V75 Björnkollen från hemmabanan!

Björn Goop med sin Björnkollen är redo inför hemmaomgången på Färjestad med jackpot!
Andelen kostar 100 kronor - häng med!

🔨 SPIKEN

V75-1

Goop har kört 2 Aragorn As på slutet och körde offensivt senast där hästen höll tappert. Utgångsläget nu är bra och distansen är inga problem. Ett mycket bra spikförslag direkt!

Björn Goop har själv med 9 Gazza B.R.; Gjorde bra senast från spets. Är i bra form men att han ska plocka ner Aragorn As är svårt.
Varningen är 1 Asnaur dei Rum och 8 Run n'Cola som var bra för tre starter sedan och är lite väl bortglömd den här gången!

V75-5

2 Mister Hercules fick stryk av San Moteur senast i världsrekordfart och inte mycket att säga om. Den här gången är det inte alls samma motstånd och läget är bra! Spik på Mister Hercules.

Varningen bakom är 4 Guzz Mearas. 7 Rotate är uppåt i formen men spår 7 på Guld är det nästsämsta. Det blir svårt.

👌 GARDERINGSLOPPEN

V75-2

Svårt lopp där buden är 1 Crown Wise As, 2 Timo Jutila, 3 Brave Heart Oro, 6 TheycallmeSixten, 7 Excalibur Zet och hans egna 8 Tara Hills.

4 Velicious Crowd One från stall Goop har svårt läge och det är galopprisk härifrån.

V75-3

8 Odd Herakles och 10 Månlykke A.M. är giganterna och det ska normalt stå mellan de två, men väljer även ta med 5 Grisle Odin G.L. och det har ju skrällt i det här loppet förr. Om det blir en batalj är det Grisle Odin G.L. som dyker upp.

Varningen är annars 3 Todin.

V75-4

2 Black Fire, 3 Quenchless Tile, 5 John King Boko och 7 Jonathan Bank A.B. är de fyra som står för segerbuden i Klass 1.
Varningen är 10 Cechov som gjorde ganska bra på Åby senast!

1 Ninepoint Candy som är egna styrningen kan Goop inte jättemycket om. Presterat dock jämnt och bra och spåret är smygläge.

V75-6

2 High On Pepper, 3 Mc Burney och 4 Ruger med fördel för sistnämnda. Skulle han sköta sig är han kapacitetsmässigt bästa hästen i fältet. Från tillägg är 7 Chestnut och 9 Hobart mest aktuella! 

Allra längst bak är det kanske 14 Hulken Sisu, i så fall!

V75-7

5 Bandido Gar var jättebra senast och vann enkelt. Bästa spåret här. 8 Falcon Eye har gått fantastiskt bra i år och i Orebro International framförallt. Tråkigt läge men han är så pass bra att han kan vinna.
Lyxstrecket är kanske 10 Billy Idol Jet som inte kom in i loppet senast!  

Varningen är 1 Dollar Doc från perfekt läge och som klarar av distansen.

Bästa spelbolaget för travodds

LeoVegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i LeoVegas recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips