V75 Björnkollen: Omgång med bra spikar!

V75 med fina Jämtlands Stora Pris som höjdpunkten. Björn Goop tycker omgången innehåller tre bra spikar den här gången!
Andelen kostar 100 kr - klicka här!

🔨 SPIKEN

V75-2

Här tror Goop att 3 L.Q.Widde vinner som är bra spikförslag! Han är oslagbar om han sköter sig och tar spets.

Ska man ta med fler är 8 Ulvsåsen, 5 Kalmar och kanske 14 B.W.Rune., Varningen är egna styrningen 9 Norrlands Scott som Björn Goop kört tidigare och satt fast med rubbet sparat senast!

V75-3

Det är svårt att gå emot 5 Born To Run. Värst emot är 3 Money Smile från läge, men normalt sett är Born To Run en bra spik. Rankar man loppet bakom är det närmast omöjligt. 
Det blir spik - jätteöppet bakom!

V75-4

Exakt samma sak som i V75-3 där 3 Bentley Gar är spikförslag och bakom är det oerhört öppet - så många ni har råd med... Varningen är 9 Caribbean Blue Ås från smygläget. 

👌 GARDERINGSLOPPEN

V75-1

Vill ha med en hel del i första avdelningen, där det främst är de med bra spåren som är segeraktuella. 

1 Even's Cool Boy, 3 Global Bookmaker, 5 Amornro Roc, 7 Gardner Shaw och vasst avslutande 10 Swagger! Varningen är 6 Hector Sisu!

V75-5

Nästan alla krävs här om man streckar på.

1 Global Crusader, 5 Starstrucked (egna styrningen), 6 Firefoot, 9 Mercenary, 10 Young Danne och 11 Timo Jutila är de mest segeraktuella. Varningen i loppet är 2 Mafioso Lynx med barfota runt om från bra läge!

V75-6

1 Click Bait gjorde det bra i Elitloppet och kan leda runt om. 3 Gareth Boko har haft lite otur i sina spår på slutet och stå rlite på tur på bra prestation här.
7 Mister Hercules
har varit lysande och 10 Vernissage Grif kan jättemycket om han fungerar. 3 Milligan's School och 8 Selected News (egna styrningen) är varningarna. 

V75-7

2 Parker, 3 L.L.Royal, 4 Abbys Wise As och 6 Devils Tongue gör upp om det och varningen är 9 Santos de Castella om han får rätta draget härifrån!

Bästa spelbolaget för travodds

LeoVegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i LeoVegas recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips