Jackpot-tankar inför V86 - 30 miljoner skall fördelas

  Ingen lyckades med bedriften att sätta alla rätt förra veckan och därför får vi nu en saftig jackpot på drygt 30 miljoner i åtta rättspotten. För egen del såg det bra ut till en början men när skrällarna fortsatte rada upp sig så fick även mina system stå vid sidan av.

  Riktigt högt spelvärde denna onsdag alltså och även om det som vanligt ser klurigt ut med V86 så ser det överkomligt ut. Känslan är ändå att det räcker med att träffa åttan denna vecka för riktigt fina pengar.

  V86 - 1

  Jägersro, 1640 meter autostart.

  Trots att det är fördel ston och mitt spikförslag är hingst så står han nästan med mest pengar på sig i fältet. 7 Rackham trodde jag mycket på inför senast och det lät väldigt uppåt även från stallet men det blev en startgalopp. Otur i arbetet menar jag, annars hade man inte ställt upp direkt igen, redan efter en och en halv vecka. Motståndet nu känns lite enklare än sist men utgångsläget sämre, går kanske på ett ut? Hästen är dock inte beroende av ledningen utan går från alla positioner och med en fin startsnabbhet tror jag man hittar en bra sådan. Rundar sen samtliga genom sista sväng och korsar mållinjen först.

  6 Gina Mearas och 5 Sweetman är värsta motbuden och måste streckas vid gardering.

  V86 - 2

  Solvalla, 2140 meter voltstart.

  Inte direkt några segerstaplare som ställs ut i den andra avdelningen. 5 Apollo Creed som ändå har visat lite vinnarskalle får agera första streck även om jag vill gardera med några streck. Apollo Creed har blandat och gett i sina prestationer hittills. De dagar han har en bra dag springer han fina tider och visar fin inställning men ibland blir det lite trött och platt. Spår 3 på tillägg är såklart inte det bästa men då hästarna på framspår inte är av högsta kalibern så sitter man nog bra på det tidigt. Får kanske till och med överta?

  6 Knight Single har lyft sig lite på slutet igen efter en period med sämre prestationer. Spännande med Magnus Djuse upp denna gång.

  3 Xerxes Millpond har ännu inte vunnit än på sina 16 försök i livet. Är dock ofta med där framme och har slutat på pallen i en tredjedel av starterna. Besitter fina fartresurser för klassen och det är enligt undertecknad bara en tidsfråga innan första segern kommer. Det känns inte som en icke-vinnare utan hästen avslutar bra när han får marschorder. Kan få en fin smygresa via innerspåret här och det lilla fältet gynnar honom.

  V86 - 3

  Jägersro, Wången Cup - stolopp över 2140 meter autostart.

  Ungdomslopp och ni som följer mig vet vad som gäller då, gardering. Detta då dessa ungdomslopp tenderar att ha många vinnarskallar som vill mycket och det ofta körs därefter, med häst för det eller ej.

  1 Naama är en Josef Franzl häst som kommit till Lövgrens regi. Gjorde det bra i debuten och slutade trea efter en tuff resa i dödens. Spår 1 blev inte optimalt då hästen inte öppnar så snabbt och det kan lätt bli en fälla. Hittar dock Tyler bara ut i ett andraspår så besitter hon fin styrka och kan avsluta starkt. Vill nog ha en ryggresa denna gång och då tror jag man syns på målfotot.

  10 Precious Lane var ute i samma lopp som Naama sist och slutade tvåa. Hon kan avsluta riktigt vasst och fick spåret för en fin smygresa denna gång. Behöver lite tempo på tillställningen men blir det de, så är hon långt fram igen. Rosleff är dessutom en av de vassaste kuskarna i fältet vilket såklart är ett plus.

  4 Maroma Wibb är en tuffing som tål att göra jobb själv. Gick i dödens sist och kunde ändå avsluta bra till en tredjeplats. Går upp lite i klass här men från ett fint utgångsläge tycker jag hon skall räknas. Hon vinner inte detta från dödens men kan Christian Sejer (som jag tycker är en lovande kusk) ge henne en fin resa så slutar hon långt fram igen.

  6 Hi D. brakade till ledningen sist och ledde fältet runt om. Kan såklart upprepa det här. Spåret blev okej och det är inga jätteraketer invändigt så ledningen ligger inom räckhåll. Däremot är det ett kuskminus till denna start då duktige Gustav Johansson styrde hem segern senast. Tycker även motståndet hårdnar en aning.

  V86 - 4

  Solvalla, Guldklockan försökslopp över 2140 meter autostart.

  En tänkbar spik hittas i den fjärde avdelningen. 6 Smaragd Norrgård har förutom att man fått bästa kusken i fältet också dragit ett okej utgångsläge. Hon är riktigt snabb från start och härifrån lär det laddas vad som går mot spets. Når man dit bör det vara en bra chans att leda fältet runt om. Lövdahl är som sagt en duktig kusk och han vet hur man styr hem en häst från ledningen.

  11 Marcos Gallon besitter hög kapacitet och fina fartresurser för klassen. Har haft lite svårt att sätta nosen först på slutet men det handlar mest om tillfälligheter. Är nästan alltid med där framme och gör upp om det. Varit struken efter senast vilket såklart ger ett frågetecken men står allt bara rätt till så är man med i striden igen!

  5 Tottenham kan öppna även han och även om jag inte tror han kan utmana Smaragd Norrgård om täten så lär man hitta fram i en vettig position. Vill säkerligen undvika dödens och istället gå i ryggar. Lyckas Kim med det så är man inte borta här.

  V86 - 5

  Jägersro, treåringslopp för ston över 2140 meter autostart.

  Jämnt treåringslopp för ston med många som gör upp om det. En helgardering behöver inte alls vara fel och den är inte jättedyr med endast 8 hästar i fältet.

  3 Thai Brooklyn, som har gjort det mesta rätt hittills i karriären, kommer med en seger i norskt Travoaks i benen. Oaks vann hon i fin stil efter en stark spurt. Formen borde därmed fortsatt vara bra även om hon kanske siktades mot förra löpet. Öppnar inte så snabbt men avslutar desto bättre. Gynnas av det lilla fältet och om det blir tempo. Intressant start i Sverige igen här och räknas tidigt!

  4 Deborah S.H. fick äntligen vinna igen senast och som hon har förtjänat det. Tagit ett kliv framåt för varje start på slutet och missar nästintill aldrig pallen. Besitter fin styrka och gynnas likt Thai Brooklyn av det lilla fältet. Skulle det bli tempo på loppet så kommer hon avsluta riktigt vasst. Fredrik P är nog inte främmande för att testa dödens en bit heller ifall det skulle behövas.

  6 Good Vibes som kommer från unghästkungen Per Nordströms stall skall såklart också räknas tidigt. Hon kan öppna snabbt de dagar det stämmer och det är inte alls omöjligt att hon körs till spets. Det lär iallafall vara plan A trots spår lite långt ut. Når man spets så blir hon hästen att slå och det kan gå hela vägen!

  V86 - 6

  Solvalla, stolopp och spårtrappa över 2640 meter autostart.

  Smålurigt även i den sjätte avdelningen där ston skall göra upp om det över lång distans. Det brukar alltid bli lite speciellt kört när stona går ut över längre distanser och lägg där till att det är spårtrappa. Här garderar jag!

  10 Tilda Express går här ner lite i klass jämfört med hon mött på slutet. Hon har gjort det bra i flera tuffa årgångslopp och det får hon betala med ett bakspår här. Hon öppnar snabbt bakom bilen och får en okej startrygg att gå i så det behöver inte vara helt dåligt med spår 10. Över lång distans är det oftast inte lika utslagsgivande med spåret. Hon har gått bra över distansen tidigare så det hanterar hon och formen finns där. Tidigt streck i mina ögon.

  8 J.J.Another Vinn fick mardrömsspåret men det borde man nästan kunnat räkna ut. Hästen trivs annars som fisken i vattnet över lång distans och då hon får nyttja sin rejäla styrka. Hon lär köras offensivt härifrån och skulle kunna ta hem detta även från dödens på ren skalle ifall det klaffar lite.

  Ett roligt skrällstreck skulle kunna vara 4 Merci Bråten som kan öppna snabbt bakom bilen. Skulle kunna ta sig till tät med lite flyt och då är det inte självklart att Anders släpper. Oavsett är ledaren och rygg ledaren alltid intressant i dessa lopp och till låg procent måste jag ha med detta ekipage.

  V86 - 7

  Jägersro, 2140 meter voltstart.

  Lite skiktat lopp i mina ögon där ett tre-fyra hästar sticker ut kapacitetsmässigt och borde ha en bra chans att ta hem det.

  8 Quantum Roc kommer från en seger och känslan är att formen håller i sig. Kan öppna hyggligt och körs nog offensivt då hästarna känns överkomliga och hästen är stark. Kommer sitta långt fram i kön inför slutsvängen och då hästen har en bra avslutning så slutar man långt fram igen.

  12 Ornello håller jag som mer stark än snabb men trots det så kan han öppna raskt. Springspåret blev nästan perfekt här. Conrad lär köra rejält offensivt och framåt direkt från start. Det skulle inte förvåna mig om man får överta efter en bit. Sitter Ornello i ledningen efter 700-800 meter så tror jag han blir väldigt svårslagen. Det får såklart inte ha kostat för mycket men jag har svårt att se några från första volten svara ut någon längre tid.

  Jag väljer att krydda dessa två som lär bli betrodda med 10 Global Workaholic som Lövgren har låtit uppåt på en tid nu. Hästen besitter fina fartresurser för klassen men har svårt att vinna. Det borde snart sitta en etta i raden kan jag tycka och det skulle mycket väl kunna vara nu.

  En annan ”skrällkrydda” skulle kunna vara 13 Staro On The Rocks som gjort det bra hos Frode Hamre tidigare. Inte riktigt fått till det i Riordans regi ännu men kapacitet finns det i hästen så det räcker och blir över, och senaste starten var ändå ett fall framåt. Kan formen vara påväg tillbaka?

  V86 - 8

  Solvalla, klass 2 försök över 1640 meter autostart.

  Rolig avslutning på V86 med många fina hästar på väg framåt i karriären. Det skiljer lite i prestationerna från gång till gång vilket gör det lite klurigt.

  3 The Eagle fick ett bra startspår med tanke på att han inte är jättesnabb ut. Endast två invändiga konkurrenter gör att Goop borde hitta ner i ett andraspår omgående. Där kan Goop sen lägga upp loppet som han vill. Helst vill han nog köra sig till spets men om han får överta beror på vem som sitter där. Oavsett spets eller inte så tycker jag The Eagle skall ses med chans här. Trivs över distansen och farten som hästen visat hittills räcker väldigt långt.

  6 Rare Magic som kan öppna snabbt bakom bilen lär laddas vad som går från start av Adielsson. Har bra chans att nå spets och därifrån skall hästen slås. Jag tror inte Adielsson är sugen på att släppa till någon utan kör så länge lampan lyser i tät, och det borde räcka långt. Inte alls omöjligt att man leder detta från start till mål.

  9 Heaven Mearas vann senast från spets och formen verkar sitta där. Utgångsläget är ett annat denna gång men hon går bra även bakifrån så det skall inte vara några problem. Bakspår över kort distans är dock alltid ett minus och det behöver bli lite tempo för att hon skall bjudas in i matchen. Men klaffar det så är hon med i striden.


  Detta var lite tankar inför onsdagens stora jackpotomgång på V86. Jag gör som vanligt ett par försök själv för att greppa min bit av kakan så häng gärna på.

  Oavsett hur ni väljer att spela så önskar jag er lycka till med litet.

  Vi ses i vinnarcirkeln!
  Bästa spelbolaget för travodds

  LeoVegas

  • Schysst odds & travbonus
  • Freespins utan omsättningskrav
  • Prisbelönt mobilcasino
  • Helt krångelfritt
  • Dagliga jackpotts i casinot
  • Svårnavigerad hemsida på datorn
  • Aningen lågt bonuserbjudande
  Välkomstbonus
  1500 SEK gratisspel
  Till LeoVegas Ta del av bonus

  18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

  Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
  Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
  Leovegas startsida
  Leovegas sport
  Leovegas Trav

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

  Det här hittar du i LeoVegas recension:

  Läs hela recensionen
  Följ Travstugan på Youtube