V75 Björnkollen från hemmabanan!

Björn Goop med sin Björnkollen är redo inför hemmaomgången på Färjestad med jackpot!
Andelen kostar 100 kronor - häng med!

🔨 SPIKEN

V75-1

Goop har kört 2 Aragorn As på slutet och körde offensivt senast där hästen höll tappert. Utgångsläget nu är bra och distansen är inga problem. Ett mycket bra spikförslag direkt!

Björn Goop har själv med 9 Gazza B.R.; Gjorde bra senast från spets. Är i bra form men att han ska plocka ner Aragorn As är svårt.
Varningen är 1 Asnaur dei Rum och 8 Run n'Cola som var bra för tre starter sedan och är lite väl bortglömd den här gången!

V75-5

2 Mister Hercules fick stryk av San Moteur senast i världsrekordfart och inte mycket att säga om. Den här gången är det inte alls samma motstånd och läget är bra! Spik på Mister Hercules.

Varningen bakom är 4 Guzz Mearas. 7 Rotate är uppåt i formen men spår 7 på Guld är det nästsämsta. Det blir svårt.

👌 GARDERINGSLOPPEN

V75-2

Svårt lopp där buden är 1 Crown Wise As, 2 Timo Jutila, 3 Brave Heart Oro, 6 TheycallmeSixten, 7 Excalibur Zet och hans egna 8 Tara Hills.

4 Velicious Crowd One från stall Goop har svårt läge och det är galopprisk härifrån.

V75-3

8 Odd Herakles och 10 Månlykke A.M. är giganterna och det ska normalt stå mellan de två, men väljer även ta med 5 Grisle Odin G.L. och det har ju skrällt i det här loppet förr. Om det blir en batalj är det Grisle Odin G.L. som dyker upp.

Varningen är annars 3 Todin.

V75-4

2 Black Fire, 3 Quenchless Tile, 5 John King Boko och 7 Jonathan Bank A.B. är de fyra som står för segerbuden i Klass 1.
Varningen är 10 Cechov som gjorde ganska bra på Åby senast!

1 Ninepoint Candy som är egna styrningen kan Goop inte jättemycket om. Presterat dock jämnt och bra och spåret är smygläge.

V75-6

2 High On Pepper, 3 Mc Burney och 4 Ruger med fördel för sistnämnda. Skulle han sköta sig är han kapacitetsmässigt bästa hästen i fältet. Från tillägg är 7 Chestnut och 9 Hobart mest aktuella! 

Allra längst bak är det kanske 14 Hulken Sisu, i så fall!

V75-7

5 Bandido Gar var jättebra senast och vann enkelt. Bästa spåret här. 8 Falcon Eye har gått fantastiskt bra i år och i Orebro International framförallt. Tråkigt läge men han är så pass bra att han kan vinna.
Lyxstrecket är kanske 10 Billy Idol Jet som inte kom in i loppet senast!  

Varningen är 1 Dollar Doc från perfekt läge och som klarar av distansen.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi går mot en lunch-torsdag på Rommetravet där tidigare hemmatränaren Jörgen Westholm har en kall chans som spikas!V4-1 Trots frånvaro av lopp på ... Läs travtips

V64 är tillbaka igen efter över en veckas frånvaro! Spelformen gör comeback med smaskig jackpot direkt och en spik som skrämmer bort konkurrenterna. ... Läs travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips