Tankar inför V64 från Eskilstuna 15/12 » 15 feb. | Christian Sandholm…

Tankar inför V64 från Eskilstuna 15/12

Ny vecka, nya möjligheter brukar det låta och lite sanning ligger det väl i det. Denna vecka inleds med en rolig V64 omgång från Eskilstuna. Många spännande hästar kommer till start på Sundbyholmstravet denna måndag. En bana som bjuder på lite kortare upplopp och därför lägger jag lite mer fokus på de hästar jag tror sitter i främre träffen inför upploppet.

Mina andelar till omgången:

V64 - 1

1640 meter autostart.

3 startsnabba hästar i spåren 4,5 och 6 talar för en rivig inledning av V64. 3 Yoghurt Composite blandar och ger i sina prestationer och det var ett tag sedan man satte nosen först. Har dock varit nära ett par gånger på slutet och snart sitter den igen. 5 Maximus M.M. kommer från en okej insats i ledningen och lär siktas mot samma position igen. Kapacitet finns för att leda detta loppet runt om. 6 Riptide R.D. har varit ute mot några tuffa hästar och har hårdheten. Inte lika beroende av ledningen som de två förstnämnda utan kan även komma på rulle. Hade varit klar första häst för mig om man hade haft ett något lopp i kroppen.

9 Toreador som nu har fått ett lopp i kroppen gynnas om det blir körning här. Kan smyga med från bakspåret och avsluta rappt.

V64 - 2

P22-lopp över 1640 meter autostart.

5 Orlandina kan öppna hyggligt och bör finns i den främre träffen när hästarna når första sväng. Hittar Ohlsson en ryggresa någonstans där framme så ser jag det inte alls som omöjligt att man kan spurta ner övriga tillslut. En av många!

2 Candice Frontline som kan öppna är nog den troliga ledaren av loppet inledningsvis och då är frågan om man släpper. Väljer Mika Forss att sitta kvar i täten så skulle man med lite flyt kunna leda runt om. Hästen har hittills i karriären inte visat något extra men det kanske lossnar snart?

8 Garzon De Calamar lär nog Adielsson ladda vad det går med från spår 8. Öppnar snabbt och kommer nog med en fråga till ledande Candice Frontline efter ett tag. Får man överta så finns iallafall kapaciteten att leda fältet in i mål.

Ett ruskigt svårt lopp enligt mig och nästan alla har vinstchans. Lite rutin, få resultat och lite pengar är det som utmärker loppet och min rekommendation är därmed, ”Måla på!”.

V64 - 3

2640 meter voltstart.

Systemförslagets första spikförslag kommer här i den tredje avdelningen. 3 Yankee Blue som återkommer efter vila. Hästen är snabb ur volten och jag tror man tar ledningen trots spåret. Väl i ledning så är det nog runt om som gäller och även om det saknas lite i form så tror jag hästen som både är stark och snabb orkar hålla undan. 

Vill man börja gardera så tycker jag man måste plocka många för bakom favoriten är det jämnt. En man inte får missa är 4 Miss Maverick som nu bör vara framåt med två lopp i kroppen och har fart så det räcker.

V64 - 4

Stolopp över 2140 meter autostart.

4 Västerbo Vixen ser ut att bli storfavorit här i den fjärde avdelningen men det köper jag inte riktigt till nuvarande 70%. Hon såg visserligen fin ut senast när hon vann från rygg ledaren och även vid vinsten för tre starter sedan. Jag tycker dock att procentsatsen är alldeles för hög. Det finns stor risk för att hon kommer få dra tåget själv i ledningen här och den positionen har hon inte haft det senaste utan har vunnit från mysiga ryggresor.

3 Bearfire är ett tidigt motbud för mig. En hästen som har flera bra prestationer i raden och formen känns nära toppen. Serveras man en fin resa så kommer hästens spurt räcka långt i detta gäng.

1 Zola T.P. har gått framåt från start till start på slutet och blev fast med krafter kvar senast mot tufft motstånd. Lämpligare motstånd nu och med en fin avslutning att tillgå så kommer man sluta långt fram.

V64 - 5

Stolopp över 2140 meter voltstart.

6 Solkattens Jasmine kommer med några fina prestationer i raden och det känns som formen är där. Ledde länge näst senast och jag tror att man kommer göra ett allvarligt försök att leda runt om nu. Tidig på mina lappar.

7 Rose Stahl har nu fått två lopp i kroppen efter en längre vila. Formen bör så smått vara på väg tillbaka. Besitter fina farter för klassen när det fungerar. Springspåret här tror jag Mika Forss kommer utnyttja bra och då sitter man bra till tidigt.

Skrällen i loppet skulle kunna vara 11 Ashram som precis blev slagen i ett tuffare gäng senast. Har farten för att kunna vinna från tillägg men finns viljan?

V64 - 6

2140 meter autostart.

Systemförslagets andra spik kommer här i sista avdelningen. 1 Give Me Ten tror jag kommer leda detta från start till mål. I senaste starten fick man stryk på upploppet av 5 Young Da Vici men det finns två huvudsakliga orsaker till att jag tror det blir revansch. Spåret, denna gång behöver inte Give Me Ten ödsla några extra krafter på att runda sig till tät, utan nu kan man springa rakt fram hela vägen. Men viktigast, nu finns ingen Valley Brodde som sätter upp tempot utvändigt. Visst finns det några andra hästar som kan vinna detta också men jag kan inte se vem som skulle vilja trycka upp tempot utvändigt ledaren, och spikar därför ledaren till 35%.

Observera att detta är tidiga tankar som kan ändras ändra fram till spelstopp.

Nu gungar vi in en ny sexa. Välkomna!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen