V75 Björnkollen: Kör bästa spiken!

Björn Goop är i ordning med sin koll inför V75 på Jägersro!
Andel i Björnkollen hittar ni här!

🔨 SPIKEN

V75-2

Här kör Goop 9 Grisle Odin G.L. som han väljer att spika som är bästa chansen för Goop och bästa spiken!
Det som han ställer emot är 20 meter sämre mot 2 Gorm och noterbart är att Ulf Ohlsson valde att köra Gorm istället för Grisle Odin G.L. - möjligen har Gorm perfekt propp här!? Trots det är Grisle Odin G.L. ändå Goops bästa chans och spikförslag.

V75-6

6 Global Crusader är stor tung favorit som även Goop väljer att spika.
Gått perfekt och distansen är inga problem med springspår dessutom. 5 Ruger är en väldigt bra häst men ojämn. Får han ledningen är han imponerande men får han inte det krånglar det. 

I och med spårlotten så spikas Global Crusader.

👌 GARDERINGSLOPPEN

V75-1

3 Hannibal Face är mest betrodd på förhand och absolut är han oerhört kapabel med bra utgångsläge och bra kusk. Förutsättningar är rätt men det ser ut att kunna bli körning från början - plockar med fler!

2 Final Whistle är inte förstastreck men läget och gått ganska bra, 4 No Doubt intressant med bra form, 6 Kimi di Quattro, 7 Trumpie och 9 Castor The Star.

V75-3

6 Global Badman galopperade omotiverat senast och det är ett varningstecken, men normalt en kanonbra spik och när några av de andra inte kan svara ut 4 Chapuy som sedan släpper till Global Badman. 

Tycker man varningstecknet är befogat är det 9 Missle Hill och 10 Hazard Boko som ska räknas tidigt.

V75-4

Många duktiga lärlingar och här krävs det flera streck för att känna sig säker!

V75-5

Här står det normalt mellan 3 Drill och 8 Por Una Cabeza. Sistnämnde är det intressant med Örjan Kihlström upp och hästen är aviserad att gå barfota runt om. Gynnas av strykning och nere på sjundespår nu! 

5 Velocious Crowd One vann bra från spets senast men kan inte överrumpla här. Har bra form och han ska rankas tredje-fjärdehäst.

V75-7

Sparat streck till slutet och här ska fyra med!
3 Bugatti Miles, 4 L.L.Royal
och 6 Amalencius B.B. men väljer även ta med 2 Immanuel K. som är en bra häst och kan tycka att Daniel Wäjersten från spår 2 bakom bilen över lång distans är tillräckligt bra häst att utmana

7 Beatuy Wind har dragit nitlotten mot tuffa hingstar så det är svårt här...

Bästa spelbolaget för travodds

LeoVegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i LeoVegas recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips