• Hem
 • David Dabeskovic
 • V75 tips med ideér inför V75-omgången på Örebro » Lördag 22 oktober 2021

V75 tips med ideér inför V75-omgången på Örebro » Lördag 22 oktober 2021

Det är dags för V75 igen och denna gång är det Örebrotravet som är värd för omgången. Trots att det är en ''klar'' spik i första avdelningen tycker jag att den är lite lurig, och har därför valt att gå emot lite andra större favoriter. Jag gör mina två andelar till helgen som vanligt, och dessa finns att köpa här om man vill. 


💣 Omgångens bombspik

 • Admiral As 


💰 Omgångens två bästa skrällbud 

 • Izor Sisu 
 • Nina Ginto

Analys: 

 • V75-1 

Silverdivisionen inleder V75:an och här hittar jag omgångens spik. 11 Admiral As galopperade när han skulle flyttas ut i lågt tempo senast. Tror det var mer ett olycksfall i arbetet. Han tåler inte tas i för hårt helt enkelt och det tror jag Örjan är fullt medveten om nu. Ser det bara som en fördel med ett bakspår för hans del. Härifrån kan Örjan ta det lite lugnare från start med honom för att sedan avancera och ta dödspositionen med honom om han inte blir släppt till ledningen. För jag tror dagens motståndare vet vilken fartmonster det här är. Vem vill svara honom? Tycker faktiskt att denna Silverdivision ser lättare ut motståndsmässigt än vad han brukar möta. Här tar Kihlström revansch med den här kapable kusen! 

Rank: 11-3-2-10-8-12-7-5-4-1-9-6 

 • V75-2  

Dags för klass II och ett öppet lopp där jag streckar på. 6 Fighter Simoni kommer med tre raka segrar. Hann dit senast via en visslande spurt. Snabb ut och har en vass startkusk i Carl Johan Jepson. Lär bita ifrån sig bra i ledningen. 7 Prosecco gör jämna och bra prestationer varje gång. Rejäl spurt senast bakom omöjlige Run To You. Skulle han hinna före nummer 6 här och ta sig till ledningen då kan han bli svårfångad. 3 Majestic Up har fyra raka V75-starter och är härdad i klassen. Han har agerat lite ojämnt men har bra kapacitet för klassen. Har fått ett bra läge här på väldigt länge och det tror jag Mats E Djuse kan utnyttja vid överpace. 10 Izor Sisu blir omgångens skrällbud för mig. Han lär stiga i procent tills på lördag. Själv hoppas jag att han inte gör det och att spelarna har tappat honom. Det här är en riktig kapabel häst som avgjorde i ett nafs näst senast vid segern på 13-tid! Här kan han få ett perfekt lopp i ryggar och då lär han flyga lågt över upploppet. 

Rank: 6-7-3-10-2-8-9-11-4-1-5-12 

 • V75-3 

Guldivisionen och här går jag ut hårt med spik på 11 Milliondollarrhyme. Han var blek senast från ledningen och man har gått igenom hästen utan att hittat några fel. Alla kan ha en dålig dag. Han har ju gjort några ruggiga lopp innan så jag tror det bara var tillfälligt senast och formen är nog bra. Här tror jag han kommer gynnas av överpace då 2 Mellby Free och 3 Click Bait lär sätta färg på loppet. Det lär gynna min spik och alla vet vi hur snabbt han kan avsluta över ett upplopp. Som tredje rankad på strecken just nu är det ett fynd. Kör i tid Ulf Ohlsson!  

Rank: 11-3-2-5-9-7-4-6-1-10 

 • V75-4 

Dags för stona att göra upp och här tror på skräll och garderar rejält. 7 Platinum Tile har varit riktigt bra i Sofia Aronssons träning. I sin senaste seger så fick hon luckan i rätt tid och sköt till på ett vasst sätt. Skulle det lösa sig härifrån och hon hittar ut så är slutar hon i segerstriden igen. 11 Bon Bini fick ett lopp i kroppen efter liten paus senast och gick bra efter smygresa. Skulle hon få ett rygglopp in till sista sväng så kan hon vissla förbi alla. 10 Eight Hour har varit mycket bra vid segrarna. Sämre senast och varit struken efter. Men jag tror inte man hade gått ut här om inte formen är bra. Sylvass madam. 15 Nina Ginto har ett dåligt läge här men är stark och tål göra en hel del själv. Har gjort det bra från svåra lägen och är lite bortglömd här enligt mig. Formen är det inget fel på. Sen vill jag varna för en riktig smällkaramell. 2 Lovemelikeyoudo har suttit fast nu i de två senaste starterna med mycket sparade krafter. Kan få ett perfekt lopp vid sargen nu och får hon luckan i tid så är skrällen ett faktum. Se Upp! 

Rank: 7-11-10-15-2-12-9-14-6–5-4-1-3-8 

 • V75-5 

Carl-Erik Lindbloms lopp för ston och här nöjer jag mig med tre streck som jag tror vi kommer långt på. 4 Darah Bibo har ett fint läge här och jag tror hon sitter i ledningen efter ett tag. Hon är som allra effektivast då hon får löpa på i ledningen i en jänkarvagn och då är hon sannerligen inte lättpasserad. Fem gånger har hon gått i ledningen med jänkarvagnen på och hon vet ännu inte hur det känns att bli förbisprungen över upploppet. 11 Svecak Palema hon har imponerat i tre raka segrar i början hos Björn Goop innan det har blivit två galopper i rad. Senast höll hon bra från dödens utanpå Gardner Shaw och visade att formen sitter där fortsatt. Hon är stark och tuff av sig. Blir det överpace här så gynnas hon kraftigt. 9 Zante Grif trodde jag på en hel del senast. Men travet var allt annat än bra och det hela slutade med galopp på upploppet. Hon har skyhög kapacitet och är en sylvass avslutare. Perfekta ryggar här och kan hamna bra på det. 

Rank: 4-11-9-5-2-10-6-12-1-8-7-3 

 • V75-6 

Tid för bronsdivisionen och här streckar jag fem hästar. 12 Eros Zola kan vara ett alternativ till spik. Han har varit riktigt bra vid sex segrar i följd. Stark och tåler göra grovjobbet själv om det krävs. Jag tror han kan krossa dom den tunga vägen också. Inte fel att spika men jag jagar skräll. 4 Great Winner är gynnad av lång distans och var trea i liknande lopp näst senast. Bra läge här och klaffar det lite så tror jag han är med dom till slut. 3 Mister Donald höll på att vinna senast men hoppade 200 kvar senast med segerchans. Håller han sig i trav här så blir han att räkna med. Perfekt läge här och Björn Goop vinner alltid något lopp inom V75. Varför inte med den här kapabla krabbaten. 9 Condior har tänt till på alla cylindrar. Näst senast stod han för en stark prestation efter varit med i en tuff spetsstrid. Senast vid segern avslutade han vasst via open stretch och slog en så bra häst som Pere Ubu. Gillar dagens distans och får ett fint lopp härifrån. 5 Park View är kolossalt snabb ut och lär ta ledningen här. Lär släppa till någon av de mer betrodda och då kan han få ett perfekt rygglopp. Med lucka i tid så kan han städa av dessa. Tränaren Erik Killingmo är riktigt optimistisk här. 

Rank: 12-4-3-9-5-1-2-10-6-11-8 

 • V75-7 

Klass I avslutar den här omgången. 2 Hannibal Face var grymt bra senast och vann med krafter kvar. Känns som en häst som ska kunna klättra lite i klasserna. Jag tror inte det blir någon ledning här och han lär få göra grovjobbet. Det tåler han och är tidig här. 12 Vice Versa Diamant har imponerat enormt vid segrarna. Han har slutat galoppera och då visat skyhög kapacitet. Han klev undan från ledningen senast över kort distans med 10,6 sista 500 och även om spåret är iskallt så måste han räknas. 3 B.G.Pastor Jonte var hårt betrodd i debuten för Flemming Jensen men det hela slutade med galopp när han var på väg mot ledningen. Hästen är bra för klassen och har en fint läge. Inte favorit nu och folk glömmer honom här. Inte jag! 1 Master Sånna har gått bra hos Bergh. Rejäl vid segern näst senast och bra V75-tvåa senast bakom Devils Tongue. Inte omöjligt att han kan ta spets här och kan leda hela vägen. Tuta och kör Bergh! 4 Mateo De Reve har gjort det godkänt på V75. Testade monte senast men fungerade inte. Är snabb ut och lär hitta en fin position härifrån. Han är stark och jag tror dagens distans 1609 meter lär passa honom.  

Rank: 2-12-3-1-4-5-6-8-7-9-10-11 

 • Detta var lite tidiga tankar inför omgången. Mina andelar hittar ni nedanför och jag hoppas ni är med mig som alltid. Snart kommer det en storvinst och då ses vi i vinnarcirkeln. Stå inte utan en andel på lördag. 

Davids Platinum 400:-

Davids Panglapp 235:-Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
 • Världens största spelsajt
 • Egna fasta travodds
 • Bra välkomsterbjudande
 • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips