V75 Björnkollen: Kall favorit ska försöka fällas!

Intressant med betrodda hästar och några som ska försöka fällas, bland annat i V75-2! Andel i Björnkollen hittar ni här!

🔨 SPIKEN

V75-6

2 Condior såg jättefin ut senast och vann enkelt. Han är startsnabb över kort distans och det är inte så tufft motstånd heller - spik!

V75-7

Andra spiken är 5 Hannibal Face som blev fast senast och hade inte flytet. Han är otroligt bra häst och möter inte alls lika tufft motstånd.

4 Beethoven fick det inte att stämma i utrustningen senast. Vill se han fungerar och gör ett bra lopp och skulle förvåna om han utmanar Hannibal Face.

👌 GARDERINGSLOPPEN

V75-1

6 Gordini Brick är hårt betrodd och det är befogat. Hästen är bra men det finns bra motståndare som haft lite otur och som är bra på distansen, bland annat 2 Maestro Zon och 7 Max Håleryd!

11 Mysterious Lucifer är även intressant!

V75-2

12 Grisle Odin G.L. är favorit och ska vara det med. Han står med 40 meters tillägg mot ett par som tjänat bra med pengar och en del som tål att gå i andraspår!

3 Soldhöjdens Drake och 6 Tekno Jerven har fartresurser och det kan vara värt att fälla kallblodsfavoriten!

V75-3

1 Titania Hills känns bra men möter 3 Global Dancer och 5 Carbonfiber. Tycker Global DAncer är bra men blir hårt streckad - här ska man gardera!
Carbonfiber har styrkan att kunna utmana.
Titania Hills är värd att plocka med liksom kapabla 11 Ninepoints Birdie.

V75-4

Absolut svåraste loppet i omgången och här ska garderas på med en hel del hästar!
4 Somethingroyal
känns jättefin. Lurigt med fjärdespår men hon kommer klara det! Bästa chansen från stall Goop!

V75-5

2 Working Class Hero kanske bara spetsar och vinner men det är lägsta klassen och 4 Drizzle är fin och likaså 6 Kratos di Quattro.

Bästa spelbolaget för travodds

LeoVegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i LeoVegas recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips