit lite snöpligt senast, kanske för han togs upp i sista sväng. Här tror jag han tar ledningen och kan välja om han körs där eller släpper till Månlykke A.M. I vilket fall som helst så lär han få chansen. Toppform har han. 4 B.W.Rune tufft körd i SM näst senast och blev femma. Har annars bra styrka och passar på dagens distans. Nu blir det barfota runt om. 

Skrällbud 

7 Grisle Odin G.L är ett löfte som vunnit 17 segrar på 22 starter. Gynnas av lång distans och kan komma in i matchen om 6 och 8 kör mot varandra. 

V75-2 

Klass 1 över 2140 meter volt. 7 Santos De Castella har ett ypperligt läge här för spets och slut. Vann lätt senast från ledningen i klass II med lite sparat. Örjan upp i vagnen försämrar inte chanserna. 6 Money Smile höll godkänt från svårt läge senast. Har varit rejäl vid segrarna och ska inte nonchaleras här. Svårbedömd med startsnabbheten här men jag tror Stefan hittar fin position med honom. 4 G.K Justus blev generad till galopp senast. Han är V75 härdad och formen är bättre än vad man tror. Klarar Rikard N Skoglund få han i trav från fjärdespåret så lär han vara med i segerstriden. 1 O.K Nalan segervan herre som har vunnit hälften av sina 24 starter. Kommer få ett fint rygglopp på favoriten här och kan slå till om han kommer loss. 

Skrällbud 

5 Juliana Rags fullföljde bra efter optimal resa senast. Har varit riktigt bra vid segrarna i Norge. Tycker hon möter lättare motstånd än senast och får inte glömmas här. 

V75-3 

Silverörnen Guldivisionen och 1 Seismic Wave lär bli hårt streckad här och många spikar. Men inte jag. Är inte riktigt min spelstil att spika två megafavoriter i en Jackpot omgång. Visst han vann lekande lätt senast och såg fin ut mot lättare motstånd. Det kan vara så lätt att det blir spets och slut här. Men jag tror vissa vill ändå tävla här och sätta honom på plats. En är 5 Milligan’s School som gjorde några helt heroiska lopp i somras. Har varit lite sämre på slutet men jag tror inte man ger sig här utan en strid. 2 Mindyourvalue W.F vann lekande lätt i lördags Monte-SM. Täta starter kan vara formhöjande och får inte glömmas här.

Skrällbud 

7 Global Adventure såg lysande ut senast vid segern. Skulle han ha flyt med positionerna härifrån och spara speeden så lär han avsluta fort här. Barfota runt om nu och jänkarvagnen åker på. 

V75-4 

Säterbest Minne för kallblod 2140 meter volt. 6 Tekno Lynet är en fartfylld häst som börjat fungera igen och blir bara bättre och bättre. Stod för en heroisk insats senast och kan vara bäst igen. Kommer han till ledningen här så kan han bli svårfångad. 4 Tinder Lars är en riktig vinnartyp som vann från dödens senast på en fin tid. Insatsen var skarp och formen ser ut att vara på topp. Enda frågetecknet för min del är distansen för han har varit bäst på 1640 meter. 9 Källsjöviking har visat riktigt fin form på sistone. Blev slagen på open stretch senast snöpligt av en smygkörd. Stark och rejäl häst som tål grovjobb och står bra inne i loppet och ska passas tidigt här. 13 Mjölner Spik vann från dödens senast och gjorde ett starkt lopp. Skulle han få fina ryggar att följa på slutvarvet här så tror jag han är med i segerstriden. Jag tror inte man gör den långa resan förgäves här. Örjan upp i vagnen är plusfaktor. 

Skrällbud 

1 Gulli Frodo har fått ett bra läge här och kan få loppet i halsen. Skulle favoriterna ha en sämre dag så kan han slå till. Barfota fram nu och eventuellt rycktussar. Intressant! 

V75-5 

Klass II och här streckar jag på. 9 Mr Carioca är en rejäl typ som ståtar med två raka. Hästen är under fin utveckling och har fått ett bra läge för ett smyglopp. 5 B.Sacamano var hårt betrodd senast men kom inte in i loppet. Avslutningen var det inget fel på. Formen är det inget fel på och kommer få en fin position härifrån. Ett het segerbud om det löser sig bättre än senast. 6 Bowling Orlando går bra mest varje gång. Vann lätt senast med sparat över mållinjen och han räds inte dagens distans. Skulle han hitta till ledningen här så kan han bli svårslagen. Wäjersten har toppform på stallet glöm inte det. 3 Mindyourvoice W.F är en stark märr som är under utveckling. Hon är snabb ut och jag tror Mika Forss lär köra i ledningen med henne. Får inte nonchaleras här fast hon står lite hårt inne. 

Skrällbud 

11 Gonzo har riktigt fin form. Gick en vass repa senast och har en vass långspeed. Skulle det bli överpace här så kommer han långt ut i banan. Mats E Djuse har skrällt för. 

V75-6 

Ett stolopp och här kommer min första spik i omgången. 11 Zante Grif är min vinnare. Hon kördes avvaktande senast och gick i mål med allting sparat senast. Hon lär köras på chans härifrån igen men denna gången tror jag hon får chansen att visa hur bra hon är och lär blåsa ner hela fältet. För den här märren kan verkligen röra på sig. Nu blir det barfota runt om och det är bara plus. Hon står även bra inne här och jag har svårt att se henne torska. 24% smakar mumma. 

Skrällbud 

15 Racing Brodda är väl inte riktigt en skräll men det är den största hotet jag ser mot min spik. Formen är det inget fel på iallafall. 

V75-7 

Bronsdivisionen avslutar Jackpot omgången och jag spikar 7 Gooner här. Kommer vara en svettig kväll om man har alla rätt inför de två avslutande avdelningarna och sitta med två spikar. Men det här är en kanonhäst. Han vann lätt senast efter ett kortare uppehåll och intrycket var riktigt fint. Det loppet har fört honom ytterligare framåt och han lär vara ännu bättre nu. Han är startsnabb men jag tror inte man får ledningen utan det luktar dödens lång väg på 4 Cash Cowboy. Jag tror det kvittar eftersom jag är inne på att han krossar dom den tunga vägen. Nu blir det maxat i utrustningsväg med barfota runt om, halvstängt huvudlag och rycktussar. Låter påställt enligt mig! Daniel Wäjersten har siktat hit också. 

Skrällbud 

11 Leave Your Sox On har en fin rad och övertygade senast vid segern. Skulle det bli överpace här så lär han sluta i segerstriden igen. 

  • Detta var lite tidiga tankar inför V75 från Solänget. Min andel Davids Platinum gör debut här och vi går för Jackpotten. Jag hoppas ni är med mig så vi kan få ett slagkraftigt system. Mot miljonerna gott folk. 

Ha en trevlig helg och så ses vi i vinnarcirkeln! 

/David

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips