V75 Björnkollen: Hoppas på storseger!

Jubileumspokalen-kvällen är här och Björn Goop är högaktuell med San Moteur!
Hans Björnkollen är ute med tankarna.

Andelen kostar 100 kronor - häng med!

🔨 SPIKEN

V75-5

2 Bentley Gar och 7 Margareta Tooma är de som höjer sig givetvis, men här spikas det på förstnämnda!

Bentley Gar är mest gynnad av distansen. Visat extremt hög kapacitet och skulle hon svara ut Margareta Tooma så tror Goop inte hon förlorar.

V75-6

Inte nöjd med bakspåret för 10 San Moteur även fast han inte är startsnabb. Tagit förra loppet på ett bra sätt och allt verkar bra. Stor sannolikhet blir det med skorna på fram som han brukar.

Allt verkar väldigt bra och Björn Goop spikar honom. Han vet hur bra han kan springa och det handlar om att ta sig iväg felfritt och sen göra sitt ruggiga lopp.

Motståndet är bra och 3 Global Badman visade fin form senast - men den som är främsta motståndaren är 4 Mister Hercules som har fartresurser och går väldigt bra i ledningen. 
Rankar loppet 10-4-9-3-1.

👌 GARDERINGSLOPPEN

V75-1

Brukar vara treåringarna som vinner det här. 3 Destino D.J. är tidig och 1 Strängnäs Palema kan få loppet från vinnarhållet

7 Crak di Girifalco är mest intressant på tillägget.

V75-2

Mycket svårt lopp med självklara strecken 10 Ivanka Amok och 11 Tipsy Bartender men även främst 1 Passion Tile, 2 Karisma Boko, 4 Eowyn och 8 Calypso degli Dei.

V75-3

2 Heliade du Goutier är väldigt bra och vann fantastiskt fint på elitloppshelgen. Kommer leda det här väldigt länge och var länge tanken att spikas!

3 Honey Mearas och 9 Sayonara är värst emot.

V75-4

Allra främst 5 Likeboss, 7 Red Rum och 9 Cinderella Jet där sistnämnda är riktigt vass om hon håller sig på benen!

V75-7

Långlopp som avslutar och de mest intressanta står på start!

Många har ändrat lite i balanserna och det är väldigt intressant. 1 Bitcoind' Arc är bra, 2 Kainai Goj har visat bra form och denna ska nu gå barfota runt om. 3 King Cole och 4 Versace Face ska även med.

Från 20 är det 9 Viking Brodde som ska ta med och 11 Global Adventure från tillägget längst bak är de som räknas!

Bästa spelbolaget för travodds

LeoVegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i LeoVegas recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips