V75 MED BJÖRNKOLLEN: Spikar mot favoriten!

Det finns flera spikförslag men knappast några säkra! 
Andel i Björnkollen hittar ni här!

🔨 SPIKEN

V75-1

1 Santos de Castella kan mycket väl vara spikförslag istället för 5 Born To Run. Born To Run var fantastisk senast och vann med Goop med mycket krafter kvar - men Santos de Castella från spets nu kommer Born To Run få kämpa.

Santos de Castella i spets säljer sig väldigt dyrt på snabb Solvalla-bana. Solklar förstahäst. Värst emot är Born To Run eller 7 Charliebrown Effe. 
Vid ytterligare är det 3 Under Armour

V75-3

4 Hail Mary är spikförslag och vann fint senat även fast det inte sa så mycket. Hårt betrodd igen men bättre läge än senast. Stor risk att 3 Click Bait spetsar men denne kommer inte svara... Hail Mary kommer sitta i ledningen och där kan inte 5 Brother Bill ta sig förbi sida vid sida.

7 Önas Prince är startsnabb men tar nog inte en längd där uteifrån.
Varningen är 9 Zaccaria Bar!

V75-5

2 Viva La Vida Face har tränats jättefint och gjort bra lopp på slutet. Han känns väldigt bra! Han är en häst som tål att gå i hårt tempo och är fysisk stark att klara av det.
Han kan leda det här väldigt länge!

10 Underbarosåfin gjorde bra spurt på Bergsåker och blir det så att två gasar är framme så gynnas de denna.

👌 GARDERINGSLOPPEN

V75-2

Detta står mellan de fyra innersta, 1 Babsans Bankir, 2 Fat Rabbit, 3 Global Crossover och 4 Roll Control.
Femtehästen är egna 6 Father Simon som tränar bra men har spår utvändigt om de betrodda. Det krävs lite tur...

Vid ytterligare är det 11 Uncle Silvio.

V75-4

Flera fina ston senast och den som var finast var 4 Queen Belina som vann utan att vara berörd. Rankad etta
Det är öppet Oaks och 1, 2, 3, 4, 5, 7 är de som främst ska streckas! Varningen är 10 Jewilla med spännande ändringen!

8 Beat It var mycket nära Olivia Coger senast men spår 8... 

V75-6

1 Bedazzled Sox är fjärde spikförslaget och nu ser det ut att han får ledningen. Ingen häst ser ut att vara så pass snabb ut att den kan snuva Bedazzled.
Han tar spets och sen finns där nog ingen som kan trycka på, på förhand. Det som kan göras är att Daniel Redén har flera inkvalade som kan göra jobbet.

Spikar man inte 1 ska 11 Xanthis Harvey med samt 3 Following. Pass upp även för 10 Monastery Boko som gjorde jättebra lopp senast och visar toppform!
Det som kan vara tufft för Bedazzled Sox är att det kan bli mycket positionsförändringar från övriga och det kan vara psykiskt jobbigt för ledaren som alltid då måste svara emot...!

5 Bengan med barfota bak kan ge bra effekt samt rycktussar  är varningen!

V75-7

Långlopp där 1 Laredo Boko kan leda länge. 3 High On Pepper var bra på Färjestad förra veckan - kan sitta i benen men är största utmananren.

11 King Cole såklart samt 13 Amalencius B.B. även fast han sett konstig ut på slutet. Fått lopp i kroppen och vässats inför det här från Nurmos!
varningen är 7 Starbec's A. To Z. som kan vara livsfarlig i spurten!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips