V75 Björnkollen: Hoppas på storseger!

Jubileumspokalen-kvällen är här och Björn Goop är högaktuell med San Moteur!
Hans Björnkollen är ute med tankarna.

Andelen kostar 100 kronor - häng med!

🔨 SPIKEN

V75-5

2 Bentley Gar och 7 Margareta Tooma är de som höjer sig givetvis, men här spikas det på förstnämnda!

Bentley Gar är mest gynnad av distansen. Visat extremt hög kapacitet och skulle hon svara ut Margareta Tooma så tror Goop inte hon förlorar.

V75-6

Inte nöjd med bakspåret för 10 San Moteur även fast han inte är startsnabb. Tagit förra loppet på ett bra sätt och allt verkar bra. Stor sannolikhet blir det med skorna på fram som han brukar.

Allt verkar väldigt bra och Björn Goop spikar honom. Han vet hur bra han kan springa och det handlar om att ta sig iväg felfritt och sen göra sitt ruggiga lopp.

Motståndet är bra och 3 Global Badman visade fin form senast - men den som är främsta motståndaren är 4 Mister Hercules som har fartresurser och går väldigt bra i ledningen. 
Rankar loppet 10-4-9-3-1.

👌 GARDERINGSLOPPEN

V75-1

Brukar vara treåringarna som vinner det här. 3 Destino D.J. är tidig och 1 Strängnäs Palema kan få loppet från vinnarhållet

7 Crak di Girifalco är mest intressant på tillägget.

V75-2

Mycket svårt lopp med självklara strecken 10 Ivanka Amok och 11 Tipsy Bartender men även främst 1 Passion Tile, 2 Karisma Boko, 4 Eowyn och 8 Calypso degli Dei.

V75-3

2 Heliade du Goutier är väldigt bra och vann fantastiskt fint på elitloppshelgen. Kommer leda det här väldigt länge och var länge tanken att spikas!

3 Honey Mearas och 9 Sayonara är värst emot.

V75-4

Allra främst 5 Likeboss, 7 Red Rum och 9 Cinderella Jet där sistnämnda är riktigt vass om hon håller sig på benen!

V75-7

Långlopp som avslutar och de mest intressanta står på start!

Många har ändrat lite i balanserna och det är väldigt intressant. 1 Bitcoind' Arc är bra, 2 Kainai Goj har visat bra form och denna ska nu gå barfota runt om. 3 King Cole och 4 Versace Face ska även med.

Från 20 är det 9 Viking Brodde som ska ta med och 11 Global Adventure från tillägget längst bak är de som räknas!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips