V86 Jackpot Solvalla 11/8 - tidiga tankar

  Helgens två V75 omgångar var snudd på katastrof för egen del. Det var länge sen jag var så fel ute på vinnarna. Mina vinnare kom tvåa i nästan varje lopp istället..

  Vi tar nya tag denna veckan och V86 som bjuder på jackpotmiljoner ser riktigt intressant ut. Solvalla står för ovalen och det är en riktigt rolig blandning av propositioner.

  Mina andelar till omgången:

  Missa inte heller att vi nu även öppnat ”Biffen o Bananen” även för V86. Andelen spelas tillsammans med Niklas Lindstedt och det blir alltid riktigt slagkraftiga system med chans till stora pengar.

  V86 - 1

  2140 meter voltstart.

  Spikförslaget:

  5 Champ Lane vann årsdebuten på ett övertygande sätt och det såg ut att finnas mycket kvar i tömmarna över mål. Loppet borde föra hästen framåt formmässigt och då det är anmält barfota runt om så tror nog stallet samma sak. Riktigt kapabel häst som klarar spåret. Körs nog ganska snart efter start fram mot ledningen och väl där blir man inte lätt att ta ner. Örjan som känner hästen hoppar upp bakom och det måste ändå ses som ett stort plus!

  Draget:

  6 Global Undecided är en häst jag gillar riktigt skarpt men som verkligen blandar och ger i sina prestationer. Kapacitetsmässigt står man riktigt högt i detta fältet men det kan ibland krångla lite. Spår 1 var inte jättebra med tanke på att man har startsnabba hästar utvändigt men hittar man bara ut i ett andra spår tycker jag man borde sluta långt fram. Har både styrka och snabbhet så det räcker och blir över.

  Skrällen:

  7 Remarkable Feet är förvånande nog spelad till väldigt låg procent här. Det ändrar sig till inlämning och kanske då inte längre kan räknas som skräll. Det är iallafall en ruskigt kapabel häst men som också kan blanda och ge i sina prestationer. Har en snabb inledning och spår 2 blev nog ganska bra. Westholm kan ladda iväg från start och borde ganska snart vara ikapp tätklungan. Klarar av att göra jobbet själv men en ryggresa skulle nog vara att föredra här. Har sedan en ruskig avslutning att skjuta till om läge ges.

  V86 - 2

  Treåringslopp ston över 2140 meter autostart.

  Spikförslaget:

  10 Felicia Zet gjorde en riktigt stark insats senast när man själv fick göra jobbet i dödens. Ville inte ge sig över upploppet utan knappade snarare in på ledaren men fick ändå se sig besegrad. Annat läge nu med bakspår och förhoppningsvis slipper man dödens. Tre raka andraplatser i karriären hittills och får man bara spara speeden så tror jag man kan ta första segern här.

  Draget:

  4 Dandruff har gått fina tider och gjort det på ett bra sätt mot tuffa hästar. Utgångsläget nu gör att jag tror man vill leta sig mot tät då man kan öppna. Väl i tät så kan man leda länge om det inte blir allt för mycket massage längsvägen.

  Skrällen:

  1 Mirci A’lir kan öppna snabbt bakom bilen och kommer säkerligen laddas från start. Därefter släpper man nog till någon som kommer ångande utvändigt och intar positionen i rygg på ledaren. Satt lite fast där senast men när man sent fick fritt bet det ganska bra. Kan överraska med en liknande resa och tidigare lucka här!

  V86 - 3

  Fyraåringslopp ston över 2140 meter autostart.

  Spikförslaget:

  3 Honfleur Mearas flög fram till ledningen näst senast och var sedan aldrig hotad. Senast blev det startgalopp. Jag hoppas och tror att man har koll på varför hon galopperade senast och att man kommer ladda igen. Bör då kunna ta ledningen relativt enkelt och därifrån skall hon sedan slås. Leder nog länge och skulle absolut kunna hålla undan mot övriga. Går dock upp rejält i klass här skall sägas.

  Draget:

  2 Habit Silvio har gjort två fina insatser i de två senaste loppen. Steg i rätt riktning och känslan är att hästens utvecklingskurva pekar rakt uppåt. Spår 2 blev nog perfekt då man inte öppnar jätteraskt bakom bilen. Har en vass avslutning så får man gå med i ryggar så kommer det bita bra över upploppet.

  Skrällen:

  9 Devs Dandelion har fina fartresurser och kommer med två bra prestationer i bagaget. Känslan är att formen är fin för dagen och här har man dragit ett fint smygläge. Lär få en behaglig resa i ryggar och när Mattias sedan rycker i högertöm så kommer det bita bra.

  V86 - 4

  Fyraåringslopp över 1640 meter autostart.

  Spikförslaget:

  6 Boston Wise L. går nästan alltid bra oavsett upplägg och oavsett distans även om känslan är att lång distans kanske är lite bättre. Kan öppna snabbt och borde sitta bra på det ganska omgående här. Van tufft motstånd och känslan är att man går ner lite i klass här. Formen känns på topp och segerchansen god.

  Draget:

  3 Capricornus kan öppna snabbt och lär laddas från start. Har nu fått två lopp i kroppen i Sverige och lyckas man få tag på ledningen så kan det räcka långt. Missgynnas lite av skorna men det kan ju ändras.. Utmanas främst av invändige Hector Sisu om ledningen och där kanske man är nöjd med ryggen?

  Skrällen:

  2 Take The Credit har inte visat något på svensk mark ännu men att det finns fartresurser i hästen råder det inga tvivel om. Redén brukar ju kunna trolla med hästar och när det lossnar för denna så kan det bli riktigt bra. Frågan är bara när det händer!

  V86 - 5

  Treåringslopp över 2140 meter autostart.

  Spikförslaget:

  7 White Walker drog visserligen ett spår lite för långt ut men skulle ändå kunna komma till spets. Visade prov på fin startsnabbhet senast och lär tryckas av från start igen. Hästen har aldrig förlorat på sina 4 starter i livet och frågan är om det inte blir ett staket direkt här. Bra chans ifall ledningen nås är det iallafall!

  Draget:

  10 Illuminati K.W. har jag fastnat lite för och detta är en för klassen bra häst. Krånglade i starten senast men kan nu ta en lugn start från bakspåret. Besitter fina fartresurser och skulle med lite klaff kunna fälla detta fältet.

  Skrällen:

  5 That’s So Clever såg inte som bäst ut senast men gångerna innan dess var han riktigt fin. Besitter fina fartresurser för klassen och har bästa biten tillslut. Behöver få loppet lite kört för sig men klaffar det så kan avslutningen sänka många.

  V86 - 6

  Fyraåringslopp över 2140 meter autostart.

  Spikförslaget:

  1 Double O.Steven som kan öppna snabbt har fått kämpa med lite sämre utgångslägen på slutet. Har ändå gjort det bra och lyckades vinna från spår 8 på Solvalla för två starter sedan. Spår 1 måste anses bra nu och det lär laddas av från start. Håller man upp täten så kan mycket vara vunnet, blir svårslagen från täten.

  Draget:

  4 Hannibal Face gick rekord senast efter lång vila och loppet har säkert tagit honom framåt. Styrkan är främsta vapnet så man behöver få lite tempo på loppet här för att verkligen ta sig in i matchen. Adielsson upp är helt klart intressant och lite för högt tempo på ledaren så kommer Hannibal Face runda många tillslut!

  Skrällen:

  5 Cavatappi besitter fin kapacitet men har ibland krånglat till det lite med aktionen. Håller man sig på bena och får åka med i lite ryggar så kan man absolut utmana om segern här.

  V86 - 7

  Diamantstoförsök och spårtrappa över 2140 meter autostart.

  Spikförslaget:

  3 Margareta Tooma ser ut att bli storfavorit här och visst har man högst segerchans i loppet, och skall man spika här så blir det henne. Inte så snabb från start men här tror jag Örjan försöker köra framåt ganska snart efter att körningarna upphört. Väl i ledningen kan man bli svår att plocka ner för övriga. Jag tycker dock att hon är lite för hårt spelad sett till vinstchans och rekommenderar därför gardering.

  Draget:

  11 Zante Grif fick visserligen ett tråkigt utgångsläge men detta är en häst som skall gå på rulla så det är inte jordens undergång. Erik behöver se till att man inte sitter för långt bak i kön inför slutsvängen och får man då fritt så har hästen en ruskig avslutning. Kommer fälla många och kan räcka hela vägen!

  Skrällen:

  Jag kommer som sagt gardera här och det ganska brett. Björn Goop har med 4 hästar till start här och samtliga får anses som skrällbud. 1 Mellby Happy, 8 Galant Sisu, 9 antar D’Erpion och 12 Beauty Wind som alla besitter lite olika egenskaper och gynnas på olika sätt. Jag kommer ta med samtliga. Måste jag peka ut någon före de andra så blir det 12 Beauty Wind som har både styrka och huvud att göra mycket jobb själv. Gynnas av högt tempo och har en fin avslutning.

  V86 - 8

  2640 meter autostart.

  Spikförslaget:

  2 Bugatti Miles får gälla som min första häst här. Hög kapacitet, stark, rejäl, trivs över distansen och drog dessutom ett kanonspår. Bästa biten brukar man ha tillslut så Örjan kan mest fokusera på att hitta rätt position inför slutrundan. Har dock varit ifrån ett tag och det saknas inte motbud skall sägas!

  Draget:

  1 Amalencius B.B. kan öppna och skulle med lite flyt kunna hålla upp ledningen. Gör man detta utan att ödsla allt för mycket krafter så kan man leda länge. Hästen är van att möta tufft motstånd och gillar den lite drygare distansen. Claes Sjöström som styr igen har styrt tre gånger tidigare, två av dem resulterade i vinst. Ett ekipage som verkar trivas tillsammans.

  Skrällen:

  5 Made Of Stars har vi jagat förut och vi släpper inte honom ännu. Ruskigt stark kuse som är distansgynnad här. Har dock varit ifrån ett tag men skorycket gör att jag tror Westholm tycker han är i ordning. Tål att göra jobbet själv men tar nog helst en rygg mot dessa lite bättre hästar. Kan sedan avsluta bra om läget ges.

  Detta var mina tankar inför onsdagens V86. Kommentera gärna vad ni tror och tycker.

  Mina andelar kan ni hitta längst upp på sidan eller HÄR

  Nu gungar vi in jackpot-åttan!

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube