V75 MED BJÖRNKOLLEN: Spikar mot favoriten!

Det finns flera spikförslag men knappast några säkra! 
Andel i Björnkollen hittar ni här!

🔨 SPIKEN

V75-1

1 Santos de Castella kan mycket väl vara spikförslag istället för 5 Born To Run. Born To Run var fantastisk senast och vann med Goop med mycket krafter kvar - men Santos de Castella från spets nu kommer Born To Run få kämpa.

Santos de Castella i spets säljer sig väldigt dyrt på snabb Solvalla-bana. Solklar förstahäst. Värst emot är Born To Run eller 7 Charliebrown Effe. 
Vid ytterligare är det 3 Under Armour

V75-3

4 Hail Mary är spikförslag och vann fint senat även fast det inte sa så mycket. Hårt betrodd igen men bättre läge än senast. Stor risk att 3 Click Bait spetsar men denne kommer inte svara... Hail Mary kommer sitta i ledningen och där kan inte 5 Brother Bill ta sig förbi sida vid sida.

7 Önas Prince är startsnabb men tar nog inte en längd där uteifrån.
Varningen är 9 Zaccaria Bar!

V75-5

2 Viva La Vida Face har tränats jättefint och gjort bra lopp på slutet. Han känns väldigt bra! Han är en häst som tål att gå i hårt tempo och är fysisk stark att klara av det.
Han kan leda det här väldigt länge!

10 Underbarosåfin gjorde bra spurt på Bergsåker och blir det så att två gasar är framme så gynnas de denna.

👌 GARDERINGSLOPPEN

V75-2

Detta står mellan de fyra innersta, 1 Babsans Bankir, 2 Fat Rabbit, 3 Global Crossover och 4 Roll Control.
Femtehästen är egna 6 Father Simon som tränar bra men har spår utvändigt om de betrodda. Det krävs lite tur...

Vid ytterligare är det 11 Uncle Silvio.

V75-4

Flera fina ston senast och den som var finast var 4 Queen Belina som vann utan att vara berörd. Rankad etta
Det är öppet Oaks och 1, 2, 3, 4, 5, 7 är de som främst ska streckas! Varningen är 10 Jewilla med spännande ändringen!

8 Beat It var mycket nära Olivia Coger senast men spår 8... 

V75-6

1 Bedazzled Sox är fjärde spikförslaget och nu ser det ut att han får ledningen. Ingen häst ser ut att vara så pass snabb ut att den kan snuva Bedazzled.
Han tar spets och sen finns där nog ingen som kan trycka på, på förhand. Det som kan göras är att Daniel Redén har flera inkvalade som kan göra jobbet.

Spikar man inte 1 ska 11 Xanthis Harvey med samt 3 Following. Pass upp även för 10 Monastery Boko som gjorde jättebra lopp senast och visar toppform!
Det som kan vara tufft för Bedazzled Sox är att det kan bli mycket positionsförändringar från övriga och det kan vara psykiskt jobbigt för ledaren som alltid då måste svara emot...!

5 Bengan med barfota bak kan ge bra effekt samt rycktussar  är varningen!

V75-7

Långlopp där 1 Laredo Boko kan leda länge. 3 High On Pepper var bra på Färjestad förra veckan - kan sitta i benen men är största utmananren.

11 King Cole såklart samt 13 Amalencius B.B. även fast han sett konstig ut på slutet. Fått lopp i kroppen och vässats inför det här från Nurmos!
varningen är 7 Starbec's A. To Z. som kan vara livsfarlig i spurten!

Bästa spelbolaget för travodds

LeoVegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i LeoVegas recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips